Ruduo jau tuoj virs žiema - 6 daiktai, kurie gali suteikti jums šilumos ir namie, ir automobilyje  ()

Orai kasdien darosi vis vėsesni. Rudenines striukes tuoj pakeis vasarinės, šalikai ir kepurės dirba pilnu pajėgumu, o ir ryte įsėsti į šaltą automobilį nėra malonu. Tačiau galima džiaugtis visais metų laikais. Bus lengviau susigyventi su permainomis, jei rasite būdų sušilti. Štai 6 nebrangūs šilumos suteikiantys prietaisai iš Kinijos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Išmanus „Xiaomi Mi“ virdulys

Atšalus orams arštų gėrimų išgersite vis daugiau. Kartais vieną puodelį pakeis kitas, kai žiūrėsite kokį nors įdomų fimą ar dirbsite prie kompiuterio. Išmanusis „Xiaomi Mi“ virdulys ne tik užverda vandenį, bet ir kurį laiką gali palaikyti jo temperatūrą, kad greitai galėtumėte užsiplikyti antrą kavos ar arbatos puodelį. Tai labai patogu ir jei anksti keliatės ir norite pabudę iš karto pasimėgauti karštu gėrimu.

Viskas kontroliuojama programėle išmaniajame telefone. Čia taip pat galėsite pasirinkti norimą temperatūrą - juk skirtingiems gėrimams reikia skirtingos temperatūros vandens. Jos palaikymui daug elektros energijos nereikės, nes 1,5 litrų talpos „Xiaomi Mi“ virdulys yra sukonstruotas taip termosas. Išmanusis „Xiaomi Mi“ virdulys kainuoja kiek mažiau nei 39 eurus.

2. Šildomas automobilinis puodelis

Kur nors keliauti taip pat smagiau po ranka turint karšto gėrimo puodelį. Tam šis įrenginys ir skirtas. Prijungtas prie automobilio elektros tinklo puodelis palaikys optimialią gėrimo temperatūrą. 

Gerai ir tai, kad šis puodelis turi neslystantį pagrindą, puikiai telpa daugelyje automobilių puodelių laikiklių, turi patogią rankeną ir nuo išpylimo apsaugantį dangtelį. Išlipant iš automobilio laidą galima nesunkiai ištraukti. Šis šildomas automobilinis puodelis kainuoja €8,5.

3. Šildoma priešpėčių dėžutė

Jei rūpinatės savo sveikata (ar figūra), tai visai gera mintis turėti gerą priešpiečių dėžutę. Namie paruoštas maistas gali būti sveikesnis ir skanesnis. Ši priešpiečių dėžutė, įjungta į paprastą elektros tinklą, gali per maždaug pusvalandį efektyviai pašildyti jūsų priešpiečius.

Nešioti patogiame korpuse yra ir ventilis garams išeitis. Šios priešpiečių dėžutės talpa - 1,05 l. Ji kainuoja kiek mažiau nei 14 eurų.

4. Automobilinė šildoma antklodė

Nors automobiliai turi salonų šildymo sistemas, kartais jos veikia per lėtai, o kartais norisi tiesiog kuo nors apsikloti. Ši dvipusė antklodė yra įjungiama į automobilio elektros tinklą ir gali greitai sušildyti darganotų orų nuvargintą žmogų.

Šios antklodės išmatavimai - 150 x 113 cm. Jei norite, galite ją naudoti kaip šiltą pagalvėlę - tiesiog palikite sulankstytą. Ji kainuoja vos daugiau nei 35 eurus.

5. Nugaros masažuoklis ir šildytuvas

Nauji prabangesni automobiliai turi masažuojančias sėdynes. Bent dalį tos prabangos sau galite suteikti ir jūs įsigiję tokį nugaros masažuoklį, kuris atgaivins nuo ilgo sėdėjimo pavargusius nugaros raumenis. Galima pasirinkti vieną iš dviejų masažo intensyvumo lygių.

Masažuodmas šis prietaisas nugarą dar ir sušildys. Tai dar papildomai atpalaiduos, ypač šaltuoju metų laiku. Šis masažuoklis kainuoja šiek tiek daugiau nei 25 eurus.

6. Sėdynės šildytuvas

Vėlgi, jei vairuojate ne patį naujausią ir ne patį prabangiausią automobilį, gali būti, kad jūsų sėdynės nėra šildomos. Didžiąją metų dalį tai nėra didelė problema, tačiau atšalus norėtųsi to šildomų sėdynių suteikiamo patogumo. Jį galima suteikti labai paprastu automobiliniu sėdynės šildytuvu.

Šis šildytuvas greitai įšyla iki 60 laipsnių temperatūros. To tikrai pakaks, kad greitai sušiltumėte ir kelionė pasidarytų kur kas komfortiškesnė. Šis sėdynės šildytuvas kainuoja šiek tiek daugiau nei 19 eurų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(13)
(-5)

Komentarai ()