Rinkodaros specialistas Rytis Buračas: nė vienas mobiliųjų telefonų operatorius nenori ilgam nusimauti kelnių

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

immortallt 2013-11-30 14:50
Vis tiek įmonė perėjo prie tele2 ir puikiai matau skirtumą. pvz., internetas, nors ir deklaruojama, kad spartesnis nei bitėje, bet šūdą jis spartesnis. Delay ilgesnis, šokinėjantis greitis, patalpose kur įėjus išvis krenta iki edge arba net GPRS būnant Vilniaus mieste. Toliau, sms - retai rašinėju, bet į mėnesį bent porą kartų pataikau ant pastrigusio sms serverio, kai telefonas 10x bando išsiųsti vieną žinutę, kol pagaliau pramuša servą ir išsiunčia. Tai yra servo problema ir tą patvirtino kitas žmogus dirbantis klientų aptarnavime jau Toliau, skambučiai... Nu jei net savo bute jei kalbant vaikštai būna dingsta ryšys, nu tai ir nafik. Su bite būdavau net į liftą įeidavau ir nedingdavo visai ryšys (lifte ar požeminiame garaže ryšys beveik niekad neveikia). Taip pat garso kokybė kartais sujungus būna tragiška, kartą skambino mama, matau rašo, kad mama, bet balsas šiek tiek kažkaip iškreiptas, kad likau labai sutrikęs ir porąkart perklausiau ar ten tikrai jinai. Negana to, kartais paskambinus būna toks baisus šnypštimas, kad tenka skambinti iš naujo. Net negana to, kartais pradedant skambutį telefonas kaip ir renka numerį, bet niekaip nepradeda skambėt. Po kokių 30s atmeta skambutį servas ir tenka rinkti numerį iš naujo. Vėlgi, patvirtino, tai iš tikrųjų servo problema. Elektroninis parašas, tiesa, juo neteko naudotis bitėje, bet ir mala šūdą. Tai atsiunčia kodą, tai neatsiunčia. Nuo ko priklauso? No ideas. Baigsis sutartis, tą pačią dieną bus grįžta prie bitės.
Anonymous 2013-11-30 22:01
Cha, įdomi situacija: rinkodaros specas postringauja apie pozicionavimus, betgi čia, diskusijoje, aiškiai matyti, kad tie operatorių savipozicionavimai - vėjai Mes operatorius lyginam pagal asmeninę patirtį. Įvaizdį jau turim, ir operatorių savireklamos nieko neįtakoja. Didesnį svorį turi draugų patarimai, nei specų pažadai. Taigi - man tie protingi svaičiojimai reiškia ... nieko. O jums?
Creatium 2013-12-01 11:24
Yra nemažai žmonių, kuriems vis dar svarbūs tie dalykai. Aš pats prieš kiek daugiau negu 4 mėnesius perėjau nuo Bitės prie Tele2. Tiesiog pigesnis pasiūlymas buvo. Pasikeitimų nematau jokių (apart sąskaitų). Su klientų skyriais bendrauti netenka, tad nežinau. Ryšio nebuvau praradęs, sms nebuvo užstrigę, o internetas visada yra. Gal tikrai ne toks greitas, kaip žadėta, bet skirtumo su Bite nepastebėjau. Tiesa, nebuvo progos išbandyti kaime. Va ten bus įdomu kaip, mat Bitė tai 3G nebeturėdavau.
immortallt 2013-12-01 12:26
Beje, ketvirtadienį apie pietuvs Tele2 žadėjo į elektroninį paštą atsiųsti komercinį pasiūlymą per 1 darbo dieną. Penktadienį vakare dar nebuvo
AirDog 2013-12-01 19:36
Buvau sidabrinis Omnitel klientas, užkniso jie su savo kainų politika, išėjau į Tele2, jau greit bus metai, jokio ryšio pablogėjimo nepastebėjau. Per mėnesį prakalbų apie 300 min., kartais tenka pavažinėti po Lietuvą. Viskas OK, o dar ir pigu.
cia. 2013-12-01 20:52
Nežinau, kaip čia jums tas ryšys dingsta, man tai visada yra, o jei nėra - tai dažniausiai ir kitiems , kurie naudoja kitą operatoriu, jis dingsta. O pats didžiausias pliusas yra kainos, man į mėnesį už 6lt 300min į visus tinklus dažniausiai užtenka.
kunis 2013-12-02 06:03
O kodel sakoma kad tele2 siulo pigiausiai plana su neribotais pokalbiais? Teledema, kuri veikia ant bites antenu man pasiule uz 18 litu/men neribotus pokalbius. Ai tiesa sms nera neriboti. Bet manau kad daugumai ju ir nereikia. Gauni 500 kreditu. 1 kreditas= 1 sms arba 1 mb.
Anonymous 2013-12-02 18:34
Šiandien skambino omnitelis, siūlė grįžti. Tipo, dabar viskas kitaip ir spec pasiūlymų skyrius duos gerą planą. Beveik pasityčiojimas... Viskas kaip visada per amžius amen: naujiems spec planai, seniems špyga taukuota „Pasikeitėm, naujas vadovas“ ot šposininkai!
Atk 2013-12-03 17:16
O pigiai internetą gauti naudojant ne bitę, o labas taip supratau ir negalima, kaip buvo 7 litai, taip šiandien ir užsakiau. O jei sutartis yra, tai man to nereikia, reikia be sutarties, o tai pildyk ir labas, ežys dar yra, bet neapsimoka jį imti. O su tom sutartim galvos skausmas.
Eidumukas 2013-12-03 19:47
Yra planas labas - "norma". Berods 300 min, nemažai sms ir nemokamai 1 gb interneto. Viskas už dešimt litų. Reikia labas.lt pasižiūrėti, turėtų būti