[Pasaulinė premjera] EU+Kuponas. Nuostabios kainos el. paspirtukas: 500W, iki 80 km, NFC ir kt. (Video, „Ausom GX1“)  ()

Pasaulinė premjera

Specialus kuponas

Galioja iki 2024-10-10

Iš Europos greitas ir saugus pristatymas

1 metų garantija

Puikių savybių modelis


„Ausom GX1“
„Ausom GX1“
© Gamintojo nuotr.

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Ausom GX1“ - 500W, iki 80 km, NFC ir kt.

  • 20 km/h versija su siuntimu tik 499€
  • 25 km/h versija su siuntimu tik 499€
  • Kuponas - MaxiAusomGX1
  • Pasaulinė premjera
  • Europos sandėliai
  • 1 metų garantija

Geekmaxi skuba informuoti apie naujausio el. paspirtuko premjerą - „Ausom GX1“.

Šiuo metu galite rinktis iš 20 km/h arba 25 km/h maksimalų greitį pasiekiančios versijos. Visais kitais parametrais, tai yra identiški paspirtukai.

Kuo pasižymi „Ausom GX1“?

Tai yra galingas el. paspirtukas. Jis aprūpintas 500W galios el. varikliu, kuris užtikrina labai gerą įsibėgėjimą, įkalnių įveikimą ir bendrai smagų važiavimą.

Kaip jau užsiminėme, galite rinktis 20 km/h arba 25 km/h versiją. Bendrai el. paspirtukai palaiko 3 važiavimo režimus ir lėčiausias greitis yra 10 km/h.

Dėka 48V 15,6Ah baterijos vienu įkrovimu galima įveikti iki 80 km atstumą, kas yra puiku. Čia randame ir dvi įkrovimo jungtis, tad bateriją galima įkrauti per 4-5 val. (su dviem įkrovikliais, pakuotėje yra standartiškai vienas jų, tad su juo įkrovimo laikas bus 9-10 val.).

„Ausom GX1“ turi LCD ekraną, kur matysite visą reikiamą informaciją ir galėsite pilnai valdyti savo paspirtuką.

Šaunu ir tai, kad „Ausom GX1“ naudoja pažangią NFC atrakinimo technologiją. Tereikės pridėti NFC kortelę (yra pakuotėje) ar telefoną ir atrakinsite savąjį el. paspirtuką ir galėsite keliauti. Puiki apsaugos priemonė.

Dviguba stabdžių sistema ir tvirtas kaltinis aliuminio rėmas leidžia lengvai važiuoti įvairiomis kelio sąlygas ir jaustis maksimaliai saugiai.

Prie to prisideda ir platus, slydimams atsparus pagrindas - užtektinai vietos ir stambiam asmeniui. 

Vairo aukštis reguliuojamas (90 - 120 cm), aliuminio rėmas atlaiko iki 120 kg apkrovas, paspirtukas puikiai tinkamas asmeniui, kurio ūgis 140 - 200 cm.

Svarbu pažymėti, kad „Ausom GX1“ aprūpintas 9 x 3,0 colių pneumatinėmis miesto padangomis ir labai tvirta pakaba, kas leidžia įveikti ir nelygias vietoves bei mėgautis sklandžiu važiavimu.

Jame yra ypač ryškus priekinis žibintas, įspėjamieji galiniai žibintai ir lengvai naudojami posūkio signalai.

Paspirtukas atitinka IP54 standartą, tad yra atsparus purvui ir vandeniui.

Jis sveria 22,4 kg, kas tokio tvirtumo paspirtukui yra išties mažai, taip pat yra sulankstomas, tad bus labai patogu jį pasiimti su savimi automobilio bagažinėje ir laikyti „Ausom GX1“ namuose, darbovietėje, mokymosi įstaigoje ir visur, kur tik su juo keliausite.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(3)
(0)
(3)

Komentarai ()