Išslaptinta ankstyvoji "Google" išmaniojo telefono koncepcija

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Karvė 2012-04-28 09:51
Ir ką dabar atsakys Google fanboy'ai į komentarus, kad Google tiesiog nukopino iPhone ir iOS? Anksčiau visi giedojo, kad Google irgi jau seniai ruošė išmanųjį, bet dabar visi matom kokį. Tai vis dėl to Apple nepadarė revoliucijos telefonų pasaulyje, ar ne?
Giedriusd 2012-04-28 12:50
Neigti jog apple nepadare revoliucijos telefonu rinkoje butu kvaila, aisku padare. Bet nereikia galvoti kad jie sukure nauja rata. Tokiu minciu turejo nemazai zmoniu visais laikais. As pats turejau sony ericsson p1 telefona jau pora metu tais laikais kai isejo apple iphone pirmas ir visa laika norejau didelio ekrano, per visa telefona, net buvau sioki toki prototipa sukures su 3d grafikos programa. Cia nera kazkas stebuklingo ka apple padare, tiesiog laiku ir vietoje viskas buvo. Keista tik kad net po tiek metu tai kelia tokias emocijas zmonems.
sabotan 2012-04-28 15:54
As senei sakiau kad bus kazkas panasaus i ipadus iphone ir panasei. Cia nereikia buti genijum kad kazka sugalvotum reikia but genijum tas technologijas paverst tikrove. Dabar ipadai ir panasios plansetes butu geros kur atsiranda klavietura ekranas tiesiog pasikeltu ir atrodytu kad ten yra mygtukai
Creatium 2012-04-28 18:47
Sugebėjimų reikia ne tik įgyvendinti (techniškai) tam tikrą sumanymą, tačiau ir suprasti, kad tas sumanymas turės savo rinkos dalį ir kad rinkai tokio dalyko reikia. Vėl priminsiu, kaip Balmeris juokėsi iš iPhone, kad jis niekaip neras savo dalies rinkoje. Tai kas daugiau sugebėjimų turėjo Jobsas ar Balmeris? Elementarūs dalykai. O šita Google koncepsija bent man tai nelabai kaip atrodo... Ne technine prasme, o būtent savo išvaizda.
sabotan 2012-04-28 21:15
na kaip 2006 telefonui butu visai nieko
Paprastas_zmogus 2012-04-28 21:21
Jeigu manai, kad visa esmė yra tiesiog dideliame ekrane, tuomet pro prašovei pro šoną... Stebuklingo Apple niekada nėra nieko padarė. Jie tiesiog padaro labai paprastus dalykus, kuriuos pamatęs pagalvoji "o kodėl NIEKAS to anksčiau nepadarė?".