„Samsung Galaxy S IV“ jau galima užsisakyti Didžiojoje Britanijoje, kaina - 2400 litų

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

audriusn 2013-03-31 16:43
ne visai i tema, bet "O dr.dree ausines girdejau ir zinau kaip skamba, kurios komplektuojamos su htc one. Ir tikrai geriau nei apple komplektuojamos. Siualu ir skeptikams pameginti, jei meska ant ausies neuzlipo, bus aisku." prajuokino. bitch please. sakyti, kad beats ausines groja, gali tik zmogus negirdejes geru ausiniu. beats tinkamos leist per jas tik bumcikus ir nigeriskas pakratuskes. net, labai vidutiniskos apple earpods groja teisingiau. o salia bet kuriu heiseriu, AT ar kito specializuoto gamintojo ausu, beats tyliai ruko.
fugslidy 2013-03-31 23:26
Ką jūs čia ginčijatės, tai gi aišku, kad iPhone iconų gridas yra geriausias įmanomas ui visoj visatoj! Ir parodyk man nors vieną kuris ateina į saloną, nusiperka Ferrarį ir iškart važiuoja. Ten customaizinimo galimybių (kaip ir perkant bet kokią naują mašiną iš salono) nemažiau nei androide, kokios odos sėdynes, kokios spalvos salonas, vairas medinis ar šildomas ar odinis, kokios panelės, audio kokį dėsi, ratlankiai, padangos, pedalai chromuoti titaniniai ar iš kokio dramblio kaulo ir dar n+k kurių taip greit nesugalvojau... Tai jei iPhone į ką ir panašu tai tik į stockinį žopelį, kurį vos nusipirkai batus pardavęs ir apart standartinės komplektacijos nieko neišėjo, o jei ir sugalvosi kokį kojų kilimėlį pasikeist gausi į garažą pas meistrelį važiuot nes nieko keist pačiam negalima (čia suprask bent smulkmeną norint pasikeist reikia jailbrakint).. Ir Sense 5 ar kuris dabar su One eis tai skraido neblogiau už stockinį androidą nors aš bėdų ir su pirmom versijom nemačiau..
Finalfour 2013-04-01 00:31
Ar kur nors rasiau kad dr.dree lyginu su auksto lygio gamintoju ausinem? Ar interpretuojam laisvai kaip suprantam? Be abejo kad "heiseriai" (matyt norejai pasakyti sennheiser) skamba geriau. Ir nuo modelio priklauso, girdejau sennheiser'iu kur bek laukais nuo ju, bet cia platesne tema, taciau sioje temoje lyginam su smartais kompkeltuojamaus dalykus tarpusavyje, negi sunku suvokti kad ne su GRADO ar AKG modeliais lyginame? Ta va, htc one komlektuojamos dr.dree yra aukstesnio lygio gaminys nei kitu smartu kompletacijose randamos ausines, tame tarpe ir uz apple iphone dezuteje randamas Earpods. Ir nereikia cia ant bumciku nurasinet, teisnigo zemo daznio atkurimo nereikia priskirdinet prie pacuku poreikiu zinok. Ir girdejau nemazai geru ausiniu, ir apie gera garsa zinau ne is teorijos. Kalbant apie ausines, nemazai ju istestavau kol saviskes DENON AH-D1100 issirinkau. Nors norejau Denon AH-D600, bet litu vis tik pagailejau
Paprastas_zmogus 2013-04-01 00:36
Į mano klausimą tai ir neatsakei...
Finalfour 2013-04-01 00:38
Kuri, primink? Nes cia daug klausimu uzduota buvo, rimtai.
Paprastas_zmogus 2013-04-01 00:58
Ar esi bandęs Earpods ausines. t.y. tas naujas, o ne tas, kurias 10 metų pardavinėjo.
Xdmin 2013-04-01 01:03
Viskas ka cia isvardijai tera blizguciai, telefone tai atitiktu wallpaperio ir screensaverio pakeitimus, ka net ant Symbian galima pakeisti. As turejau omenyje rimtus pakeitimus, kurie leidzia ismanuju naudoti pagal kitokia paskirti nei telefonas.
Finalfour 2013-04-01 01:39
zodziu, gal risam sia diskusija, nes bus kaip visada Paprastas_zmogau, taip esu isabndes. Bendradarbio zmona turi iPhone 5, bandziau su juo komplektuojamas. Dr.dree man skambejo geriau. Tiesa, nesu bandes butent tu kurios eina su htc one, naturalu, nes pacio telefono juk dar nera prekyboje, bet lyginau su tokiu modeliu kuris bus ir pas htc one.
trapecijus 2013-04-01 12:40
Išpūstas reikalas tos HTC ausinės. Bendradarbis slovakas sako imk paklausyk. Realiai nieko gero neišgirdau. Skirtumą nuo kitų ausinių (Apple ar kitų kokybiškesnių) suvoktum tik nebent į vieną ausį įsikuštum Dr.Dre ausinę, į kitą kitokią. Tai kitą dieną atnešiau savo ausines pirktas ebay už 80 eurų (irgi earphones) su didele membrana. Sakau paklausyk. Paklausė kelias sekundes ir iškart ėjo klausimas kur nusipirkt. Nanau stock ir liks stock, nesvarbu Apple, HTC ar Samsung ar pan. Nori kažko geriau - moki papildomai.
Jomajo 2013-04-01 12:58
pries pora dienu vienam pilieciui padejau apsispresti tarp HTC one ir xperia Z, tenka pripazint HTC isvaizda geresne, geriau limpa pire rankos, garsas nepalyginamai geresnis nei Z, dar pridekim ekrano apzvalgos kampus ir pasirinkimas buvo HTC, nors abieju telefonu viduriai gan panasus. tiesa lyginant HDvideo, net ir nuo praeito xperia s flagmano skirtumo nepastebejau gal siek tiek sviesiau rodo htc tik tiek.
Finalfour 2013-04-01 17:11
Viduriai visiskai ne tokie pat, jei ka