Tokios progos negalima praleisti: iš Europos sandėlių aukščiausios klasės ir puikiai pirkėjų vertinami gimbalai su nuolaidų kuponais ir įspūdingas konkursas - štai kaip laimėti iki 100 € vertės profesionalų gimbalą (Video)  ()

TikTech skelbia išskirtinį geriausių gimbalų išpardavimą, iki 30 proc. siekiančias nuolaidas, specialius kuponus ir įspūdingą konkursą. Kas savaitę net 3 laimingieji gali laimėti iki 100 € vertės gimbalą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

TikTech skuba pranešti apie naujausią konkursą ir jo sąlygas. Visą informaciją rasite čia.

Šiuo metu internetinė parduotuvė išparduoda aukščiausios klasės gimbalus ir jiems taiko iki 30 procentų siekiančias nuolaidas, papildomus kuponus, siunčia iš Europos sandėlių ir dar išdalins daugybę gimbalų nemokamai.

Kaip gauti nemokamą gimbalą?

Sąlygos yra visai paprastos. Tereikia nukeliauti į TikTech svetainę čia.

Įsigyti norimą gimbalą - su nuolaidų kuponais jie dabar kainuoja ypatingai mažai - pradėti sekti TikTech Facebook arba Instragram socialinę paskyrą. Taip pat TikTech puslapyje palikti vertingą atsiliepimą apie įsigytą gimbalą.

TikTech kas savaitę išrinks 3 laiminguosius, kuriems grąžins visus sumokėtus pinigus. Tad įsigytas gimbalas taps nemokamu. 

Konkursas vyks iki vasario 28 dienos ir kaip minėjome, kas savaitę bus išrinkti 3 laimingieji. Tad iš viso nemokamus gimbalus gaus 12 laimingųjų. Tikrai verta dalyvauti.

Kokie gimbalai dalyvauja konkurse, kokį išsirinkti ir ką rašyti atsiliepime?

TikTech tvirtina, kad išrinks pačius išsamiausius atsiliepimus, tad verta nepatingėti ir parašyti išsamiau, kas konkrečiai Jums patinka įsigytame gimbale.

 

Atkreipiame dėmesį, kad visi gimbalai siunčiami iš Europos sandėlių, tad iki Lietuvos atkeliaus labai greitai - per 7 darbo dienas. Tad tikrai spėsite įsigyti, gauti, išbandyti ir parašyti išsamų atsiliepimą ir sudalyvauti konkurse bei galbūt būtent Jums pasiseks tapti tuo laiminguoju ir susigrąžinti sumokėtus pinigus ir taip įsigytas gimbalas taps nemokamu.

Praktiškai apie visus TikTech parduodamus gimbalus jau esame rašę ne kartą ir štai čia galite rasti visus jų tekstus.

Geriausios kainos atstovas - „Hohem iSteady X“ trijų ašių gimbalas

  • TikTech - 45,75 €;
    • nuolaidos kuponas HOHEMEUBX98;
    • iš EU sandėlių.

Vienas populiariausių gimbalų už labai gerą kainą. Tinka įvairūs telefonai; palaikoma programėlė; pagrindiniai yra 4 režimai: Inception, Dolly Zoom, Timelapse, Panorama; ir taip toliau.

Plačiau šiame tekste ir šioje apžvalgoje:

 

Geriausias kainos ir galimybių atstovas - „Hohem iSteady Mobile Plus“​ trijų ašių gimbalas

  • TikTech - 53,86 €;
    • nuolaidos kuponas HOHEMMOEU16;
    • iš EU sandėlių.

„Hohem iSteady Mobile Plus“ jau yra pažangesnis gimbalas, tinka įvairiems telefonams ir palaiko dar daugiau įvairių funkcijų bei galimybių.

Labai rekomenduojame perskaityti štai šį tekstą, kuriame rasite itin išsamius, detaliai šį gimbalą aptariančius pirkėjų atsiliepimus.

 

„Nei vienas kitas jam neprilygsta. Mano dukra negali juo atsidžiaugti. Pasiima į visas keliones ir padaro tokių įrašų, kokių dar niekada nedarė“, - teigia vienas iš „Hohem iSteady Mobile Plus“ pirkėjų.

Plačiau apie „Hohem iSteady Mobile Plus“ šioje apžvalgoje:

Pažangiausias ir funkcionaliausias gimbalas - „Hohem iSteady Multi All-in-One 3-Axis Gimbal Stabilizer“​ trijų ašių gimbalas

  • TikTech - 98,98 €;
    • nuolaidos kuponas HOHEMMUEU10;
    • iš EU sandėlių.

Tai yra „Hohem iSteady“ gimbalas - 3 viename prietaisas. Labai funkcionalus ir geros geros kainos įrenginys leis turėti aukščiausios kokybės vaizdo įrašus.

Jis tinka telefonams, veiksmo kameroms bei fotoaparatams ir palaiko dar daugiau puikių funkcijų. Tai tikriems vlogeriams skirtas įrenginys.

Šiame išsamiame tekste rasite pačius informatyviausius pirkėjų atsiliepimus apie šį daugiafunkcį „Hohem iSteady“ trijų ašių gimbalą.

 

„Tai pardavėjo apiplėšimas vidury baltos dienos - nerealiai gera kaina. Jis viršijo visus mano lūkesčius“, - tvirtina vienas iš „Hohem iSteady“ gimbalą įsigijusių pirkėjų.

„HOHEM iSteady Multi All-in-One 3-Axis Gimbal Stabilizer“​ trijų ašių gimbalo apžvalga:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(1)
(0)

Komentarai ()