Galaxy S6: kuo bus pakeistos Samsung programėlės?  (3)

Kompanija Samsung jau kelerius metus iš eilės kritikuojama dėl galybės nenaudingos programinės įrangos savo firminiuose Galaxy serijos telefonuose: dauguma jų ne tik nenaudingos, tačiau užima nemažai vietos atmintyje ir mažina telefonų spartos lygį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šaltinių teigimu, kompanija Samsung svarsto atsikratyti ilgus metus diegiamo „balasto“ ir pašalinti absoliučią daugumą savo sprendimų, kurie gerokai paspartintų jos išmaniuosius telefonus. Tai, kas galbūt vartotojams buvo labai reikalinga, Samsung siūlys atsisiųsti ir el. parduotuvės.

Dar daugiau, nemažai firminių programėlių pakeis kompanijos Microsoft sprendimai – Office, Skype, OneDrive, OneNote – suteiksiančios galimybę ne tik komunikuoti, tačiau ir dirbti.

Ekspertų teigimu, tokia įvykių eiga nesukeltų nuostabos, atsižvelgiant į tai, kad Microsoft ir Samsung neseniai nutraukė teisminius ginčus dėl licencinių išmokų už Android naudojimą korėjiečių mobiliuose įrenginiuose. Tikėtina, kad Microsoft tarnybų pasirodymas Samsung telefonuose buvo viena iš taikaus susitarimo sąlygų.

Jei Microsoft produktai iš tikrųjų bus gamykliškai diegiami į Samsung išmaniuosius telefonus, tai būtų skaudus smūgis kompanijai Google, kuri gali imtis atsakomųjų priemonių.

Apie Samsung norą padidinti programinės įrangos spartą savo telefonuose kalbama jau ne pirmą kartą. Anksčiau buvo pasirodžiusi informacija, kad Galaxy S6 vartotojo sąsaja bus tokia pat sparti, kaip ir etaloninį Android turinčiame Google Nexus 6.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(30)
(1)
(29)

Komentarai (3)