Paskutiniai vienetai išskirtinio telefono: karinis tvirtumas ir net naktinė SONY kamera - tik pažiūrėkite, ką ji sugeba (Foto, Video, „OUKITEL WP16“)  ()

„OUKITEL WP16“ - išskirtinis išmanusis telefonas net ir tarp savo kategorijos įrenginių. Tik pasižiūrėkite, kaip fotografuoja ir filmuoja jo turima SONY naktinė kamera.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-01-19 Paskutiniai vienetai išskirtinio telefono: karinis tvirtumas ir net naktinė SONY kamera - tik pažiūrėkite, ką ji sugeba (Foto, Video, „OUKITEL WP16“)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„OUKITEL WP16“ - ką tik rinkoje pasirodęs karinio tvirtumo išmanusis telefonas. Fantastiškai gera kaina ir super šaunios savybės.

Apie telefono specifikacijas galite plačiau paskaityti čia, ir šįkart nesikartosime, o pagrindinį dėmesį sutelkime į vieną įdomiausių šio telefono savybių - naktinę kamerą.

Ką gi sugeba SONY IMX350 20MP naktinė kamera?

„OUKITEL WP16“ nugarėlėje turi įtaisytą SONY IMX350 20MP naktinę kamerą su IR jutikliais.

Ši kamera aktyvuojama labai paprastai - teisiog tereikia filmavimo/fotografavimo parametruose pasirinkti INFRARED.

Viską labai puikiai pademonstruoja štai šis apžvalgininkas.

Jis taip pat iškart pasidalija keletų nuotraukų, kurias padarė su šia naktine SONY kamera.

Pastebėjimas: visos nuotraukos darytos namų kambariuose, nakties metu, esant visiškai tamsai, jokių pašalinių šviesos šaltinių.

Apžvalgininkas tvirtina, kad tokių nuotraukų kokybė yra netgi labai gera. Galima drąsiai fotografuoti ir aklinoje tamsoje - detalumas yra išties geras. Iki 20 metrų atstumu objektai matomi net labai gerai.

„Kur tokia kamera naudinga? Labai įvairiai. Tiek norint nakties metu fotografuoti gamtą ar kitus objektus, tiek ir tiesiog ja pasinaudojant kaip žibintuvėliu.

Ką turiu galvoje? Pavyzdžiui, reikia man kažkur nueiti, visiškai tamsu ir nenoriu įjungti šviesos ar naudoti žibintuvėlio, kad nepažadinčiau miegančių namiškių. Pasiimu šį telefoną, įjungiu naktinę kamerą ir galiu visiškoje tamsoje vaikščioti drąsiai ten, kur man reikia. Labai šaunus dalykas.“

O kaip gi filmavimo kokybė? Apžvalgininkas pasidalija vaizdo įrašais ir juos galite peržiūrėti nuo 6:18 min.:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(1)
(0)

Komentarai ()

Susijusios žymos: