Pasiūlymas, kurio negalima praleisti: su kuponu ir net 2 kartus pigiau pirkėjų geriausiu išmaniųjų telefonų laikomas 3-jų ašių gimbalas - „nei vienas kitas jam neprilygsta. Mano dukra negali juo atsidžiaugti. Pasiima į visas keliones ir padaro tokių įrašų, kokių dar niekada nedarė“ („Hohem iSteady Mobile Plus“ atsiliepimai, Video)  ()

„Hohem iSteady Mobile Plus“ trijų ašių gimbalas yra puikus variantas visiems, kurie nori aukščiausios kokybės nuotraukų bei vaizdo įrašų. Dabar net 2 kartus pigiau parduodamas įrenginys pasižymi labai geromis savybėmis. Štai ką apie jį sako pirkėjai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Hohem iSteady Mobile Plus“ trijų ašių gimbalas:

  • TikTech - 53,18 €;
    • nuolaidos kuponas HOHEMMOEU16;
    • 30-ies dienų pinigų grąžinimo garantija.
  • Amazon - 99 €.

Visai neseniai rašėme apie kitą labai šaunų gimbalą - „Hohem iSteady Multi All-in-One 3-Axis Gimbal“. Pirkėjų atsileipimus rasite čia.

 

Tai yra 3 įrenginiai viename: jis tinka telefonams, veiksmo kameroms bei fotoaparatams ir palaiko puikias funkcijas. Tai itin universalus prietaisas, tačiau ir kainuoja 97 €.

Ieškantiems kur kas pigesnio varianto, tinkančio išmaniesiems telefonams, TikTech rekomenduoja atkreipti dėmesį į vieną populiariausių ir puikiai pirkėjų bei apžvalgininkų vertinamą „Hohem iSteady Mobile Plus“ trijų ašių gimbalą.

Dažnas apžvalgininkas „Hohem iSteady Mobile Plus“ vadina geriausiu variantu tarp tokios kainos kategorijos atstovų. O dabar šį gimbalą galima įsigyti už stebėtinai gerą kainą.

„Hohem iSteady Mobile Plus“ trijų ašių gimbalas yra pagamintas iš kokybiškų medžiagų, kompaktiško dydžio, lengvai sulankstomas, su trikojo prijungimu. Ir viskas jau yra pakuotėje: pats gimbalas, trikojis, įkrovimo laidas, kelioninis dėklas.

Šis gimbalas yra suderinamas su daugeliu išmaniųjų telefonų. Svarbu, kad jie nebūtų sunkesni nei 280 gramų ir  55–89 mm pločio bei ne plonesni kaip 8,4 mm.

„Hohem iSteady Mobile Plus“ turi daugybę įvairių veikimo režimų, o patys įdomiausi yra Inception, atnaujintas sporto bei Time-Lapse režimai.

Visas valdymas vyksta su ant korpuso esančiais mygtukais, tad čia ir telefoną galima pasukti 360 laipsnių kampu, priartinti bei tolinti vaizdą ir taip toliau. O dar daugiau įvairių funkcijų rasime Hohem Gimbal programėlėje.

Absoliuti dauguma apžvalgininkų tvirtina, kad „Hohem iSteady Mobile Plus“ labai gerai veikia ir filmuojamas vaizdas išlieka stabilus.

Taip pat jiems patinka ir tai, kad čia turime itin talpią 3600 mAh bei per 3,5 val. įkraunamą bateriją, kurios darbuotis užteks net iki 12 val. Tad su „Hohem iSteady Mobile Plus“ trijų ašių gimbalų galėsite filmuoti visą dieną.

 

„Hohem iSteady Mobile Plus“ yra aukščiausios kokybės ir labai funkcionalus trijų ašių gimbalas. Puikus daiktas mėgstantiems daug fotografuoti bei filmuoti. Kuriantiems vlogus, tai yra nepamainomas pagalbininkas.

Ką apie „Hohem iSteady Mobile Plus“ gimbalą sako pirkėjai?

Absoliuti pirkėjų dauguma yra labai patenkinti šiais trijų ašių gimbalais ir štai keletas pačių išsamiausių atsiliepimų:

  • the0bone (pirkėjas iš Vokietijos): Kompaktiškas, lengvas ir patogus gimbalas. Ženkliai lenkia tokios kainos konkurentus. Sveria mažiau nei 500 gramų, kas yra maždaug 10% mažiau, nei kiti rinkoje esantys gimbalai. O kai rankoje laikai tokį prietaisą, tai kiekvienas gramus yra svarbu. Kitas pliusas, kad čia galima įdėti ganėtinai didelius ir sunkius telefonus. Telpa ir 280 gramų sveriantys išmanieji, kas vėlgi yra daugiau nei gali pasiūlyti kiti gimbalai. Čia net telpa maniškis iPhone 11 Pro Max. Iš gimbalo funkcijų, tai man ypač patinka automatinis sekimas. Pastatau gimbalą ant trikojo ir jis automatiškai seka paskui kadre matomą žmogaus veidą. Turime ir vertikalų bei horizontalų pasukimą, kas tikrai pravers filmuojant įvairius vaizdus. Valdymas labai patogus ir intuityvus. Į duodamas komandas gimbalas reaguoja labai gerai. Puikus daiktas vlogeriams, kuriantiems turinį Youtube ir tiesiog mėgstantiems filmuoti.
  • Kai (pirkėjas iš Vokietijos): Tai yra gimbalas tiems, kurie nori aukščiausios kokybės vaizdo įrašų ir nori turėti gimbalą už kuo žemesnę kainą. Mažiau kaip už €110 jūs gausite puikų įrenginį. Labai kokybiškai pagamintas, patogus valdymas, visi mygtukai yra ten, kur ir turi būti. Palaikomas 180° ir 360° panoraminis filmavimas, Time-lapse, objekto sekimo ir kiti naudingi režimai. Rankiniu būdu galima reguliuoti baltos spalvos balansą, ISO ir kt. Palaikoma vaizdo raiška: 3840x2160 | 1920x1080 | 1280x720 — viskas esant 30FPS — nėra jokio vaizdo kokybės suprastėjimo. Palaikoma nuotraukų raiška: 3968x2976 | 1920x1080 | 1280x720. Programėlė taip pat turėtų tokiam daiktui suteikti papildomo džiaugsmo ir čia tikrai turime tą variantą, kai programėlę turime kokybišką. Jos dizainas paprastas ir labai aiškus. Patogu naudotis jau iš pirmo karto. Gimbalas poruojamas Bluetooth ryšiu lengvai ir dirba sklandžiai. Apibendrinęs galiu drąsiai teigti, kad už €110 gauname puikų gimbalą. Kainos ir kokybės santykis čia yra nuostabus.
  • Costa Filipe (pirkėjas iš Prancūzijos): Šis gimbalas buvo dovana mano dukrai. Jai tokie dalykai labai patinka. Dukra labai mėgsta keliauti ir daug fotografuoja bei filmuoja, tad nuolat gimbalą pasiima su savimi. Dėklas labai praktiškas ir apsaugo gimbalą kelionių metu. Nėra per didelis - tiesiog pats tas. Dukra jį įsideda į kuprinę ir gimbalas visada po ranka. Įrenginys yra kompaktiško dydžio, labai patogus naudotis ir mano dukra negali juo atsidžiaugti. Tvirtina, kad dabar su telefonu padaro tokių vaizdo įrašų, kokių iki šiol niekaip nepadarydavo. Rekomenduojam be jokių dvejonių.
  • Purcho (pirkėjas iš Prancūzijos): Aš jau seniai norėjau pakeisti senąją asmenukių lazdą į rimtą gimbalą ir įsigijau būtent šį modelį. Jau išpakavimo metu likau maloniai nustebintas. Čia yra viskas, ko tik gali prireikti: tvirtas kelioninis dėklas, USB įkrovimo laidas ir kokybiškas bei tvirtas trikojis. Gimbalas tvirtas, jo rankena patogi ir neslystanti iš rankos. Telefonų laikiklis gerai sugriebia praktiškai bet kokio dydžio telefoną. Ant pačio gimbalo yra reikalingi valdymo mygtukai, o taip pat jį galima valdyti ir su programėle. Beje, ji man labai patinka: paprasta, aiški ir patogi. Bluetooth ryšys stabilus ir poravimas greitas. Ant gimbalo korpuso yra ir baterijos indikatorius, kas tikrai praktiška. Baterijos užtenka 12 val., kas yra daugiau nei priimtina. Be to, iš gimbalo galima tuo pačiu įkrauti ir išmanųjį telefoną. Gimbalas palaiko ganėtinai daug įvairių veikimo režimų ir be skirtingų sporto režimų yra tokie, kaip: Motion-lapse, Time-lapse, Hyper-Lapse ir Track-lapse. Didelis pliusas, kad gimbalas palaiko ir sekimą paskui žmogaus veidą. Tai veikia tiek filmuojant, tiek fotografuojant. Man ši funkcija yra viena mėgiamiausių! Apibendrinus, puikus gimbalas. Patogus naudotis, lengvas, manevringas. Čia iš esmės yra profesionalus gimbalas už labai priimtiną kainą.

 

 

Plačiau apie „Hohem iSteady Mobile Plus“ šioje apžvalgoje:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai ()