„Windows Phone 7“ švenčia pirmąjį gimtadienį

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Jarmeinas 2011-10-26 10:51
Windows fanbojai daro puslapius, rašo straipsnius, deda į technologijas.lt ir reklamuoja M$ produktus, o linux fanbojai tik trolina. Straipsnis trumpokas ir su nedaug info, bet vis geriau negu nieko. Įdomu kaip windauso programos dėl leidmų, ar daug jų joms reikia, nes pvz. androido programos pvz. man baisu kai padarai instaliuoti, o ten išlenda visas sąrašas ką programa gali matyti, pradedant nuo tinklo iki adresų.
Myslius 2011-10-26 11:02
Na ir neobjektyvumas... MS - 35K Apple - 55K Android 20K Prastai su matematika? Augimas geras, bet tegul pasistengia ji ir islaikyt, nepersokus griovio nesakyk op. Primena istorija kai isleido ploniausia nesiojamaji kompiuteri, reklamuoja kad ploniausias, poto kazkas pamatavo kad apple air plonesnis, tai pridejo zvaigzdute ir mazom raidem parase (neskaitant apple gaminiu) O dar isleido tik po kurio laiko nei apple, faktas tas kad apple inovacijomis geru zingsniu prieky. Android kopijuotas nuo apple (pats Steve sake jog jo tikslas sunaikint Android), MS padare kazka nauja ir jiems tikrai gana gerai sekasi, pagarba MS uz tai, taciau visviena neatperka minuso kad Windows kopijuoti nuo Macintosh'o
infoguru 2011-10-26 13:49
- Vienspalviams kvadratams renderinti dviejų branduolių nereikia. Tu teisus. O kam man vienas branduolys jei galiu turėti 2 ? Gal ir pats tebenaudoji dar kokį Pentium IV ??? - "niekad nepakibs" ?? Labai vaikiškas teiginys kai kalbama apie programinę įrangą. - Intuityvumas - labai abejotinas pliusas, nes tai - subjektyvus reikalas. Tą patį galiu pasakyti tiek apie iOS, tiek apie Android smartfoną. Abu jie man intuityvūs. Nei viename nepasimetu nes dirbu IT ir dabartinė karta auga su IT. Tai reiškia, kad WP orientuotas senukams, kurie apie IT nieko nežino. Tarp tokių aišku ir pats Baameris, kuris norėtų būti mokslininku ir naudoti Android. Na nemaniau, kad mano 5 metų vaikas jau mokslininkas. - Lagas? Juokinat su savo "lago" argumentu. Gal skirtumo nejaučiat kur "800x480" rezoliucija, o kur "1280 x 800" rezoliucija. Įdomu, ką jau ten tiek braukai su tuo telefonu, kad tą lagą atrandi? Lagas - jau istorija naujuose Androiduose tad šitą "arkliuką" gali ramiai išmesti. Kalbant apie iOS - ji puikiai sukasi ir su mažesniais procais. Taip, kad šio WPišnikų taip akcentuojamo pliuso nelabai ir belieka. Prieš iOS jo nėra, o prieš Android jisai nyksta kai palygini dabartinius smartfonus, naujausią Android versiją ir jų rezoliucijas. O dabar pažiūrim apie minusus... - Pirmiausiai apribojimai - rezoliucijoms, hardwarui, išvaizdai ir t.t. Tai reiškia kad gamintojai gali išsiskirti tik procais, ramais, kameromis ir niekuo kitu. Kuo aš išskirtinis iš kitų kai visų ekranai - žydri kvadratai? Niekuo. Microsoft, kaip yra įpratęs desktopų rinkoje bando primesti savo žaidimo taisykles kitiems gamintojams ir už tai gauna strėlių. Apie Apple čia šneka kita - jie patys gamina hardwarą savo OS'ui, tai gali elgtis, kaip tinkami. - Verslas. Verslas WP7 yra paliktas už borto. Kas jame yra verslui? Ne kas. O ar pirkčiau smartfoną savo vaikui kainuojantį N litų ? Labai abejoju. Mano vaikui nereikia office365 ar nemokamų žemėlapių. Jam labiausiai rūpi žaidimai - daug ir nemokami. O tam yra PSP o ne smartfonas. Man WP? Kam man smartfonas su tiek apribojimų ir arkliniais mygtukais? Oi, yra dar "galimybė" būti pririštam tik prie MS produktų.. Bet, ne gal ačiū, kaip nors be šito išgyvensim. Va kam pirkčiau tai gal uošviams, nes mygtukai arkliniai, bet kam jiems to reikia jei jie tik 10 LT per mėn prakalba? - Sistemos lankstumas - vėl apribojimai, apribojimai, apribojimai. Ano patraukti negali, tų kvadratų išmesti negali, trikampių dėti negali - nieko negali. Susikurti savo hardwarui tinkamiausio modulio irgi negali - turi būtinai su MS derinti. Prie to paties... - Closed source - tai reiškia dėl menkiausio menkniekio kreipkis į MS, maldauk, derink N laiko, be jokios garantijos, kad galėsi padaryti tai ko tau reikia. Kalbant apie smartfoną sau tai mielai būčiau ėmęs su MeeGo iš tos pačios Nokijos. Dabar, deja, kai Nokija parsidave teks ieškoti kažko kito.
Ferkiz 2011-10-26 15:37
Jei tau svarbu būt išskirtiniu, rodytis visiem "Vo žie kokią temą užsimečiau" ir t.t. tai gal į mokyklą grįžt laikas ? WP7 nereikia dviejų branduolių proco, kad viskas veiktų sklandžiai. Naujuose androiduose lagas jau istorija? Taip, kai telefonas su dvigubu procu, bet nevisi gali leisti sau pirkti telefono su dviem procais. Kam ta super aukšta rezoliucija telefone? Ne telikas gi.... Nieko keisti negali, o kam to reikia jai viskas ir taip savo vietoje? Jei informacija atnaujinantys kvadratai nepatinka, tai kuo geresnis meniu pas android? Kad formą gali pakeisti? Kvadratofobija kažkokia? Jei verslui reikia telefono, tai perki BB ir viskas. Juolabiau, kad būtiniausios programos jau yra ant WP7.
infoguru 2011-10-26 17:19
Išvada. Kadangi WP fanai nelabai turi ką pasakyti, nes nelabai yra ką pasakyti be overhyped frazių tai priremti prie sienos paprastai užsiciklina ir pakimba BSOD rėžimu: - "Gal į mokyklą grįžti laikas?" - Du branduoliai? O kam to reikia? - Aukšta rezoliucija. O kam to reikia? - Nieko negali keisti? O kam to reikia? - O kam to reikia? - O kam to reikia? - O kam to reikia? - ... RESET... - Būtiniausios programos jau yra ant WP7
Ferkiz 2011-10-26 19:28
Įsiskaityk, matai tik tą ką nori matyti.... Kur rašiau kad nereikia dviejų branduolių??? Atsigauk. Rašiau, kad WP7 su vienu branduoliu dirba taip pat puikiai, kaip android telefonai su dviem.Išvada - WP7labiau optimizuota. WP fanai? Dar kartą, ATSIGAUK, aš net neturiu smartfono su WP7. Naudoju Htc desire šiuo metu ir teko 3-4 dienas pavaikščioti su Htc mozart, iškarto prilipo prie rankų. Pats jokių argumentų nepateiki ir varai iš visų pusių ir per aplink. http://www.youtube.com/watch?v=rJBGB5H5n94 paskaityk komentarus po video. Nuomones pasiskirsčiusios daugmaž po lygiai ant visų os, o pagal tave Wp tik kvadratas... Jei tau reikia, kad galėtum užsidėti gėlytes ar liepsnas ar dar kažką- pirk android'ą, jei ne iOs arba Wp7.
Vytax 2011-10-26 20:17
Darei kokius nors tyrimus? Testavai? Ar tik prisiskaitei kažkokių beverčių komentarų?
Ferkiz 2011-10-26 21:13
O tu naudojai abi Os? Nereikia net tyrimu, http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=3530 va palyginimas htc desire ir mozart, mozart veikia be jokių priekaištų ir vėlavimų, kai tuo tarpu desire vizualiai matosi vėlavimas meniu ar internete greičiau scrollinant. Aš jums nekišu nuomonės, kad android šūdas ir t.t. (kaip jūs ant wp7), anaiptol puiki os, bet nereiškia, kad ji neturi konkurentų.
Mindset 2011-10-26 22:13
Suo ir kariamas pripranta... Win fanbojai matosi kad jau priprate buti uzdaryti narve ir juos tenkina Closed Source. ...Grynas oras? Kam to reikia? ...Lasve rinktis? Kam to reikia? ...Taupyt pinigus? Kam to reikia? Gaila, bet seno suns nauju triuku neismokysi...
infoguru 2011-10-26 22:32
Užmušei. Jei apie branduolius nieko nerauki tai gal nutylėti verta? Apie OS sandarą, grafikos, GUI piešimą irgi absoliutus nulis. Tų branduolių nors 1000 pridėk jei OS naudoja tik vieną tų likusių 999 absoliučiai nesijaus. Branduoliai naudingi tik tada kai užduotis galima paskirstyti, t.y. pvz. multitaskingui. Tavo mocartas to multitaskingo iš viso neturi, piešimo minimaliai - 6 bitmapai ekrane. Tai ir gauni ką? No Lag. Kur piešti vieną kvadratą o kur 60. Ar codinai Androidu nors kiek, ar žinai kiek ir kokie ten GUI elementai, koks jo piešimo mechanizmas ? Nekodinai, tai ir lago priežasčių nežinai. Aš nesakau, kad nelagino anksčiau. Lagino, nes GUI daug sudėtingesnis, negu WP. Užtatai ir gauni lago, bet galimybių daugiau ir apribojimų mažiau. Manai WP apribojimai vien dėl "Design Guidelines" ???? Naivuolis. Kai normaliai tą WP užkištų - visiškai užlinktų. Bet kuri OS užlinktų. Todėl ir riboja, nes kitaip ir keturių branduolių nepakaktų. P.S. Niekas nesako, kad WP-š, bet iki Android jam dar vytis ir vytis, tad gal laikas pradėti matyti taip kaip yra o ne hypinti čia su tuo WP per visus galus. Pirma lai užauga tas WP, tada galėsite Hypint.