Išskirtinis anonso pasiūlymas - dar nematytų galimybių trijų ašių gimbalas su dirbtiniu intelektu (DI): supranta gestus, automatiškai seka objektą, specialūs režimai, įkrauna telefoną ir tikrai gera kaina. Idealus variantas užfiksuoti nuostabioms vasaros akimirkoms („Hohem iSteady V2“ gimbalas, Video)  ()

„Hohem“ kompanija yra gerai žinoma tarp tų, kurie mėgsta filmuoti ir fotografuoti. Šios kompanijos gimbalus itin vertina pirkėjai bei apžvalgininkai ir čia turime jų karščiausią naujieną - išskirtinį „Hohem iSteady V2“ gimbalą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Hohem iSteady V2“ trijų ašių gimbalas:

Štai šiame vaizdo įraše labai šauniai parodomos „Hohem iSteady V2“ trijų ašių gimbalo galimybės.

„Hohem“ yra viena lyderiaujančių kompanijų rinkoje ir jos pasiūloje galima rasti labai įvairių gimbalų: tiek išmaniesiems telefonams, tiek veiksmo kameroms ar fotoaparatams.

 

Ir „Hohem iSteady V2“ trijų ašių gimbalas išsiskiria iš jų visų. Ir į akis krenta ypač viena ypatybė, tai įdarbintas dirbtinis intelektas ir integruotas išmanusis DI vizualinis jutiklis.

Tai reiškia, kad nuo šiol gimbalas geba nuolat sekti paskui objektą ir automatiškai pakreipti pritvirtintą telefoną tą kryptimi, kad sekamas objektas nuolat būtų kadro centre. Super šaunus dalykas, leisiantis užfiksuoti visas aktyvaus laisvalaikio akimirkas.

Šis DI vizualinis jutiklis suteikia ir papildomų privalumų, kaip kad prieš darant nuotraukas parodys ar tikrai esate pačioje geriausioje padėtyje.

Tuo pačiu šiame jutiklyje yra integruoti LED žibintai ir galima reguliuoti jų švietimo ryškumą, taip pasiekiant geriausią konkrečioje situacijoje reikiamą apšvietimo lygį.

Tokie išmanūs sprendimai leis padaryti geriausius įmanomus kadrus.

Plius, gimbalas reaguoja į duodamas komanda rankų gestais ir esmines komandas labai greitai galima duoti tiesiog vienu ar kitu rankos ženklu. Itin patogus dalykas.

Gamintojas tvirtina, kad „Hohem iSteady V2“ trijų ašių gimbalas, kaip ir kiti kompanijos gimbalai, pagaminti iš aukščiausios klasės medžiagų, atnaujintas aušinimo sprendimas.

Į naująjį gimbalą galima įtvirtinti 55-90 mm pločio, 11 mm storio ir iki 280 gramų svorio telefonus. Jie bus pasukami trimis kryptimis ir pasukimo kampų amplitudes galite matyti paveiksle žemiau.

Beje, čia galima įtvirtinti ir veiksmo kamerą. Svarbu, kad jos dydis atitiktų „Hohem iSteady V2“ gimbalo galimybes.

Pats „Hohem iSteady V2“ gimabals sveria 263 gramus ir yra kompaktiškas, su trikoju, reikiamais valdymo mygtukais ir palaiko tokius režimus, kaip: Inception, Dolly Zoom, Panoramic Video, Smart Motion Timelapse.

Gamintojas tvirtina, kad trijų ašių mechaninis vaizdo stabilizavimas leis padaryti aukščiausios klasės kadrus.

Šaunu ir tai, kad „Hohem iSteady V2“ suderinamas su pačiomis įvairiausiomis programėlėmis.

Taip pat čia turime integruotą 2800 mAh talpos bateriją, kurios energijos užtenka iki 9 valandų darbui. Tad vienu įkrovimu galėsite filmuoti nors ir visą dieną.

Beje, tuo pačiu galima prijungti savo išmanųjį telefoną prie „Hohem iSteady V2“ gimbalo ir taip įkrauti telefono bateriją. Dar viena pravarti funkcija.

„Hohem iSteady V2“ trijų ašių gimbalas yra šaunus daiktas vlogeriams ir visiems, kurie nori savo atostogų, pramogų ir kitas svarbias akimirkas užfiksuoti taip, kad atrodytų, jog tai padarė profesionalas.

Ir „Hohem iSteady V2“ galima naudoti ne tik pramogoms, bet ir kokybiškam bendravimui su artimaisiais, bendradarbiais, vedant užsiėmimus ir t.t.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai ()