Viskas iš Europos sandėlių ir su nuolaidų kuponais: GeekBuying skelbia „12.12“ ir „Merry Christmas Sale“ išpardavimus ir įspūdingiausius pasiūlymus - patys geriausi „Xiaomi Viomi“ robotai siurbliai su milžiniškomis baterijomis, sausu bei drėgnu valymu ir net automatiniu atliekų ištuštinimu (Video)  ()

Geriausi GeekBuying pasiūlymai:

- „12.12“ ir „Merry Christmas Sale“ išpardavimai, kuponai, akcijos ir kiti pasiūlymai;

- Naujausias, su automatiniu atliekų dėžutės ištuštinimu, sausą ir drėgną valymą palaikantis „Viomi S9“ robotas dulkių siurblys iš Europos sandėlių;

- Sausą ir drėgną valymą palaikantis „Viomi V3“ robotas dulkių siurblys iš Europos sandėlių;

- Puikiausias kainos ir kokybės atstovas - „Viomi V2 Pro“ robotas dulkių siurblys iš Vokietijos sandėlio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

GeekBuying.com informuoja apie prasidedančius paskutinius šių metų išpardavimus: „Merry Christmas Sale“ ir „12.12“.

Tai yra paskutiniai šių metų didieji išpardavimai ir dabar GeekBuying siūlo įsigyti pačių populiariausių šių metų prekių už ypatingai geras kainas

Didžiulė prekių pasiūla, iki 70 % siekiančios nuolaidos, absoliuti dauguma iš EU sandėlių ir dvejų metų garantija. Plius, dar ir įvairūs nuolaidų kuponai.

Pačius populiariausius produktus rasite „12.12“ išpardavimui skirtame puslapyje čia, o ieškantiems kalėdinių papuošimų ir dovanų įdėjų - verta apsilankyti „Merry Christmas Sale“ išpardavimo puslapyje čia.

O dabar keletas tikrai dėmesio vertų ir labai naudingų daiktų už itin geras kainas ir su nuolaidų kuponais.

„Viomi S9“ robotas dulkių siurblys, plauna ir siurbia grindis bei automatinis atliekų dėžutės ištuštinimas

  • Geekbuying - 545,98 €;
    • nuolaidos kuponas VIOMIS9Z;
    • iš Europos sandėlių pristatys per 2-7 darbo dienas.

Įdomu yra ir tai, kad „Viomi S9“ yra „Xiaomi“ dukterinės kompanijos produktas ir peržvelgus jo specifikacijas galima drąsiai teigti, kad tai yra tiesiog nuostabus kainos ir kokybės atstovas.

„Viomi S9“ yra naujausias kompanijos robotas dulkių siurblys ir galima drąsiai sakyti, kad pats pažangiausias.

 

Štai šioje lentelėje (žiūrėti žemiau) galite matyti pagrindines jo specifikacijas ir įdomu yra tai, kad jis beveik dvigubai pigesnis už gerai rinkoje žinomą ir panašių galimybių „iRobot Roomba S9+“ robotą dulkių siurblį.

Ir čia abu robotai užtikrina tas pačias funkcijas, bet tikrai lygis yra ne tas pats: 

  • štai ir siurbimo galios atžvilgiu „Viomi S9“ siekia 2700Pa, o jo konkurento 2200Pa;
  • lazerinė navigacijos sistema prieš įmontuotą kamerą;
  • 5200 mAh talpos baterija prieš 3300 mAh;
  • vienu įkrovimu veikimas 220 min. prieš 120 min.;
  • sausas ir drėgnas valymas prieš tik sausą valymą ir t.t.

Gali kilti klausimas: kam lyginti šiuos siurblius, jei praktiškai visais parametrais laimi „Viomi S9“?

Čia norima parodyti, kad kokybiškas produktas gali kainuoti kur kas mažiau ir „Viomi S9“ yra beveik dvigubai pigesnis už „iRobot Roomba S9+“.

