[EU+Kuponas] Aukščiausio lygio teleskopinės kopėčios. Paskutiniai vienetai!  ()

Nuostabiai gera kaina

Specialus kuponas

Iš EU greitas ir saugus pristatymas

Aukščiausia kokybė

Labai ribotas kiekis


„VEVOR VV-SSLT-10.5“
„VEVOR VV-SSLT-10.5“
© Gamintojo nuotr.

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„VEVOR VV-SSLT-10.5“

87,99€ -5€ 87,99€

82,99€

Imu!

iš Europos

Kuponas: VVMH5

ribotas kiekis

nemokamai į Lietuvą pristatys per 5-9 d.d.

Visus mokesčius sutvarko VEVOR parduotuvė

Svarbu: šiuo metu šios puikios teleskopinės kopėčios yra parduodamos iš Europos sandėlių, tad greitas ir saugus pristatymas į Lietuvą. Sutvarkyti visi mokesčiai. 

Kuo pasižymi „VEVOR VV-SSLT-10.5“?

Žemiau straipsnyje pateiktose nuotraukose galite matyti esmines šių kopėčių savybes.

Jos pagamintos iš aukščiausios kokybės aviacinio aliuminio lydinio ir atlaiko iki 170 kg apkrovas. Įspūdingas tvirtumas.

Pačios kopėčios sveria 8,2 kg ir yra sulankstomos: 48 cm plotis x 76,5 cm aukštis x 9,5 cm storis. Lengvai tilps automobilio bagažinėje ir bus patogu jas laikyti namuose, sandėliuke ir kur tik jums reikės.

Puikus dalykas, kad šias teleskopines kopėčias galite fiksuoti norimame aukštyje. Yra tvirti ir patogūs naudoti fiksatoriai, labai paprastas aukščio reguliavimas, o maksimalus kopėčių ilgis siekia 320 cm, tad galėsite pasiekti aukštai esančius objektus ir patogiai darbuotis.

Gamintojas garantuoja maksimalų saugumą: laiptelių (dengtų neslidžia danga) plotis 4 cm, tarpai tarp laiptelių yra 30 cm - labai geri rodikliai. 

Taip pat kopėčių kojelės ir viršutinė dalys yra dengtos tvirto plastiko apsaugomis. Dėl to kopėčios laikysis tvirtai ir nepažeis paviršių, į kuriuos bus atremtos.

Plastikiniai sąsajos komponentai yra sustiprinti nailoniniu plastiku, todėl juos sunku sulaužyti ir nepalieka plastiko pėdsakų. Be to, kopėčios išlaikė ANSI ir N131 testus, užtikrindamos ilgą tarnavimo laiką.  

Jas galima naudoti patalpų viduje ir lauke.

Tinka namų remontui, dekoravimui, sienų dažymui, lempučių keitimui, medžių genėjimui, kaip RV kopėčios ir pan.

Šio gamintojo produktai parduodami daugiau nei 200 šalių, įvairiuose regionuose. Jų vartotojai skaičiuojami dešimtimis milijonų: nuo stambaus verslo, iki individualių vartotojų. Tad gaunate aukščiausia kokybę.

Paskubėkite pasinaudoti išskirtine galimybe, nes šių „VEVOR VV-SSLT-10.5“ kopėčių pasiūla už tokią kainą yra labai ribota.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(2)
(2)
(0)

Komentarai ()