„Windows Phone 7“ licencijų pardavimai perkopė 2 mln. ribą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

faktas 2011-02-17 16:33
Man įdomu, kad Android nemokama, o telefonų kainos ne ką mažesnės už WM7. Bet... Kuomet į WM7 bus diegiami Nokia žemėlapiai, daugybinis programų veikimo režimas, klaviatūros pasukimas, aplankalų sukūrimas ir dar kelios detalės, tada WM7 bus verta pirkt.
enternald 2011-02-17 17:07
Man pasirodė android kainos mažėsnės. Android turi plačią rinkos dalį: nuo silpnų telefonų iki tokių kuriems win 7 telefonai vargiai prilygsta. Jei lygini high end android smarthponą su silpnesniu win7 smarthponų, tai kainos skirtumo beveik nebėra. Kitavertus man kyla klausimas, kodėl Apple smarthpon'ai kurių iOs nieko nekainuooja (viskas įeina į hardware kainą, bet pajamos ir iš parduotuvės bei software developer'ių prisideda. (Google tegauna pajamos iš soft'o)) tokie brangūs.
werafonas 2011-02-17 17:31
Vaje, jau n kartų diskutuota šia tema. Trumpai galiu pasakyti, kad kainos skiriasi dėl to, jog kartu su telefonu perki ir jo išskirtinį dizaina bei pavadinimą (brandą). Ir taip sudaro ~ pusę telefono kainos
Romanas 2011-02-17 18:03
Man truputį neaišku, o kaip tuomet telefonai, pvz Nokia su Synbianais? Tuomet ju pardavimai turėtų sparčiai kristi atsiradus naujai operacinei sistemai, ar gal Windiws7 bus diegiama ir į naujus, neseniai išleistus į rinką telefonus.. Aš planavau įsigyti Nokia C7, bet kiek suprantu ten dar senesnė operacinė sistema, tai gal kiek palukėjus C7 atsiras su Windowsais??
Porteris 2011-02-17 18:14
WP7 bus diegiami tik į naujus smartus, kurie atitiks Windows keliamus reikalavimus (pvz. procesorius minimum 1 GHz). C7 neatitinka hardware reikalavimų, be to, tai praeitis, kuri gaus tik OS pataisymus. Pati Symbian niekur nedings, tik bus diegiama į žemesnės klasės telefonus. MeeGo taip pat išliks kaip eksperimentinė OS.