Naująjį "Google Nexus" telefoną vėl gamins LG  (0)

Remiantis P. Korėjos laikraščiu Korea Times, kurį cituoja portalas CNet, kompanija Google ir LG eilinį kartą apjungs savo pajėgas ir pristatys naują išmanųjį telefoną, kuris priklausys Nexus prekiniam ženklui. Abiejų kompanijų aukščiausios vadovybės atstovai neseniai šiuo klausimu surengė derybas, taip pat buvo aptarti ir kiti klausimai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Priminsime, kad abi kompanijos glaudžiai bendradarbiavo, kuriant išmanųjį telefoną Nexus 4, kuris tapo vienu iš sėkmingiausių produktų su operacine sistema Android. Sėkmė buvo gana netikėta, kadangi dėl didelės paklausos kompanija LG nespėjo sureguliuoti tiek gamybos, tiek tiekimo, dėl to netgi buvo apkaltinta partnerio Google nesugebėjimu vykdyti savo įsipareigojimų.

Kompanija Google naujus įrenginius su Nexus prekiniu ženklu išleidžia kiekvienus metus, bendradarbiaudama su įvairiais gamintojais, tarp kurių yra dar viena P. Korėjos kompanija, pelnytai vadinama Android išmaniųjų telefonų lydere – Samsung. Pastaroji išleido antros ir trečios kartos Nexus išmaniuosius telefonus Nexus S ir Galaxy Nexus. Pirmosios kartos modelį išleido HTC. Minėti mobilūs įrenginiai turi „švarią“ Android versiją, kartu jie turi pademonstruoti gamintojams, kaip Google įsivaizduoja idealų mobilų įrenginį su OS Android.

Šių metų kovo mėnesį pasirodė neoficiali informacija, jog Google svarsto galimybę išleisti išmanųjį telefoną Nexus 5 su didelės įstrižainės ekranu. Tarp kandidatų tuomet pirmavo LG išmanusis telefonas kodiniu pavadinimu Megalodon, kurio ekrano įstrižainė sudarė 5,2“, procesorius dirbo 2,3 GHz taktiniu dažniu, operatyvios atminties kiekis siekė 3 GB, tuo tarpu pagrindinė kamera galėjo pasigirti 16 MP raiška. Ar visa tai pamatysime ir serijiniame modelyje, parodys ateitis.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(2)
(0)
(0)

Komentarai (0)