[EU+Kuponas] Aukščiausias lygis. Pasaulinio lyderio fantastiškos kainos elektroninis stalas. Paskutiniai vienetai!  ()

Nuostabiai gera kaina

Specialus kuponas

Iš EU greitas ir saugus pristatymas

Aukščiausia kokybė

Labai ribotas kiekis


„VEVOR ZWE-DDj-SS-01“
„VEVOR ZWE-DDj-SS-01“
© Gamintojo nuotr.

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„VEVOR ZWE-DDj-SS-01“

(su stalviršiu)

163,99€ -48,10€ 163,99€

115,89€

Imu!

iš Europos

Kuponas: VEVR5OFF

ribotas kiekis

nemokamai į Lietuvą pristatys per 5-9 d.d.

Visus mokesčius sutvarko VEVOR parduotuvė

Svarbu: šiuo metu šie puikūs elektroniniai darbo stalai yra parduodami iš Europos sandėlių, tad greitas ir saugus pristatymas į Lietuvą. Sutvarkyti visi mokesčiai. 

Kuo pasižymi „VEVOR ZWE-DDj-SS-01“?

Žemiau straipsnyje pateiktose nuotraukose galite matyti esmines šio stalo savybes.

Puikus dalykas, kad atkeliauja pilnas komplektas. Beliks tik stalą surinkti. Pridedama išsami instrukcija ir gamintojas garantuoja, kad pats surinkimo procesas yra labai paprastas ir greitas.

Stalas yra itin gero dydžio. Stalviršis 1,2 x 0,6 metro, tad ant jo pilnai tilps kompiuteris ir kiti studijoms, darbams ir pramogoms reikalingi daiktai.

Verta pažymėti, kad stalo konstrukcija yra ypatingai tvirto metalo lydinio, tad atlaiko iki 82 kg apkrovas. Puikūs rodikliai.

Kaip ir tai, kad čia turime pilnai valdomą elektroninį ir išties išmanų stalą.

Belieka jį prijungti prie 220V el. tinklo ir tada su valdymo mygtukais galėsite rinktis iš anksto nustatytą automatinį aukštį - yra 3 padėtys - arba patys pasirinkti tokį individualų aukštį, koks konkrečiu metu bus reikalingiausias.

Tad prie šio stalo galėsite darbuotis tiek sėdėdami, tiek ir stovėdami.

Čia randame ir tokių įdomių išmanių techninių sprendimų, kaip „Vaikų užraktą“. Jį aktyvavę būsite visiškai ramūs.

Taip pat yra davikliai, kurie fiksuoja ar yra kokių kliūčių, dėl ko judant stalviršiui aukštyn-žemyn išvengiame nelaimingų atsitikimų, daiktų ir paties stalviršio apgadinimo. Jutikliai užfiksuoja kliūtį ir iškart aktyvuojamas priešingas stalviršio judėjimas. Puiki savybė.

Stalas turi gryno vario variklį, kuris garantuoja patikimą ir ilgalaikį veikimą. Šis namų biuro stalas buvo išbandytas 50 000 kartų ir vis dar veikia, kaip ką tik iš gamyklos.

Dėl tvirto rėmo ir prie pagrindo pritvirtintų pagalvėlių galite mėgautis sklandžiai ir stabiliai reguliuojamu aukščiu bei 100 proc. stalo stabilumu.

Dar smagus priedas, kad stalo šonuose yra du metaliniai patogūs kabliukai, puikiai tinkantys pakabinti ausines, skėčius ar kitus daiktus.

Galite būti tikri dėl medžiagų saugumo, nes formaldehido ir kitų LOJ išmetimo lygiai atitinka JAV federalinius ir valstijų oro kokybės standartus.

„VEVOR“ yra lyderiaujantis rinkoje žaidėjas, kuris ir specializuojasi biuro įrangos segmente. Šio gamintojo produktai parduodami daugiau nei 200 šalių, įvairiuose regionuose. Jų vartotojai skaičiuojami dešimtimis milijonų: nuo stambaus verslo, iki individualių vartotojų. Tad gaunate aukščiausia kokybę.

Paskubėkite pasinaudoti išskirtine galimybe, nes šių „VEVOR ZWE-DDj-SS-01“ stalų pasiūla už tokią kainą yra labai ribota.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(3)
(3)
(0)

Komentarai ()