Ekspertė pataria: geriausi nebrangūs 5G telefonai paaugliui  (19)

Mobiliųjų telefonų eroje užaugusi jaunoji karta visuomet nori būti prisijungusi, o dar daugiau galimybių naršyti greitai ir kokybiškai užtikrina 5G ryšys. Tiesa, norint juo naudotis pirmiausia reikia pasirūpinti 5G ryšį palaikančiu išmaniuoju telefonu ir paslaugų planu. Tad koks kokybiškas, bet nebrangus naujosios kartos ryšį palaikantis išmanusis telefonas geriausiai tiks paaugliui?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Išmanieji telefonai palaikantys 5G ryšį, užtikrina gerokai greitesnę ir patogesnę naršymo patirtį, suteikia didesnę duomenų perdavimo spartą ir patikimumą bei kitus privalumus mokslams bei laisvalaikiui. Artėjant mokslo metų pradžiai, tai pravartu tiek nuolat telefonu įvairiose srityse besinaudojantiems paaugliams, tiek tėvams, kuriems svarbu visada turėti galimybę pasiekti savo vaiką jiems patogiausiais būdais.

Indrė Bertašienė, „Tele2“ telefonų kategorijos vadovė, sako, kad norint įsigyti 5G ryšį palaikantį išmanųjį telefoną nebūtina išleisti daug pinigų. „Be to, sutaupyti galima ir įsigyjant 5G ryšio planą. Vaikams ir paaugliams tėvai dažniausiai perka išankstinio mokėjimo planus, o nuo liepos mėnesio 5G ryšys jau prieinamas „Pildyk“ tinkle“, – sako I. Bertašienė.

Ekspertė rekomenduoja penkis naujosios kartos ryšį palaikančius išmaniuosius telefonus, kurių savybės itin pravers paaugliams.

1. „Xiaomi Redmi 10 5G“

Šis išmanusis telefonas pasižymi itin didele, net 5000 mAh, baterijos talpa. Įrenginys ypač optimizuotas 5G modeliams, sunaudojantiems mažiau energijos ir užtikrinantiems ilgesnį akumuliatoriaus veikimo laiką, todėl nereikia jaudintis dėl baterijos veikimo laiko. Didelis aukštos raiškos ekranas suteikia malonią žiūrėjimo patirtį, o UFS 2.2 „flash“ saugykla leidžia žiūrėti vaizdo įrašus, žaisti žaidimus ir įdiegti programas be jokio vėlavimo. Įrenginys išmaniai suderina ekraną atsižvelgdamas į naršomą turinį, todėl žiūrėjimas tampa malonesnis, o baterijos veikimo laikas – ilgesnis.

2. „Samsung Galaxy A14 5G“

Šis vairiems gyvenimo stiliams pritaikytas išmanusis telefonas pravers tiek mokantis, tiek fotografuojant ar žaidžiant žaidimus. Didelis ekranas suteiks ryškų vaizdą žiūrint mėgstamus filmus, ieškant informacijos mokslams ar fiksuojant prisiminimus su draugais ir šeima. Telefone įmontuota triguba galinė kamera, taip pat „Ultra-wide“ plataus spektro kamera, 13 MP priekinė kamera ir makrokamera. Galingas procesorius ir ilgai neišsikraunanti baterija leis naudotis išmaniuoju sklandžiai ir be trikdžių. Dar didesniam patogumui telefone įmontuotas ir šoninis pirštų atspaudų jutiklis.

 

3. „Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G“

Minimalistiniu dizainu ir didele galia pasižymintis „Redmi Note 12 Pro“ turi plokščią rėmą ir stiklinę nugarėlę, kurie suteikia telefonui rafinuotas korpuso linijas, tad sukibimas su ranka yra dar patogesnis. Ekrano ryškumas ir itin plati spalvų gama pasižymi didesniu kontrastu, o dėl 120Hz atnaujinimo dažnio galima sklandžiai naudotis keliomis programomis vienu metu. Įrenginys taip pat turi aukštos kokybės kamerų sistemą, kuri leidžia padaryti ryškias nuotraukas tiek dieną, tiek naktį bei talpią bateriją su greitu įkrovimu.

4. „Samsung Samsung Galaxy A34 5G“

„Samsung Galaxy A34 5G“ pirmiausiai patraukia akį savo minimalistiniu dizainu ir preciziška apdaila. Išmaniojo telefono gali privalumas – patobulintas net 6,6 colių Super AMOLED ekranas, užtikrinantis ryškų vaizdą net apšvietus saulei ir ypač maža delsa. Be to, įrenginys negreitai išsikrauna – jo baterijos veikimo laikas optimizuojamas atsižvelgiant į telefono naudojimą, pasitelkiant prisitaikantį akumuliatorių. Galingas, 8 branduolių, procesorius leis dirbti našiai ir efektyviai. Pažangios kameros leis užfiksuoti ryškiu kadrus bei vaizdo įrašus net tamsoje, o automatinis kadravimas sureguliuos ir užtikrins visų norimų objektų patekimą į kadrą.

 

5. „Samsung Galaxy A54 5G“

Šis įrenginys išsiskiria aukšta kokybė ir dideliu našumu, kurį užtikrina galingas procesorius. Didelės raiškos ekranas leidžia mėgautis ryškiu vaizdu ir matomumu lauke net apšvietus saulei bei užtikrina sklandų ekrano veikimą. Telefonas pasižymi 5000 mAh baterijos talpa, todėl neiškraus net juo naudojantis visą dieną. Be to, įrenginyje įmontuotos aukštos kokybės kameros, kurios leis užfiksuoti ryškius vaizdus tiek darant asmenukes, tiek aplinkos nuotraukas ar vaizdo įrašus naudojant automatinį kadravimą ir fokusavimą. Pravartu ir tai, kad telefonas turi aukštą atsparumą vandeniui ir dulkėms.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(5)
(-5)

Komentarai (19)