Iš Čekijos akumuliatorinis pjūklas: 550W galios, 24V įkraunama ličio jonų baterija, vos 0,7 kg svoris ir gera kaina (Video)  (1)

„VAHIGCY“ yra labi geros kainos akumuliatorinis pjūklas. Toks įrenginys pagelbės darbuojantis sode ir tais atvejais, kai reikės greitai ir patogiai ką nors nupjauti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„VAHIGCY“ akumuliatorinis pjūklas:

  • Aliexpress28,55 €;
    • 15 % nuolaida;
    • iš Čekijos sandėlio, tad nėra muitų rizikos;
    • už 27,72 € į Lietuvą pristatys per 4-10 dienų.

Atkreipkite dėmesį, kad pasiūloje galima rinktis iš įvairių pjūklų modelių ir nesuklyskite pasirinkdami.

Yra US, UK ir EU modeliai. Jie skiriasi tuo, kad į pakuotę bus įdėtas atitinkamas įkroviklis. Tad gyvenantiems Lietuvoje reikia rinktis EU modelį: juodos arba raudonos spalvos korpuso.

Pardavėjas tvirtina, kad „VAHIGCY“ yra pagamintas iš tvirtų ir kokybiškų medžiagų. Grandinė bei pjovimo juosta lengvai nuimama bei uždedama. Pjovimo juostos ilgis siekia 20 cm.

Pardavėjas tvirtina, kad grandinės įtempimas yra reguliuojamas, tačiau neužsimena apie pačios grandinės tepimą.

 

Panašu, kad to šis modelis nepalaiko, tad čia išvada paprasta: su tokiu pjūklu galima pjauti nestoras šakas ir atlikti trumpus pjovimo darbus.

Tad jis yra skirtas naudoti sode medžių genėjimui. Dabar obelytės nėra didelės, šakos nėra storos, tad jas pilnai toks pjūklas nupjaus ir taip kur kas patogiau, nei pjauti su rankiniu pjūkliuku.

„VAHIGCY“ yra 550W galios akumuliatorinis pjūklas. Čia turime 24V ličio jonų bateriją. Jos talpa siekia 1500 mAh ir baterija yra įkraunama su pakuotėje esančiu įkrovikliu.

Pliusas ir tas, kad „VAHIGCY“ baterija nuimama, tad galima su savimi turėti papildomų baterijų ir taip prailginti veikimo laiką.

„VAHIGCY“ sveria vos 0,7 kg, kas taip pat yra pliusas. Besidarbuojant su tokiu įrenginiu rankos liks nepavargusios.

Kol kas „VAHIGCY“ įrenginį yra įsigiję labai nedidelis kiekis pirkėjų, tačiau jau turime vieną pirkimą iš Lietuvos ir šis pirkėjas „VAHIGCY“ akumuliatoriniam pjūklui duoda 4 balus iš 5: 1 foto, 2 foto.

 

„VAHIGCY“ bandymas šiame vaizdo įraše.

Ieškantiems rankinio ir vos apie 12€ kainuojančio pjūklo, tada rekomenduojame AIRAJ modelį. Apie jį plačiau šiame tekste.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(6)
(-5)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: