[EU+Kuponai] „Halloween Sale“! Mažiausios kainos. Įspūdingų galimybių dulkių siurbliai, žaidimų monitoriai, vaizdo projektoriai ir kt. (Video)  ()

„Halloween Sale“ išpardavimas

Mažiausios fiksuotos kainos

Nuolaidų kuponai

Iš Europos sandėlių

Iki 2 metų garantijos

1) „Narwal Freo X Ultra“ - 8200Pa, plovimas, unikalus šepetys, stotelė ir kt.

2) „JIMMY H10 Flex“ - įspūdingų galimybių belaidis dulkių siurblys

3) „KTC Q24T09“ - 24 colių, QHD, 180Hz žaidimų monitorius

4) „ETOE Seal Pro“ - 1080P, 1000 ANSI, Google TV vaizdo projektorius



© GeekMaxi.com

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Geekmaxi informuoja, kad prasidėjo „Halloween Sale“ išpardavimas!

Populiari ir pirkėjų mėgiama el. parduotuvė paruošė ypatingų pasiūlymų. Galybė daiktų parduodami su kuponais ir už mažiausias kainas.

Išpardavimas tęsis iki 2024-10-31.

Taip pat galite pasinaudoti nuolaidų kuponais:

  • 5 € nuolaida perkant už daugiau kaip 50 €: kuponas - S23KciVL
  • 10 € nuolaida perkant už daugiau kaip 200 €: kuponas - RNIm2JdM
  • 7 % nuolaida perkant bent 2 daiktus: kuponas - w8KtWSWC

Verta pabrėžti, kad produktų už specialias kainas kiekis yra labai ribotas, tad paskubėkite pasinaudoti proga, nes šiuo išpardavimu naudojasi visi pasaulio pirkėjai.

Primename, kad el. parduotuvė produktus parduoda iš Europos sandėlių, tad greitas pristatymas į Lietuvą ir sutvarkyti visi mokesčiai.

O dabar pasižiūrėkime į keletą ypatingai dėmesio vertų pasiūlymų.

„Narwal Freo X Ultra“ - 8200Pa, plovimas, unikalus šepetys, stotelė ir kt.

  • Su siuntimu tik 689€
  • Kuponas - RNIm2JdM
  • Europos sandėliai
  • 2 metų garantija

Galingiausias ir pažangiausias kompanijos robotas. Su modernaus dizaino atliekų surinkimo stotele ir po darbo plovimo šluosčių išplovimo, išdžiovinimo funkcijomis. Neutralizuoja detergentus ir t. t.

Net 8 200Pa!!!

„Narwal Freo X Ultra“ užtikrina net 8200Pa, tiesiog stulbinamas rodiklis, vienas didžiausių rinkoje. Monstrinis siurbimas.

Patentuotos Reuleaux šluostės, fantastiškas plovimas

Šis modelis turi analogišką šepetį, kaip ir pigesnis jo brolis jo brolis „Narwal Freo X Plus“, bet čia jau kitoks plovimo principas, kadangi turime ir dvi besisukančias plovimo šluostes, kurios pasiekia dar geresnį grindų plovimo efektą. O dėka DirtSense™ technologijos, kuri realiuoju laiku skenuoja grindis ir įvertina nešvarumų lygį, robotas tol valys, kol nešvarumai bus išvalyti.

Be to, tos besisukančios plovimo šluostės yra pakeliamos (12 mm), kai robotas privažiuoja kiliminę dangą, tad ir čia turime sausą valymą ir grindų plovimą viename. Taupomas laikas.

Tuo pačiu verta pabrėžti, kad toks dizainas leidžia išplauti palei kambario kraštines, ko standartinius plovimo priedus turintys modeliai tiesiog fiziškai to negeba.

„Viskas viename“ stotelė ir kt. privalumai

Gausą apdovanojimų susirinkęs ir šiais metais CES 2024 parodoje pristatytas robotas išties žavi savo galimybėmis ir pažangiausiais valymo, navigavimo ir valdymo aspektais.

LiDAR SLAM 4.0 navigacija, gausa jutiklių, milžiniškas siurbimo slėgis, sausas siurbimas, irgi su unikaliu neapsiveliančiu šepečiu, išskirtinis plovimas, apsiplovimas po darbo, tiesiog puiki stotelė, vienu įkrovimu 210 min., gausios APP galimybės ir kt. Aukščiausios kokybės modelis.

„JIMMY H10 Flex“ - įspūdingų galimybių belaidis dulkių siurblys

  • Su siuntimu tik 249€
  • Kuponas - 8U6MHJNN
  • Europos sandėliai
  • 2 metų garantija

Ypatingai gausi pakuotė: daugybė priedų, lengvai keičiami antgaliai, du šepečiai skirtingiems paviršiams ir abi motorizuotos valymo galvos (baldams ir grindims); pagrindinis aliuminio vamzdis yra lankstus, su fiksatoriumi. Nuostabus dalykas išvalyti po baldais; pagrindinė motorizuota siurbimo galva su 6 LED'ais, tad ir pašvies, kas itin pravartu valant tamsesnėse vietose; net 600W bešepetėlinis variklis ir 245AW. Trumpai tariant, tiesiog žvėriška siurbimo galia. Ir ypatingai už tokią kainą. „Dyson“ analogai kainuoja 3-4 kartus brangiau.

Dulkių detektorius - ant pagrindinės siurbimo galvos yra jutikliai, kurie nuolat skenuoja valomą paviršių, įvertina atliekų kiekį, informacija rodoma LED ekrane, ir šauniausia, kad automatiškai padidinama siurbimo galia. Kai atliekų mažiau, siurbimo galia sumažinama; iš viso 4 siurbimo režimai: Auto, Turbo, Max, Eco; 8 * 2500 mAh baterija, išimama (puikus dalykas), įkraunama per 4-5 val., vienu įkrovimu iki 80 min., priklauso nuo pasirinkto režimo ir naudojamo antgalio tipo; išskirtinė horizontali dvigubo ciklono filtravimo sistema, su HEPA filtru, sulaiko iki 99,9 % smulkiausių dalelių; lengvai ištuštinama 0,6 l atliekų talpa; išmanusis LED ekranas; patogi laikymo stotelė ir kt.

„KTC Q24T09“ - 24 colių, QHD, 180Hz žaidimų monitorius

  • Su siuntimu tik 175,99€
  • Kuponas - rJdqX6Cb
  • Europos sandėliai
  • 2 metų garantija

Puikios kainos vidutinės klasės žaidimų monitorius su labai padoriomis specifikacijomis: 2560 x 1440; QHD; 180Hz; 8 bit'ų (1,07 mlrd. spalvų) 16:9 ELED FastIPS panelė; FreeSync ir G-SYNC; HDR10; 350cd/m² (min.); 126 % sRGB; Low blue light ir flicker-free techniniai sprendimai; vertikalus ir horizontalus ekrano pasukimas; reguliuojamas stovas; VESA standartų laikikliai - prikabinimas prie sienos; reikalingos jungtys ir kt.

„ETOE Seal Pro“ - 1080P, 1000 ANSI, Google TV vaizdo projektorius

  • Su siuntimu tik 329€
  • Kuponas - EA68RNTG
  • Europos sandėliai
  • 2 metų garantija
  • projektoriaus ekranas dovanų

Su įspūdingu 1000 ANSI ryškumu ir natūralia 1080P raiška „ETOE Seal Pro“ užtikrina itin aukštą vaizdo kokybę su neprilygstamu kontrastu, ryškumu ir nuostabiu spalvų sodrumu.

Šviesos šaltinis LED; lempa tarnaus bent 30 000 val.; 1000 ANSI liumenų; 1080P, 4K dekodavimas, HDR; automatinis fokusavimas ir automatinė trapecijos korekcija; WiFi 2,4/5 GHz; Bluetooth 5.1; Google TV su Netflix sertifikatu, yra Youtube, Prime Video ir kt.; palaiko Google Play, Chromecast, „Google“ padėjėjas ir kt.; ekrano dydis 40'' - 200'', projekcijos atstumas: 1,1–5,44 m; du po 10W Stereo garsiakalbiai, Dolby Digital Plus; MT 9630 CPU ir Mali G52 GPU; 2+16GB; HDMI, USB, 3.5mm ir kt. jungtys; pakuotėje su nuotolinio valdymo pulteliu; portabilus pernešti į norimą vietą; maitinimas nuo 220V el. tinklo ir kt. privalumai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(2)
(3)
(-1)

Komentarai ()