65 % nuolaida, iš Vokietijos sandėlio ir į Lietuvą pristatys vos per 3-5 dienas: Tomtop skelbia specialią akciją elektriniam paspirtukui „E4“  ()

Tomtop.com skelbia fantastišką pasiūlymą Kalėdų proga. Šiuo metu galima įsigyti kokybišką, gerų techninių parametrų ir lengvą elektrinį paspirtuką už puikią kainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

  • Elektrinis sulankstomas paspirtukas „E4“ parduodamas už 263,69 eurus.
  • 65 proc. nuolaida – tik 30 vienetų.
  • Iš Vokietijos sandėlio – jokių muito mokesčių.
  • Pristatymas į Lietuvą vos per 3-5 darbo dienas.

Elektrinis bei sulankstomas paspirtukas „E4“ išsiskiria ne tik puikia kaina, bet ir ypač geromis techninėmis charakteritikomis.

Gamintojas garantuoja, kad su pilna „E4“ baterija galima nuvažiuoti nuo 12 iki 25 kilometrų atstumą. Žinoma, nuvažiuojamas atstumas priklauso nuo daugelio veiksnių, tokių kaip: kelio dangos, įkalnių ir nuokalnių, su šiuo paspirtuku važiuojančio asmens svorio ir taip toliau.

Tačiau užtikrinamas minimalus nuvažiuojamas 12 kilometrų atstumas yra daugiau nei pakankamas. Tiek į universitetą, darbovietę ar kitą vietą bus galima smagiai ir gana greitai nuvykti. Paspirtukas užtikrina maksimalų 25 km/h greitį.

Tad nuvykus, kad ir į darbą, beliks „E4“ vos per keletą akimirkų patogiai sulankstyti ir pasidėjus po darbo stalu ramiai įkrauti. Baterija įkraunama išties greitai – per 3,5/4 valandas. Na, o ant iš aliuminio lydinio pagaminto ir vos 12 kilogramų sveriančio „E4“ elektrinio paspirtuko gali drąsiai lipti ir gana stambus žmogus – paspirtukas atlaiko iki 125 kg svorį.

„E4“ elektrinio paspirtuko valdymas yra visiškai paprastas. Ant jo vairo yra įjungimo/išjungimo mygtukas, ekranėlis, kuriame matysite koks yra greitis. Taip pat galima pasirinkti važiavimo režimą ir matysite kiek dar yra baterijos energijos.

Jau užsiminėme, kad elektrinis paspirtukas „E4“ yra itin lengvas – 12 kg. Pagamintas iš tvirto aliuminio lydinio. Jo išmatavimus galite matyti aukščiau pateiktoje nuotraukoje. Matyti, kad jo maksimalus aukštis yra 115 cm., o tai yra įprastas aukštis tarp paspirtukų gamintojų, nes būtent tokie parametrai atitinka daugelio žmonių poreikius.

„E4“ paspirtukas yra patogiai sulankstomas. Jis vairo korpuse turi specialų jungiklį, kuris tvirtai užfiksuoja visą vairo mechanizmą. Nustojus važiuoti belieka šį fiksuojantį jungiklį atlenkti ir sulankstyti paspirtuką taip, kad jis užimtų kuo mažiau vietos. Tada jo ilgis bus apie 105 cm., o aukštis 48 cm., tad lengvai tilps ir į automobilio bagažinę.

Beje, tokį vairo konstrukcijos fiksavimo mechanizmą naudoja ir daugeliui puikiai žinomas „Xiaomi M365“ elektrinis paspirtukas, apie kurį išsamiai rašėme šiose apžvalgose. Jam šiuo metu Tomtop taip pat taiko akciją ir iš Vokietijos sandėlio jį galima užsisakyti už 527,39 eurus + jokių muito mokesčių + nemokamas pristatymas į Lietuvą per 3-5 darbo dienas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(3)
(4)

Komentarai ()