„Samsung“ tapo pasauline išmaniųjų telefonų rinkos lydere

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Anonymous 2011-10-22 18:17
gerbejau, tu gerbejau.. samsungas naudojasi nemokama android os, kuri neturi nusipirkusi siri ar analogisko slamsto.. tiesa android jau labai seniai turi balso atpazinimo sistema, kuri veikia nerealiai gerai, tarp kitko.. yra analogiska programa Vlingo Virtual Assistant.. sakysi, ten intelekto nelabai matosi.. o as pasakysiu siknon tuos jusu intelektus, isirasykit i androida wolframalpha programa ir gausit lygiai tuos pacius rezultatus, kaip rodo siri.. o jei norit balsu paklausti tai klauskit, juk balso diktavimas androide pasenusi naujiena.. vaj vaj vaj kokie mes "gudrus", tare jobsas pries nupirkdamas uz milziniska kaina dar "gudresniu" sukurta programa, kurio dirbtinis intelektas = wolfram paieskos sistema... dar vienas pazystamo posakis "perku nokia, nes ismanus telefonas neturi but protingesnis uz mane..."
bypasser 2011-10-22 18:18
[quote="batusia"]Matau Ä
Anonymous 2011-10-22 18:21
tai gal todel ir nusipirko googlas IBM patentu susijusiu su java.. kad biski pacius pasmaugineti oraclus..
Creatium 2011-10-22 18:55
Klausi ar nepristatė iPhone 5 ne dėl to, kad rinkoje jau geresni įrenginiai egzistuoja. Kaip tu gali teigti, kad geresni įrenginiai egzistuoja, negu nepristatytas iPhone 5? Kažkaip keistai atrodo, nemanai?
Anonymous 2011-10-22 19:01
apsispresk ar as klausiu, ar teigiu.. is pradziu pagalvojau, kad kazka ne taip perskaitei, bet jei toliau apie tai diskutuoji, tai panasu, kad speliones ir teiginiai tau yra vienas ir tas pats. p.s. ten istrynus pora zodziu ar apkeitus vietomis dar ir ne tokiu kombinaciju galima isgauti..
Mindset 2011-10-22 21:56
Jei negyveni amerikoj arba vokietijoj geriau pamirsk tu ta Siri net jeigu lietuvoj juo naudosiesi kalbedamas su telefonu angliskai teisnaudosi gal koki 10% jo funkcionalumo - mamai nepadiktuosi lietuvisko sms'o, gps neveiks (lietuva visada liks balta deme zemelapyje, nes cia kaimas), tik va gal oru galesi paklausti... Funkcija nuostabi, bet deja netinkamoj saly gimem
Anonymous 2011-10-22 23:36
kiek zinau gan puikia balso atpazinimo programa turi VDU univeras.. ja daznai tobulina studentai.. kiek teko bandyti, tai puikiai geba atpazinti zodzius.. tik klausimas, kodel ji niekur nepasirodo? gal laikas rengti piketa? realiai laisvai galetu padaryti kazka panasaus i siri be problemu.. nekalbant apie tai, kad vdu turi geresni verteja nei google translate.. jei googlas nupirktu is vdu ta verteja su balso atpazinimo varikliuku, tai mes jau seniai butume pilnaverciai vartotojai. kita vertus, as pats nustebes, kad mano prasta angliska tarima lengvai supranta google.. kas man pasirode ziauriai kieta, kadangi lietuvisku puslapiu nelabai lankau, isskyrus technologijos.lt, androidapps.lt ir kai nera ka veikti rss permetu akim kaikuriu kitu.. zodziu visas veiksmas internete vyksta per google paieska, o uzklausos angliskos.. tai daznai tingiu rasyti ko noriu, tai paspaudziu mikrafa ir tariu "sezamai atsiverk"! aisq ne visada apseini be korekciju, bet jei telefas, tai jau geriau ta viena zodi pataisyt nei 4-7 zodzius parasyt.. mes esam puiki technologiju ismanymo salis, tik neturim babkiu prisigaminti sau stebuklingu prietaisiuku..
vilis 2011-10-23 00:06
Stai jusu Androidas jau bando ir siri nukopijuoti, tik fantazija ribota tai net pavadinima ta pati paliko tik is kito galo https://market.android.com/details?id=com.dexetra.iris
Anonymous 2011-10-23 00:31
prie ko cia androidas? programa visai ne googlas sukure, o visu antra google voice searchas jau buvo pirmuose telefonuose, todel cia galima sakyti nuo googlo kopijuojama, trecia siri nusipirko, o ne sukure applas.. ketvirta tavo zinios per mazos, kad daryti isvadas, tad geriau paklausk kita karta, vietoj teiginiu, kurie reikalauja daug daugiau ziniu.. taip apsaugosi save nuo gedos ir postai taps maloniai turtingi..
bypasser 2011-10-23 00:32
.
Anonymous 2011-10-23 00:37
dafiga yra tu programu.. https://market.android.com/details?id=c ... N0aW9ucyJd ypac kai apie siri daug kas suzinojo ir uzsimane.. visi dabar kurs analogus,, ir sukurs daug geresniu, nes bus konkurencija, o applistai, kaip pries tai apie siri nezinojo, taip apie naujus irgi nesuzinos, nes nelabai vartotojai imlus informacinem naujienoms.. ir konkurencijos nelabai bus, o applas vargu ar labai ten jau tobulins ta siri.. as atsimenu applo kazkokiam forume skaiciau tema.. jusu megstamiausi mac os triukai.. ten gyvas anekdotas, o ne tema, nes beveik visi tie bajeriai egzistuoja ant visu os.. kaip pvz. mygtuku kombinacija kad isjungti langa ar sukurti nauja narsykles taba.. bet juokingiausia buvo, kad kiti komentuodavo tokius "triukus" kaip stebukla ir pabrezdavo, kad jie myli appla.. ant tiek neismaneliam praplove smegenis, kad jie jau galvoja, kad jei kazkas kazka sugeba, tai tik apple.. gera cia marketinga prastume applas ane?
stiklas 2011-10-23 11:17
parduokit apple akcijas, tuoj sprogs ju burbulas
KarolisS 2011-10-23 15:21
O jos kaip nors "burbuliavo"? Apple akcijų vertė po iPhone 4S pasirodymo krito beveik 6%, nes pardavimai netenkino investuotojų lūkesčių ir buvo mažesni nei tikėtasi (po pirmos dienos pardavimų bumo). http://www.marketwatch.com/investing/stock/AAPL