Steve Ballmer: Norint naudotis „Android“, reikia būti kompiuterių mokslininku

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vyckas 2011-10-21 20:04
Na tai androidas gali but tiek sudėtingas kiek tu nori, juk gali susidėt 3 langus po 12 iconų ir bus taspats kas ios, ištrint visus widget ir išvis nieko nekeist, tik kaip manai ar daug žmonių taip daro.
Vytax 2011-10-21 20:04
Tipinė M$ strategija o galbūt net ir įprotis. Kai bet kuris naujo savo produkto pristatymas prasideda nuo konkurentų apdergimo.
KeeperMustDie 2011-10-21 22:16
Ir kas cia blogo? Technologijos turi buti patogios ir naudojamos ir tu zmoniu, kurie nesidomu IT, pats faktas, kad viena ar kita programa nutaikyta butent i tokius zmones - nepadaro jos bloga. Su IE ten visa problema buvo del MS nenoro taikstytis su kitu standartais ir su nesugebeijimu ideti elementaraus automatinio narsykles atnaujimo.
Anonymous 2011-10-21 23:12
visgi tenka pripažinti, kad mes esame IT technologijų karta. mums tai įdomu ir mes dažnai tuom naudojamės ne vien iš poreikio, o ir iš malonumo. anksčiau ar vėliau ši karta sustos, kai žmonėms IT technologijos bus įprastas dalykas ir galbut net mokes pinigus, kad kiti customaizintu pagal poreikius ju irangas. zmones nores kuo paprastesnio naudojimo, tada visiems bus aktualu minimalistinis veiksmų planas ir didelis efektyvumas. visi norės kuo išmanesnio ir paprastesnio, kad nereikėtų "knistis" po internetus, programas ar nustatymus..aš drystu labai sudvejoti ar šiandien gimstantys vaikai ateityje turės entuziazmo kustomaizinti telefonus.. blogiausiu atveju jie kustomaizins namu sistemas i kurias pradeda verstis net ir android. pagal android vizija, ateityje jusu visus poreikius igyvendins android irenginiu sistemos.. atsikeliat, perziurit naujienas per tv ar tableta, tada isidedat i kisene smartfona, uzrakinat duris su juo, tada atsirakinat automobili ir pasakot android automobilinei sistemai, kad vestu ten ar ten.. nuvaziuojat iki darbo, vel vietoj leidimo pridedat android telefona prie snynos, o darbe laukia kompiuteris su windowsais.. aplamai, android beam jau kazkas tokio, isivaizduokit, kas butu jei ta beam ikistum i visur (kompiuteris, automobilis, tabletas).. klausai muzika per telefona, ateini i auto pridedi tel ir toliau tesiasi klausymasis per auto aparatura.. tada grysti namo, pridedi prie audio sistemos ir jau klausaisi per ja ir t.t. o kur apple inovacijos? nusipirko siri programa? siknon ta siri, parsisiuskit wolframalpha i androida ir gausit lygiai tuos pacius rezultatus, pries paklausiant reikes paspausti mikrafo mygtuka ant klaviaturos, kuris egzistuoja jau labai seniai..
Vytax 2011-10-21 23:16
Aš ne apie vartotojus kalbu, aš apie oficialius pristatymus. Rask tu nors vieną pavyzdžiui Apple ar Google pristatymą kur būtų niekinami ar šaipomasi iš konkurentų produktų?
Anonymous 2011-10-21 23:20
pacituok nors viena googlo viesa pasisakyma kuris paniekina ar pasisaipo is ms. p.s. nemaisyk applo su kitais, nors applas ir tai visai kas kita.. nes cia tik vienintelis steve jobs su b. gatesu seniau vienas kitam pagalius i spykius kaisaliojo ir tyciojosi vienas is kito.. o google, tai aplamai yra intelektualiu zmoniu imone. vien ikurejai jau buvo doktorantai, tai ne jobsas prasalaitis kuris bande apiplesti pasauli privartojes lsd, ar b geitsas patyres sekme nupirkti viska kas geriausio ir parduoti kaip savo.. viena dalyka zinom gerai, kad google ikurejai sukure viska patys, o ms ir applas beveik viska nusipirko.. t.y. komercija, ir ne jokie jie genijai.. va google ikurejus jau galeciau pavadinti kompiuteriniais genijais.. o kai pasako, kad ypac jobsas buvo kompiuteriu genijus tai juokas pro asaras, jis vargu ar aplamai zinotu ka daryt jei mac os x ismestu kokia netiketa klaida.. jo didziausias indelis tebuvo tik vartotojo interfeisas ir irenginiu prekine isvaizda.
KeeperMustDie 2011-10-21 23:44
Prasom: Google - http://www.technologijos.lt/n/technolog ... 55&l=2&p=1 Apple - http://www.youtube.com/watch?v=ci2D1ig4df4 ir http://www.youtube.com/watch?v=BpOvzGiheOM ir t.t.
Anonymous 2011-10-22 00:27
del googlo, tai perskaiciau, ir galiou pasakyti tiek.. nieko jis ten nesisaipo ar panasiai, papasakojo apie rinka, technologijos nusvaigo su perzengianciais riba posakiais ir antrastem ir nieko daugiau..
lmn 2011-10-22 00:57
Shocking news - Android Inc. Google nusipirko 2005 m.
Vytax 2011-10-22 08:44
Ir kuriame iš jų buvo peržengta riba?
KeeperMustDie 2011-10-22 11:54
Tu turbut juokauji. Tiek google tiek apple cia perzenge riba, ypac apple ir labai smarkiai. Tik del subjektyvios nuomones, kuria tu turi apie sias kompanijas, tau vieni pasysakymai gali atrodyti priimtini ir su dalimi tiesios, o kiti - vos ne izeidinejimo lygio. Asmeniskai as manau, kad gera kompanija turetu stengtis nutyleti apie konkurentus, deja panasu, kad tokios kolkas neturim.
Mumblefluff 2011-10-22 12:59
Man atrodo tu ir vėl neįsiskaitei į komentarą. Žmogus sakė, kad google nešmeižia kitų per savo renginius. Tai kokio velnio tu klausi parodyt kada jie taip daro??
MiSiPe 2011-10-22 13:09
Žinoma dėl tų "mokslininkų" tai smarkiai perspaudė, bet faktas, kad WPhone'u naudotis papraščiau tai tiesa. Tiesa ta, kad 80% userių pilnai užtektų WP7 galimybių ir jie jomis galėtų paprastai naudotis be jokių lag'ų ir crash'ų etc. Su Androidu, žinoma, žymiai daugiau galimybių, tačiau nukenčia user friendlyness.
Bomber 2011-10-22 13:18
Taip, gal mes ir esame IT technologijų karta. Bet skirk sąvoką techologijų kartą nuo IT specialistų karta. Taip, gal dabar dauguma jaunimo naudoja visokius facebook ir žno visas jo vingrybes, žino dar ne vieną patogų tinklalapį ar netgi naudoja kokias įdomias programas telefonuose, apie kurias nieks net negalėjo pagalvot prieš 10metų. Bet tai dar nereiškia, kad jie supranta kaip viskas veikia arba kaip kažką pakeisti specifinio. Nes paprasčiausiai yra riba, kur pasidaro jau nebe įdomus vartojimas technologijų, o "kovojimas" su jomis. Aišku, šio portalo lankytojams, gal ir sunkiai gali būti suprantama kaip galima nemokėti kažkokio paprasto daikto customizint Androide. O WP7 būtent ir bando padaryt savo telefonus kuo mažiau customaizinamus, kad vartotojai nesuktų galvos kaip ten kas veikia ir kas pasikeis jeigu pakeisiu tą ar aną. Kiek jiems gaunasi tai padaryti, negaliu pasakyti, nes po kol kas WP7 dar labai mažai vartotojų naudojo ir nėra tokio didelio atsako kaip Android ar iPhone.
Mumblefluff 2011-10-22 13:20
http://www.youtube.com/watch?v=gELMtC-z ... re=related http://www.youtube.com/watch?v=jOD0099UCj8 Sakai o kur apple inovacijos, o kur tas "beam" inovacija? Ne viskas yra juoda ir balta, suprask pagaliau.
Vytax 2011-10-22 13:29
Microsoft kompanijos?
Anonymous 2011-10-22 13:44
as ten kalbejau apie google.com, kuris yra pagrindinis googlo pamatas populiarejimui
Anonymous 2011-10-22 13:45
kad googlas ten neperzenge jokios ribos. idomu kaip pats apibudintum esama rinka, jei cia tau izeidinejimas.
KeeperMustDie 2011-10-22 13:52
Velgi subjektyvi nuomone - as laikau, kad riba perzengta kai apie konkurentus kalbama blogame kontekste ir nepagarbiai.
Anonymous 2011-10-22 14:18
Kas ieško, tas randa. Suprask, ne viską ką pasakau yra tik juoda ir balta, tai tik tavo pajautrėjęs paranojos instinktas. Galų gale, ne tau aiškinti ką man suprasti, nes tarp mūsų tarpusavio diskusijų, tu tik ieškai sliekų, bet nieko protingo taip ir nepasakai ir nepaiškini, o tik ištisai nukrypsti į asmeninius jausmus, kuriuos jauti man ar ieškai jausmų manyje.. p.s. čia tau ne psichologinės terapijos forumas, bet jei pageidauji, galiu pravesti asmeniškai..