Telekomunikacijų operatorių mūšis tik prasideda

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Mortifer 2014-02-18 12:08
Aš labai laukiu, kada pradės siūlyt neribotą mobilų internetą už varguolišką kainą Va šitoj vietoj man tie jų karai būtų įdomūs... Dabar tiesiog panašu, kad neturi kur pinigų dėt tai taško ant reklamos, o nieko esminio nepasiūlo.
Unikali durnaropė 2014-02-18 14:18
Tą Omnitelis jau siūlo nuo praeitų metų su tam tikrais apribojimais (greitaveikos). O visiškai neribotų pasiūlymų nėra ir nebus (bent artimiausiu metu), ir galit apie tai nesapnuot. p.s. rwc, būk geras, susilaikyk nuo didelių emocijų .
aurimokas 2014-02-18 16:14
Kiek tavo manymu procent mobiliojo ryšio vartotojų reikalingas tas internetas? Jeigu internetą pradėtų vartot bent 75% vartotojų, tai gal ir pradėtų siūlyt. O dabar nafik kokiam senukui ar šiaip paprastam vartotojui tas internetas?
Simplicity 2014-02-18 16:31
Neriboto mobiliojo interneto nesiūlo ne todėl, kad nėra paklausos, o dėl to, kad nenori nusukti sprando auksinius kiaušinius dedančiai žąsiai Pradėjęs mėtytis neribotu internetu, užlauši turimas tarnybines stotis, turėsi kišti pinigus į įrangos atnaujinimą ir negausi tų pajamų, kurias gauni dabar. Dabar gi pakanka duoti 1GB duomenų (pasodinti ant adatos), o išmaniųjų technologijų naudotojai patys susimokės už nuotraukų ir vaizdo įrašų peržiūrą facebook'e ar youtube'e