Kitas dalykas, „Viomi S9“ įžengė į naują kategoriją. Tą, kurioje robotai dulkių siurbliai palaiko automatinį atliekų dėžutės ištuštinimą.

Tai yra visiška naujovė, kurią palaiko ir „iRobot Roomba S9+“, bet kaip jau galėjome suprasti, „Viomi S9“ yra kur kas patrauklesnis variantas.

Taigi, be visų jau išvardytų „Viomi S9“ privalumų, čia turime ir automatinį 300 ml talpos atliekų dėžutės su trijų HEPA filtrų sluoksnių ištuštinimą.

Gamintojas tvirtina, kad po darbo siurblys automatiškai grįžta prie įkrovimo stotelės/atliekų ištuštinimo talpos ir visos atliekos yra išsiurbiamos į tą talpą. Tas konteineris turi 950W galios varikliuką, ko užtenka ištuštinti siurblio talpai.

 

Plius, čia yra 3 l talpa, ko įprastai užtenka mėnesiui. Ir visos atliekos susiurbiamos į specialų maišą bei ant išmaniosios atliekų dėžės yra LED indikatoriai, kurie rodo, kada ji prisipildo ir belieka ją ištuštinti. Tikras tinginių džiaugsmas.

„Viomi S9“ taip pat palaiko ir grindų plovimą. Turime elektroninį vandens padavimą, 3 plovimo režimus ir vienu įkrovimu robotas gali išplauti iki 250 m2 plotą. Puikus rezultatas.

O štai sauso valymo atveju vienu įkrovimu robotas gali darbuotis net 3,6 valandas ir išvalyti 320 m2 plotą. Monstriniai skaičiai.

Žinoma, kad „Viomi S9“ palaiko išmaniąją programėlę ir joje galima matyti piešiamus žemėlapius, jie nuolat atnaujinami, galima įkelti norimo kambario žemėlapį, palaikomi kelių aukštų žemėlapiai, kas yra patogu jei gyvenate kelių aukštų name.

Taip pat čia galima  sudaryti valymo tvarkaraščius, konkrečiam kambariui nurodyti konkretų valymo režimą, vandens padavimo lygį, nurodyti draudžiamas zonas ir t.t. Aukščiausios klasės robotas dulkių siurblys.

„Viomi V3“ robotas dulkių siurblys, plauna ir siurbia grindis

  • Geekbuying - 377,98 €;
    • nuolaidos kuponas VIOMIV3Z1;
    • iš Europos sandėlių pristatys per 2-7 darbo dienas.

 

„Viomi V3“ robotas dulkių siurblys taip pat yra vienas naujausių produktų robotų dulkių siurblių rinkoje ir kaip matyti iš pirmųjų apžvalgininkų testavimų, tai yra tikrai dėmesio vertas produktas.

„Viomi V3“ palaiko drėgną bei sausą grindų valymą, turi lazerinę navigacijos sistemą ir yra galingas siurblys - 2600 Pa siurbimo galia.

Štai kuo apžvalgininkus džiugina „Viomi V3“, tai palaikomu labai kokybišku grindų plovimu ir trimis vandens padavimo lygiais.

Viskas yra valdoma nuotoliniu būdu ir taip galime pasirinkti tokį kiekį vandens, kokio reikia - atsižvelgiant į grindų dangą: plytelės, medis ir kt.

Be to, su „Viomi V3“ vienu metu galima plauti grindis, sausai siurbti arba tuo pačiu metu daryti abu darbus. Puikus funkcionalumas.

Kalbant apie „Viomi V3“ vandens ir atliekų dėžutes, tai jos taip pat yra labai talpios (abi po 550 ml).

Tiesa, kai vienu metu norėsime siurbti bei plauti grindis, tada pritvirtinamas atskiras priedas ir čia jau sausų atliekų dėžutės talpa siekia 300 ml, o vandens talpa 200 ml. O tai taip pat yra užtektinai - ypač, kai toks robotukas darbuosis kasdien arba beveik kasdien.

