Kinijos turgelio stebuklai: geriausi pasiūlymai prieš „Juodąjį penktadienį“ – nuo „Xiaomi“ temperatūros bei drėgmės matuoklio ir fantastiškai atpigusių ausinių iki įspūdingo dantų šepetėlio (Video)  ()

Kasmetiniai „Black Friday“ išpardavimai turėtų vykti tik vieną dieną. Vis dėlto prekių gausa Kinijos elektronines parduotuves pasinaudojant šia proga skatina surengti kur kas daugiau išpardavimų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pavyzdžiui, šiuo metu daug gerų pasiūlymų galite rasti „Perfect Home Appliances“ ir „Black Friday is Coming“ išpardavimuose. Šiuo atveju svarbiausia yra tai, kad daugelį daiktų šiuose išpardavimuose galite įsigyti gerokai pigiau nei įprastai.

„Xiaomi“ temperatūros bei drėgmės matuoklis

Apie šį temperatūros ir drėgmės matuoklį rašėme metų pradžioje. Tuo metu jo kaina siekė 17 eurų, tačiau dabar su papildoma „Black Friday“ metu taikoma nuoroda pastarąjį elektroninį namų aksesuarą „Xiaomi Thermostat Accuracy Temperature Humidity Monitor“ galite įsigyti už 12 eurų.

Priminsime, kad šis „Xiaomi“ produktas yra aprūpintas Bluetooth ryšio moduliu, o tai reiškia, kad patalpos temperatūrą bei drėgmę esant reikalui galėsite matyti ne tik LCD ekrane, bet ir išmaniajame telefone. Svarbu pabrėžti, kad „Xiaomi“ temperatūros bei drėgmės matuoklis yra maitinimas nuo AAA tipo baterijos, tačiau pastarosios energijos, pasak gamintojo, pakanka net vieneriems metams.

Į ausis įstatomos ausinės „Xiaomi Piston Fresh“

Jeigu ieškote tikrai pigių, tačiau patikimų į ausis įstatomų ausinių, tuomet dar kartą norime priminti „Xiaomi Piston Fresh“ ausines. Prie šių ausinių Kinijos elektroninėje parduotuvėje atsiliepimą paliko daugiau nei 11 tūkst. pirkėjų (daugelis jų skyrė 4 arba 5 žvaigždutes). „Black Friday“ proga šias „Xiaomi Piston Fresh“ dabar vėl galima įsigyti už neįtikėtinai mažą 4,45 € kainą.

Žinoma, pagrindiniu akcentu šiuo atveju tampa kaina, tačiau daug gerų atsiliepimų „Xiaomi Piston Fresh“ gauna ir dėl garso kokybės. Šios ausinės aiškiai atkuria žemus tonus, o klausantis elektroninės, bliuzo, roko ar bet kokio kito žanro muzikos aiškiai girdimi visi dainų elementai. Apžvalgininkai tvirtina, kad „Xiaomi Piston Fresh“  puikiai tinka tiems, kurie mėgsta klausytis repo, transo, techno, „drum-and-base“, elektroninės muzikos ir net tiems, kurie klausosi roko, džiazo ar bliuzo.

Išmanusis dantų šepetėlis „Oclean One“

Pirkėjų atsiliepimai ir patirtis rodo, kad „Oclean One“ išmanusis dantų šepetėlis yra bene vienas geriausių pasirinkimų rinkoje. Dar rugsėjį už šį dantų šepetėlį tekdavo mokėti apie 50 eurų. Tuo tarpu „Black Friday“ proga išmanųjį dantų šepetėlį „Oclean One“ dabar galite įsigyti už 44 eurus.

Priminsime, kad „Oclean One“ turi 2600 mAh talpos bateriją ir gali pasigirti 42000 kartų per minutę siekiančiu vibracijos dažniu. Šis dantų šepetėlis turi tris darbo režimus ir pirkėjus džiugina savo nustatymų galybe, naudojimo paprastumu ir aukšta surinkimo bei medžiagų kokybe.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(7)
(-5)

Komentarai ()

Susijusios žymos: