Pagaliau paaiškėjo naujojo flagmano Galaxy S6 spartos rezultatai ir oficialios kainos  (0)

Išmaniųjų telefonų Samsung Galaxy S6 ir Galaxy S6 Edge metu gamintojas pasitenkino tik abstrakčiomis frazėmis apie flagmanų spartos lygį, kartu nutylėjo ir jų kainą mažmeninėje rinkoje. Tačiau po truputį aiškėja ir šios detalės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Paslapties skydą praskleidė Samsung padalinys Olandijoje. Oficialiame puslapyje jau raginama užsisakyti Samsung Galaxy S6, kurio versija su 32 GB kaupikliu kainuoja 699 eurus.

Analogišką aparatinę įrangą, tačiau tik išlenktu sensoriniu ekranu galintis pasigirti Samsung Galaxy S6 Edge su tos pačios talpos kaupikliu siūlomas už 849 eurus. Natūralu, jog 64 GB ir 128 GB versijos kainuos dar daugiau.

Kokios kainos bus Lietuvoje, galima kol kas tik spėti, tačiau neabejotinai, pigiau nebus. O tai reiškia, kad Samsung Galaxy S6 iš karto patenka į pačių brangiausių telefonų sąrašą - tolesnėje nuorodoje galite peržiūrėti, kokie šiuo metu išmanieji Lietuvoje kainuoja daugiau nei 699 eurus.

Kartu pasirodė ir Samsung Galaxy S6 spartos lygį demonstruojantys testų rezultatai. AnTuTu surinkti 69 019 balai, Geekbench – 1475 (single core) ir 5004 (multi core) balai. Grafikos posistemės spartą matuojantis GFXBench įvairiuose testuose parodė, kad produktyvumo lygis sudaro 14-46 FPS.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(15)
(16)
(-1)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: