[EU+Kuponai] Premjera, kokios dar nebuvo! Portabilus TV ir garso kolonėlė viename. Nustebsite sužinoję, ką sugeba šis daikčiukas + monstrinės energijos stotelės  ()

Premjeros pasiūlymas

Nuolaidų kuponai

Iš Europos sandėlių

Iki 2 metų garantijos

1) „Monster VMay“ - portabilus TV ir garso kolonėlė viename

2) „FOSSiBOT F2400“ - mobili energijos stotelė, 2400W, 2048Wh, LiFePO4

3) „Blackview Oscal PowerMax 3600“ - mobili energijos stotelė, 3600W, 3600Wh, LiFePO4


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Monster VMay“ - portabilus TV ir garso kolonėlė viename

Tai yra stulbinamai šaunus daikčiukas mėgstantiems keliauti, leisti laiką gamtoje, bet ir tuo pačiu mėgautis muzika, surengti karaoke vakarėlį, per TV pasižiūrėti mėgstamą laidą, filmą ir pan.

Galėsite aktyviai pramogauti gamtoje, o štai vakare įsijungti šį daikčiuką ir pasižiūrėti jau tuoj prasidėsiančias Olimpines žaidynes ir kaip sekasi mūsų sportininkams. 

„Monster VMay“ turi integruotą TV imtuvo anteną, taip pat galite prie jo prijungti TV priedėlius, tuo pačiu belaidžiu ryšiu poruoti su telefonu ir taip dideliame ekrane matyti vaizdą.

15,6 colio įstrižainės ir 1080P raiškos ekranas suteiks daug vizualinio malonumo. O 60W garsas yra tai, ko pilnai pakaks mėgautis garsu.

„Monster VMay“ palaiko naująjį Bluetooth 5.3 belaidį ryšį, taip pat turi daug reikalingų jungčių, kaip 2 x HDMI, 2 x USB, AUX, mikrofonui, jungtis papildomai antenai ir kt. - tad prie jo galima išties prijungti daugumą įrenginių ir mėgautis įvairiomis pramogomis.

Jis gali lengvai priimti ir iššifruoti skaitmeninės antžeminės televizijos signalus, o jūs galite mėgautis mėgstamu vaizdo turiniu kelyje naudodami antenos funkciją, kuri priima elektromagnetines bangas iš skirtingų šaltinių, arba galite prijungti nešiojamą kompiuterį ir transliuoti mediją tiesiogiai per HDMI prievadus, principu „plug-and-play“.

Tad per „Monster VMay“ galite leisti mėgstamą muziką, žiūrėti norimas laidas-filmus-serialus, žaisti žaidimus, padaryti karaoke vakarėlį ir t. t.

O įkraunamos baterijos užteks muzika mėgautis net 25 val., o žiūrėti vaizdą iki 8 val. Nuostabūs rodikliai.

Pakuotėje rasite visus reikalingus laidus, tad nieko papildomai pirkti nereikės. Absoliučiai pilnas komplektas. Išėmėte ir galite iškart naudotis.

IPX4 vandeniui atsparus dizainas, įrenginys skirtas pramogoms lauke visą dieną.

Nerealiai šaunus daikčiukas, mėgstantiems pramogauti lauke ir tuo pačiu mėgautis geru garsu ir vaizdu, tarsi būtumėte savo kambaryje.

„FOSSiBOT F2400“ - mobili energijos stotelė, 2400W, 2048Wh, LiFePO4

  • Su siuntimu tik 799€
  • Kuponas - YZTR637X
  • Europos sandėliai
  • 2 metų garantija
  • Išsiųs nuo 2024-08-09

Net iki 2400W galios ir 2048Wh talpos; LifePO4 tipo baterija, kurios, neprarandant pirminių savybių, įkrovimo/iškrovimų ciklų skaičius viršija 3500 arba daugiau kaip 10 metų, net jei ši stotelė bus kasdien išnaudojama iki 100 proc. Beprotiškai geri rodikliai.

Puiku ir tai, kad tokios didelės talpos baterija įkraunama įvairiais būdais ir super greitai - vos per 1,5 - 2 val.

Bateriją galima įkrauti iš el. tinklo, su saulės panelėmis, generatoriumi, pajungus nuo automobilio. Beje, vienu metu galima įkrauti dviem būdais: nuo el. tinklo + saulės panele.

Be to, ant korpuso yra valdymo ratukas, kuriuo pasirenkama įvesties galia: 300W, 500W, 700W, 900W ir 1100W.

Taip pat turime ir LED ekraną, kuriame pateikiama svarbiausia informacija.

„FOSSiBOT F2400“ talpos ir net 2400W galios energijos stotelės pilnai užteks praktiškai bet kuriam jūsų turimam prietaisui.

Įdiegtas ir UPS techninis sprendimas. Tai reiškia, kad kai iš el. tinklo dingsta elektra, vos per 0,01 sek. įsijungia ši energijos stotelė ir maitina prie jos prijungtą prietaisą, taip apsaugant ypač jautrius prietaisus: kompiuterius, serverius ir pan.

Kitas didelis pliusas, kad visus jungtys apsaugotos guminiais dangteliais. Taip išvengiama nešvarumų ir drėgmės. Labai sveikintinas sprendimas, ypač kai tokios energijos stotelės bus naudojamos keliaujant, lauko sąlygomis.

Kalbant apie jungtis, tai čia iš viso turime net 16 jungčių, iš kurių 6 AC. Taip pat palaikomi greitieji prijungtų prietaisų įkrovimai: QC3.0, PD 20W, PD 100W.

„FOSSiBOT F2400“ taip pat turi integruotą žibintuvėlį su 3 švietimo režimais, kas irgi pravers.

Apibendrinus, monstrinės talpos, galios, jungčių ir maitinimo galimybių portabili energijos stotelę. Tokia pravers tiek keliaujant, tiek ir namuose dingus elektros energijos tiekimui.

„Blackview Oscal PowerMax 3600“ - mobili energijos stotelė, 3600W, 3600Wh, LiFePO4

  • Su siuntimu tik 1389€
  • Kuponas - ME5CW62C
  • Europos sandėliai
  • 2 metų garantija
  • Išsiųs nuo 2024-08-02

Tiesiog monstrinė energijos stotelė: galima į sistemą sujungti iki 15 tokių modelių ir turėti beprotišką 57,6kWh talpą!

Vienos jos parametrai įspūdingi: 3600W; 3600Wh; LiFePO4 baterija tarnaus 25 metus; patogus valdymas su LED panele; palaiko APP; labai tylus darbas; įspėja, kai baterijoje lieka nedaug energijos; vienu metu gali maitinti 14 įrenginių: 4 x AC, 2 x USB-C 100W, 1 x USB-A 12W, 3 x USB-A 18W ir kt.; įdiegta galinga aušinimo sistema; UPS 5-8ms; labai greitas stotelės įkrovimas - iki 80 proc. per nepilną val.; įdiegta gausa apsaugų; taip pat atspari smūgiams (kritimui iš 80 cm aukščio), drėgmei, purvui, UV spinduliams, korpusas atsparus ugniai (UL94V-0); dirba nuo -20 iki +55 laipsnių temperatūroje; 5 LED žibintuvėlio režimai, su SOS (Morzės abėcėlės) švietimu, pravers nutikus nelaimei ir kt.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(5)
(3)
(2)

Komentarai ()