JAV išmaniųjų telefonų rinkoje viešpatauja „Samsung“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Mumblefluff 2011-10-12 21:08
O tu tikrai idiotas ar tik apsimeti? Aš tavęs NEPRAŠIAU NIEKO AIŠKINTI. Ar tau nedaeina, kad aš nieko neklausiau ir man nėra nieko neaiškaus, aš tik konstatavau faktą. Clear? O tau koks nepilnavertiškumo kompleksas gal yra, kad tiek visur bandai atkreipt į save dėmesį ir pastoviai save kaip didžiausią proto gumbą išsikeli prieš kitus?
Evaldas 2011-10-12 21:09
Man patiko operacinės sistemos pavadinimas "Microsoft". Kodėl ne WP7 tarkim ?
Anonymous 2011-10-12 21:50
tu nekonstatavai fakto, o iskraipinejai zodzius kurie gali sudaryti klaidinga ispudi, todel turiu teise kabinetis ir atsakineti i tokius ale "postringavimus". o kas idomiausia,kad taves taip pat nieko neklausiau ir konstantavau fakta, bet rasineji.. tai kaip cia dabar yra? kuom mano faktas blogesnis uz tavo? tu dabar tik postringauji o ne konstatuoji.. o postringauji, kad as priduriau prie tavo neobjektyvios nuomones savaja.. kai neturi ka protingo pasakyti, tai visada lendi i krastutinius asmeniskumus? jei nepatinka, kad as turiu ka pasakyti apie pragrausta obuoli ar pataisyti, mano nuomone, blogus postus, tai nesnekek ir ignoruok mane o ne ieskok nepilnavertiskumo kompleksu, nes tai vaikiska kaip ir tas visas tavo prisikabinimas kad prie tavo ale konstatuoto fakto prikonstravau dar tikresni fakta. na, bet atsakysiu tau.. ne, man nera nepilnavertiskumo komplekso (o kaip del tavo komplekso? ), tiesiog uzsiprenumeravau tema ir jau seniai uzkniso aiskinti kaip pirmokui..
secret 2011-10-12 21:59
nenoriu labai issiplesti, bet tavo nuomone samsung pigi plastmase luzta. galiu pasakyt apple brangus ekranas duzta kas geriau ... ir viena ir kita vienas kito verti. kaina tarp ss2 ir phone 4 skiiriasi gal 100 - 150lt kai telefonas kainuoja 2tukst. Turejau iphone 4, turiu ipod'a isigijau pries iphone, kuris pastume isigyti iphone 4 (viena sudauziau(moku draudima), kita atidaviau pusbroliui nusipirkau ss2. nesu virusu specialistas, bet gal apple store atrode patikimiau ir app daugiau yra ir praktikoj pritaikymas smarkiai platesnis - namu kinai ir auto su apple jungtim ir t.t. android - didesni ekranai(dazniau kraunam telefona) nors ir vienas ir kitas apie 2 max 3 dienas, patogiau narsyt internete ir dar nebandziau su filmu perziura. dar kas liecia interneta, kas naudojasi ne tik wifi zino, kad puslapy krauna 4 ar 5sekundes, jau skirtumo didelio nera, gal tik teorinis man jie vienodai leti... kuo nepatiko tavo komentaras, tai izeidinejimas ir bandymas ispusti save, kad as uzdirbu as galiu nusipirkti, nepagrysti svaiciojimai apie tevu kompus ir t.t. tolerancijos ir pagarbos stygius parodo tavo zema lygi ir iphone'as jo nepakelia.. boksininkai po kovos pagerbia savo varzovus ne siaip sau - nespjaudo i sulini, is kurio gali tekti gerti o tu tiesiog slapiniesi
Anonymous 2011-10-12 22:15
na app store yra visos programos patikrinamos pries publikuojant, tad nera daug slamsto, kaip pas androida,.. dar iphonas buvo smartfonu pirmoji banga, todel daug kas suskubo kurti programas iphonui, del grieztu reikalavimu app store tapo gan kokybiskas.. del iphonistu pomegio isleist daugiau pinigu app store, zmones investuoja i programas, nes androide dauguma programu yra arba nemokamos arba labai pigios. google dar tik siais metais pradejo tvarkytis su marketo siukslynu.. uztat ir virusas, kiek man zinoma, buvo paplites.. bet googlas ramiai be panikos paime ir istryne virusa is visu telefu.. dar teko matyt virusa ant wallpaperiu programos, antivirusine pagavo ir nebeleido instaliuot.. beja, ji dabar vadinasi avg.. siaip vengiu visokiu sexy ir kitokio slamsto siuntimusi.. nesisiuntineju wallpaperiu ar virtualiu zaisliuku... kurie atrodo kinietiskai pigus.. siaip populiariausios programos pagrinde turi ir appstore ir marketas.. android marketo pliusas, kad gauname naujausius atnaujinimus is google.. o iphone nzn ar isvis jau gavo google skymap programele.. anyway.. andriodas turi labai dideli saugumo pliusa.. sita isirasai: https://market.android.com/details?id=c ... rch_result ir nebeturi problemu gyvenime del google acc.. nes neimanoma prisijungti prie tavo acc be smartfono realiuoju laiku generuojamo kodo. t.y. jei ir kompe pasigauni virusa ir kazkas suzino tavo gmail psw, tai tau yra giliai pofik, nes jis be telefono neprisijungs kitam kompiuteri..
Mumblefluff 2011-10-12 23:35
O tu tikrai nejauti kaip nusišneki.. Iškraipinėju žodžius.. Taip.. Tikrai.. Įdomu kieno žodžius aš iškraipinėju.. Jei dar kartą paskaitytum (nors nemanau, kad tau padės), gal pamatytum, kad aš NENEIGIAU, o labiau PRITARIAU tavo minčiai, kad iPhonų parduoda mažiau nei kitos firmos savo telefonų. Esmė tame, kad kažkaip sugebėjai prieštaraut prieš kažką ko aš net neteigiau. Dabar įsiskaityk atydžiai: AŠ NESAKIAU ,KAD ANDROID ĮRENGINIŲ YRA DAUGIAU NEI iOS IR KAD SMARTFONŲ DAUGIAUSIAI PARDUODA APPLE. O tu išsigalvojai, kad aš taip teigiau ir įsivaizdavai, kad mane "suvartei". O ar tu tikrai to nesupranti, ar tiesiog nenori prisipažint suklydęs, aš jau nežinau. Dabar aišku? Ar dar ne? Jei ne, skaitom dar kartą nuo pradžių. "taves taip pat nieko neklausiau ir konstantavau fakta, bet rasineji.. tai kaip cia dabar yra? " Laisva šalis, visi gali išsakyti savo nuomonę, va taip ir yra, kad aš tau pritariau, o iš mandrumo tamsta prisisvaigot, kad aš ale melavau kokių telefonų daugiau. "kuom mano faktas blogesnis uz tavo? " Koks faktas? "o postringauji, kad as priduriau prie tavo neobjektyvios nuomones savaja.. " Čia apie ką tu, apie tai kaip tu prieštaravai man dėl to ko aš neteigiau? Hmm.. Jei tu vadini tai nuomone, tada taip.. O į šitą " jau seniai uzkniso aiskinti " tai žodžių nerandu, todėl įdėsiu paveiksliuką http://thxforthe.info/blog/wp-content/u ... ePalm2.jpg