„Samsung“ oficialiai pristatė „Galaxy S 4“: kas naujo? (Foto)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

EdvasP 2013-03-18 22:08
Tu tikrai teisus, kalbant apie s3 ir s4. Kas turi s3, neapsimoka pirkti s4. Bet dėl tokių dalykėlių kaip YouTube žiūrėjimas, tai manau nustatymas bus, kad neišjungtų to ekrano. Taigi ir dabar toks nustatymas yra. Be abejo, Samsungas nepadarė perversmo ir niekuo nenustebino su šiuo flagmanu, aš labai tikiuosi, kad Note3 galės parodyti daug daugiau. Aišku, kad nededa visų telefonų, bet reikia bent jau į rankas paimti ir savaitę panaudoti, kad suprasti skirtumus. Manau bus smagesnis už daugelį telefonų, bet jeigu kaina bus kosminė, tai kartais geriau įsigyti šiek tiek mažiau išliaupsintą, bet kokybišką daiktą, kokiu aš laikiau s3, lyginant su iPhone.
Paprastas_zmogus 2013-03-18 22:25
Aš tai nesuprantu, ko jūs tikėjotės... Superduper procesoriaus? 8 GB RAM? Šį kartą Samsung sutelkė dėmesį į softo naujoves ir manau, kad tai yra gerai.
EdvasP 2013-03-18 22:29
Atvirai pasakius tai nesitikėjau. Tik sakau, kad niekuo nenustebino. Visi kas domėjosi, daugmaž žinojo kas bus naujo O dėl ramų, tai manau dar pora metų, ir bus galima pasiimti kažką panašaus į planšetofoną, galingesnį nei standartinis laptopas šiuo metu.
Paprastas_zmogus 2013-03-18 22:38
O mane, net kaip nemėgstantį Samsung telefonų, nustebino kai kurios naujovės. Taip ir toliau reikėtų - susitelkti į naujas galimybes, o ne beprasmišką skaičių didinimą.
EdvasP 2013-03-18 22:51
Neteisinga manyti, kad skaičių didinimas yra beprasmis. Kaip tik manau, kad jis būtinas. Šiuo metu geresnių skaičių aparatas turi daugiau galimybių. O ir pasenęs, nebus jau toks prastas. Nežinau, kodėl tu nemėgsti Samsung, bet yra ne vienas kuris susidaręs nuomonę nuo senų laikų, kai valdė Nokia, o Samsungas kaip ir daugelis kitų buvo nevykęs plastmasės gabalas. Taip pat Apple, visada atrodė prabangesnė bet kurio Windows kompiuterio alternatyva. Taigi, galiausiai taip išeina, kad Samsungas yra blogio įsikūnijimas, o iPhone, prabanga ir kokybė. Nors ištikrųjų abu patogūs ir jeigu palyginti Samsung ar kokių kitų gamintojų asortimentą ir Apple, tai nereikia prisirišti prie logotipo. Visada gali atsirasti kažkas kas pasiūlys kažką įdomiau. O kadangi laikęs rankse ne vieną protingą įrenginį, žinau tiek, kad daugiausia, kalba nusistatymas prieš, arba subjektyvumas, bet ne praktika.
Paprastas_zmogus 2013-03-18 23:37
Aš nemėgstu ne visos Samsung, o tik jų telefonų Pas mane gi Samsung monitorius stovi. Beje, Samsung iki šiol yra plastmasęs gabalai. Tik kad nevykę, jau negalima sakyti.
EdvasP 2013-03-18 23:53
Tai savaime suprantama, kad be Softo tie skaičiai nieko nereiškia. Tada kam tarkim iPhonui RAM 1gb ar procesorius 1,3 dviejų branduolių, reikėjo palikt tuos 512, ir softą pagerint. Taigi paimk senesnį iPhone, atnaujink operacinę sistemą ir jis veiks lėčiau. O jeigu padoriai veikia OS, appsai sunaudoja vis daugiau atminties. Arba prikimšk visko, pradedant muzika, baigiant appsais ir pritruks skaičiukų patogesniam naudojimui. Pajaustum skirtumą paėmęs į rankas visiškai naują iPhone. Ir aišku, softas lemia daug. Visada viskas reikalauja tų skaičų, kuriuos maišo su žemėm Apple mėgėjai. Ir pati Apple didina skaičius, tiesiog ne tai reklamuoja. O Samsungas būtent tai ir pabrėžia. Nes konkuruoti su Apple reikia.
Paprastas_zmogus 2013-03-18 23:59
Skaičių didinimas neišvengiamas. Bet yra skirtumas kai tu didini skaičius tam, kad galėtum patenkinti softo didėjančius poreikius ir kai didini skaičius grynai dėl vaizdo... dėl reklamos... dėl gražaus aprašymo ant dėžutės...
EdvasP 2013-03-19 00:15
Patikėk, dėl vaizdo skaičių nieks nedidina. Ir netgi neįsivaizduoju kuo remtasi, kad taip sakai. Nes kiekvienas galingesnis telefonas atsineša daugiau funcijų ar galimybių, kurios dažniausiai netgi ant to paties softo, bet menkesnių specifikacijų veiktų lėčiau. Kartais man atrodo, kad žmonės mano, jog žino viską apie telefoną vien dėl to, kad jį kasdien naudoja
Mortifer 2013-03-19 00:24
Šlykštu man darosi po truputį pasiskaičius kai kurių veikėjų komentarus.... Reikia gal man mažiau skaityt ir iškart apipilt šūdais samsungus applus ir aukštint kiniškus klonus.