Skaitytojai rekomenduoja: itin geros kainos mini kamera, labai panaši į naudojamą policijos pareigūnų - naudingas gadžetas vakarais vedžiojantiems šunis ar tiesiog einant pėsčiomis į darbą  ()

Galime drąsiai teigti, kad kone kiekvienas susidūrėme su nemalonia situacija, kai šviečiant žaliam šviesoforo signalui - vos ne ant kojų užvažiuoja koks nors nedėmesingas vairuotojas. Ir tai pats paprasčiausias pavyzdys. Įvairių nemalonių situacijų tikrai yra nutikę mums visiems. Tokiais atvejais sutrinkame ir net nepagalvojame išsitraukti telefoną ir užfiksuoti visą situaciją. O dažniausiai, tai daryti būną tiesiog per vėlu. Štai tokiais atvejais labai pravers mūsų skaitytojo rekomenduojama mini DVR kamera.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

  • Nuo 15,98 €;
  • 30 % nuolaida;
  • 2,31 € už pristatymą į Lietuvą;
  • papildomai galima įsigyti ir atminties kortelę: 8, 16 arba 32 GB talpos.

Iškart norėtume pasakyti, kad šią mini DVR kamerą „HD 1080P Mini Portable Camera DVR Cameras Digital Camcorders Night Vision Loop Recording Video Recorder Pocket Sport Cam“ rekomendavo technologijos.lt skaitytojas specialiai Kinijos turgelio rubrikai.

Tai jau antras įdomus gadžetas, kurį pasiūlė aprašyti skaitytojas Vidas - pirmasis buvo apie ne ką mažiau įdomų ir unikalų oro kokybės matuoklį.

Plačiau skaitykite straipsnyje Tokio matuoklio Lietuvoje nerasite nei su žiburiu: fantastiškai gera kaina, matuoja kietąsias daleles, lakiuosius organinius junginius, formaldehidų koncentraciją, kambario temperatūrą, drėgnumą ir net CO2 lygį

Mūsų skaitytojas Vidas pastebėti, kad tokie daikčiukai yra labai naudingi ir juos naudoja policijos pareigūnai.

Juk su telefonu rankoje nevaikščiosi ir aplinkui vykstančių įvykių nefilmuosi. Tai nei patogu, nei efektyvu. O štai ant drabužių atlapo pritvirtintos mini kameros dar ne visi ir pastebės, o ją naudotis yra labai patogu.

Tačiau tokios policininkų kameros kainuoja kelis šimtus eurų. Bet, kaip teigia Vidas, „yra ir visai normalių, žmoniškų DVR kamerų“.

Būtent tokia ir yra Vido rekomenduojama mini DVR kamera, kurią jis naudoja, kai keliauja pasivaikščioti, vedžioja šunį ar tiesiog eina gatve iki parduotuvės ir pan.

Ką tokia mini DVR kamera sugeba ir kam jos reikia?

Pradėkime nuo to, kad su tokia mini kamera galėsite saugiai, patogiai ir labai paprastai užfiksuoti tai, kas dedasi priešais jus.

Kaip ir minėjome, kasdien įvyksta pačių įvairiausių nutikimų, kurių dėl to, kad sutrinkame, arba tiesiog fiziškai nespėjame užfiksuoti.

Šią mažą kamerą galima pasikabinti ant drabužių ir spustelėjus vos vieną mygtuką - padaryti nuotrauką ar vaizdo įrašą. Galima ir nuolatos filmuoti, vos tik išeisite iš namų, išlipsite iš automobilio ir t.t.

Galima filmuoti 480p, 720p ir 1080p raiškos vaizdo įrašus. O kadangi yra integruotas mikrofonas - garso įrašas bus su garsu. Šią kamerą galima naudoti ir kaip diktofoną.

Tokiu atveju įkraunamos 3.7V/500 mAh baterijos užteks 20 valandų, o nuolat filmuojant - iki 70 minučių.

Plius, naujas vaizdo įrašas yra įrašomas ant seniausiųjų - itin svarbius įrašus galima išsaugoti (užrakinti) ir ant jų nebus įrašyti naujieji vaizdo įrašai - ir net visai išsekus baterijai, vaizdo įrašas bus išsaugotas automatiškai.

Taip pat vaizdas įrašomas ir tuo atveju, kai mini DVR kamera yra įkraunama. Čia labai geras dalykas - su savimi pasiėmėme išorinę bateriją, ją prijungėme prie šios kameros ir taip galime kone visą dieną ar dar ilgiau filmuoti.

Žinoma, viskas priklauso nuo atminties kortelės talpos, bet kadangi ši mini DVR kamera palaiko net iki 128 GB talpos, tai čia ir ne vieną filmą bus galima nufilmuoti.

Taigi, mini kamera palaiko TF/SD atminties korteles ir visą nufilmuotą bei nufotografuotą medžiagą galima perkelti į kompiuterį.

Svarbu, kad įrenginys darbuotųsi su Windows 2000 ir naujesne operacine sistema.

Pakuotėje jau yra duomenų perkėlimui ir baterijos įkrovimui skirtas laidas bei naudojimosi instrukcija anglų kalba.

Labai svarbu paminėti ir dar kelias šaunias mini DVR kameros savybes. Ir viena jų yra palaikomas reagavimas į judesį.

Šauni savybė ir tokią mini kamerą galima naudoti netgi namų apsaugai. Kai regimajame lauke (90 laipsnių matymo kampas) pastebės judėjimą - kamera aktyvuosis.

Ne ką mažiau naudingas dalykas yra ir naktinis matymas - iki 5 metrų. Mini DVR kamera turi 6 vienetus LED šviestukų (jie nešviečia, kaip žibintuvėlis, o padeda užfiksuoti ryškų vaizdą nakties metu).

Dažnu atveju tamsiuoju paros metu ir nutinka įvairių nemalonių situacijų, tad naktinio matymo palaikymas yra ypač didelis tokios kameros privalumas.

Ką dar reikėtų žinoti apie šią kamerą?

Kameros darbinė temperatūra yra nuo -5 iki +40 laipsnių pagal Celsijų. Tad esant dideliems šalčiams, ją reikėtų laikyti šiltesnėje vietoje.

Rekomenduojama prieš naudojimą įdėmiai perskaityti naudojimo instrukciją.

Išėmus mini DVR kamerą iš pakuotės, pirmą kartą bateriją pilnai įkrauti ir tą daryti 3-5 valandas.

Vaizdo įrašai yra suskirstomi į 10 minučių trukmės filmukus, tad patogu peržiūrėti konkrečią vietą.

Vido išbandyta, naudojama ir rekomenduoja mini DVR kamera yra išties šauni. Šitiek funkcijų vienoje mažytėje kameroje ir dar už tokią nedidelę kainą - puikus pasirinkimas ieškantiems tokio įrenginio.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(13)
(-6)

Komentarai ()