Paradoksalu, tačiau „Samsung“ sugebėjo „Nokia“ įveikti net ir jos gimtojoje Suomijoje

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Evil Goku 2013-05-29 19:02
Tikiuosi, kad po šio akibrokšto NOKIA ateis į protą.
Paprastas_zmogus 2013-05-29 19:04
Ir padarys ką?
CiukCia 2013-05-29 19:29
sigitas69s 2013-05-29 21:18
Atspėk iš keliu kartu- su Android...
Anonymous 2013-05-29 21:46
Na, nokia dar labai neblogas padangas gamina...
PrefixS 2013-05-29 22:20
Nokia telefonai tikrai puikūs, tik kol kas mažai žmonių išbandę naująją Windows Phone sistema.
perro 2013-05-30 00:17
ir kas cia tokio paradoksalaus, tikriausiai rasantysis nezino su kuo sitas zodis valgomas. t.i kokia jo prasme.
rimce44 2013-05-30 02:50
Ko gero reikejo nokia pradet bendradarbiaut su kinieciais, Microsoft prastas pasirinkimas buvo, nu bet nieko, nuo to mums tik geriau, nes atsiveria keliai naujoms kompanijoms ateit i rinka, tuo labiau, kad prakastas obuolys jau taip pat nokia keliu pedina..
EdvasP 2013-05-30 08:21
Kaip besidomintiems telefonais, android, iOS ar Windows Phone, skirtumas kaip vartotojui iš techninės pusės yra. Galima ginčytis kuri operacinė sistema spartesnė, kuri produktyvesnė ir panašiai. Bet kiek tokių yra? Didžiajai daliai pasaulio nusispjaut per kokią sekundės dalį Windowsai telefone atidarys Facebook greičiau nei Android, nes nieks nematuos, tiesiog atsidarys aplikaciją ir ją naudos. Mano keli draugai naudoja Nokia, nesiskundžia, patenkinti, bet pakišus tą pačią Nokia eilinei moteriškei, jai visada dažniausiai labiau patinka Samsungas ar iPhonas. Iphone gražesnis + obuolys prakastas kitoje korpuso pusėje vis dar šiokio tokio prestižo ženklas. Arba Samsung, patrauklesnis savo spalvom, widgetais, didesniame ekrane viskas atrodo įspūdingiau. O naujasis kaip kažkas sakė mados aspektas, kad operacinėje sistemoje vyrauja viena spalva, ar kad kvadračiukus gali stumdyti kiek nori, nėra taip jau ir patrauklu. Ir atvirai pasakius, nėra jau taip akiai miela kaip iOS ar Android ikonos ar aplikacijų turgus. Aišku, ne visiem vienodai, bet didžioji dalis pasaulio yra vienodi, ir poreikiai jų pernelyg paprasti.
Paprastas_zmogus 2013-05-30 08:44
Ne tame esmė, per kiek sekundžių feisbukas pasileidžia, o kurį telefoną maloniausia naudoti. Nėra jokių klausimų, kad mažiausiai stringantį naudoti tikrai maloniau. Ypač tai jaučiasi mid-end segmente.
EdvasP 2013-05-30 09:05
O tai kuris taip jau išskirtinai lagina telefonas, nekalbant apie senienas?
Paprastas_zmogus 2013-05-30 09:35
Ką reiškia "išskirtinai lagina"? Realiai lagina visi Android'ai, kurie kainuoja iki 800. Pats domėjausi neseniai, ką galima nupirkti už tokią kainą... Išvada, kad jei norisi nelaginančio už nedidelę kainą, lieka tik Windows Phone. Beje draugas pasakojo, kaip jo draugė nusipirko Windows Phone telefoną ir jos darbe visas (moteriškas) kolektyvas tiesiog stebėjosi "oho, kaip pas tave gražiai veikia ir nestringa" Turbūt nereikia sakyti, kad kolegės su Androidais sėdėjo
EdvasP 2013-05-30 10:02
Aš aišku neneigiu to fakto, kad tokių pat specifikacijų android telefonas veikia lėčiau nei Nokia, bet čia dėl pačios OS veikimo principo. Nors galiu pasakyt, dagiausia yra smarkiai perdedama. Ypač kai moteriškės pamato ryškų skirtumą paėmę Nokią į ranką. Paima naują telefoną į rankas, kur beveik nieko nėra ir jau griūna kaip nori tos Nokios nepažįstu aš tokių. Čia iš tos serijos, kai per YouTube, paėmė S3, iPhone ir atseit lygina. Ant S3 įjungę energijos taupymą, applikacijų kiek įmanoma daugiau ir lygina. Na, bet čia diskusija be galo be krašto. Ką aš noriu pasakyt, Nokia neturi tokio didžiulio spartos skirtumo, nuo tos pačios klasės ir kartos Android telefono, kuris būtų taip pastebimas, kad nesinorėtų pirkti Android telefono. O kalbant apie brangesnius telefonus, kad ir S3, neįsivaizduoju, kuo gali nepatikt, nekalbant apie dydį ar išvaizdą. Ir kuo Nokia galėtų būti mielesnė didžiajai auditorijai, o ne jų entuzijastams.
Paprastas_zmogus 2013-05-30 10:33
Nu žinok aš irgi galvojau "gal perdeda, gal dabar viskas geriau"... Nu bet kur tau... Nueini į parduotuvę, kur šiaip visi telefonai nauji, ir matai labai ryškią tendenciją: Windows Phone modeliai visada veikia nepriekaištingai. Kai pačiupinėji kokį šalia stovintį tos pačios klasės Samsung'ą, tai skirtumas daugiau nei akivaizdus. Pvz už mano minėtą kainą salone buvo tik vienas telefonas, kuris veikė taip kaip turėtų - HTC 8S... Siūlyčiau ir tau kada pasižiūrėti kaip veikia Windows Phone telefonai, nes atrodo, jog nežinau, koks akivaizdus tas skirtumas pigesnių telefonų klasėje.
EdvasP 2013-05-30 11:38
Na, gal labai pastabus esi. O ir aš negaliu ginčytis, nes visų telefonų nečiupinėju. Tik pats turiu dar pirmą Note ir paėmus į rankas Nokia, jos sparta manęs netraukia. Vistiek neturiu priekaištų savo telefonui. O dar tas faktas, kad kai kurių man reikalingų appsų net nerasčiau Nokijai, pamirštu apie bet kokią tikimybę ją pirkt.
perro 2013-05-30 14:32
Gerai kad Nokia paėmė WP bet ne Android, nors man WP asmeniškai nepatinka ir mieliau rinkčiausi Symbian, Maemo. Bet kitu atveju Androidas užvaldytų visą rinką, todėl bet kokia alternatyva žaliajam robotukui yra gerai.