„Viomi V3“ turi plaunamą Hepa filtrą ir net 12 jutiklių, kurie robotą apsaugo nuo trankymosi, kritimo nuo laiptų ir t.t.

Lazerinė navigacijos sistema leidžia puikiai orientuotis aplinkoje, nusipiešti valomos teritorijos žemėlapį ir sistemingai išvalyti kambarius.

„Viomi V3“ palaiko Mi Home programėlę ir joje galima sudaryti tvarkaraščius, virtualias sienas ir no-go teritorijas, nurodyti konkrečias teritorijas, kurias norėsime išvalyti, stebėti baterijos lygį ir t.t.

„Viomi V3“ yra labai šaunus robotas dulkių siurblys, kuris aprūpintas pačiomis naujausiomis ir pažangiausiomis robotų dulkių siurblių technologijomis, kai kuriais aspektais lenkia „Xiaomi“ robotus dulkių siurblius, o kainuoja pigiau. Puikus variantas.

 

Šioje apžvalgoje galite daugiau sužinoti apie „Viomi V3“, jo galimybes ir kaip jis darbuojasi:

„Viomi V2 Pro“ robotas dulkių siurblys, plauna ir siurbia grindis

  • Geekbuying - 281,39 €;
    • nuolaidos kuponas NNNV2PRONEW;
    • mažiausia kaina;
    • iš Vokietijos sandėlių pristatys per 2-7 darbo dienas.

„Viomi V2 Pro“ robotas dulkių siurblys yra puikios kainos atstovas ir kaip matyti iš pirmųjų pirkėjų bei apžvalgininkų atsiliepimų, jie yra ypač patenkinti šiuo siurbliu.

„Viomi V2 Pro“ taip pat palaiko drėgną bei sausą grindų valymą, turi lazerinę navigacijos sistemą ir yra galingas - 2100 Pa siurbimo galia.

Štai kuo apžvalgininkus džiugina „Viomi V2 Pro“, tai palaikomu labai kokybišku grindų plovimu ir trimis vandens padavimo lygiais. Tokiu dalyku negali pasigirti „Xiaomi“ robotai dulkių siurbliai.

Viskas yra valdoma nuotoliniu būdu ir taip galime pasirinkti tokį kiekį vandens, kokio reikia - atsižvelgiant į grindų dangą: plytelės, medis ir kt.

Be to, su „Viomi V2 Pro“ vienu metu galima plauti grindis, sausai siurbti arba tuo pačiu metu daryti abu darbus. Puikus funkcionalumas.

 

Kalbant apie „Viomi V2 Pro“ vandens ir atliekų dėžutes, tai jos taip pat yra labai talpios (abi po 550 ml).

Tiesa, kai vienu metu norėsime siurbti bei plauti grindis, tada pritvirtinamas atskiras priedas ir čia jau sausų atliekų dėžutės talpa siekia 300 ml, o vandens talpa 200 ml. O tai taip pat yra užtektinai - ypač, kai toks robotukas darbuosis kasdien arba beveik kasdien.

„Viomi V2 Pro“ turi plaunamą Hepa filtrą ir net 12 jutiklių, kurie robotą apsaugo nuo trankymosi, kritimo nuo laiptų ir t.t.

Lazerinė navigacijos sistema leidžia puikiai orientuotis aplinkoje, nusipiešti  valomos teritorijos žemėlapį ir sistemingai išvalyti kambarius.

„Viomi V2 Pro“ palaiko Mi Home programėlę ir joje galima sudaryti tvarkaraščius, virtualias sienas ir no-go teritorijas, nurodyti konkrečias teritorijas, kurias norėsime išvalyti, stebėti baterijos lygį ir t.t.

Dar vienas labai šaunus robotas dulkių siurblys, o ir parduodamas dabar už puikią kainą.

Šioje apžvalgoje galite daugiau sužinoti apie „Viomi V2 Pro“, jo galimybes ir kaip jis darbuojasi:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(2)
(0)

Komentarai ()

Susijusios žymos: