Paaiškėjo, kada sulauksime naujojo flagmano „Samsung Galaxy S7“  (1)

„Samsung Galaxy S7“ yra vienas labiausiai laukiamų ir aptariamų 2016 metų išmaniųjų telefonų. Prognozuojama, kad Pietų Korėjos giganto flagmanas bus pristatytas vasario mėnesį, bet tiksli data kol kas nežinoma.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasak Evan Blass, išmanusis telefonas „Galaxy S7“ JAV bus išleistas jau kovo 11 dieną.  Palyginimui, praeitais metais „Galaxy S6“ prekyboje pasirodė balandžio 10 dieną. Deja, bet kol kas nepatikslinta, ar bus išleistas tik „Galaxy S7“, ar kartu su juo prekyboje pasirodys ir „Galaxy S7 Edge“ išmanusis telefonas.

Dar vieną naujieną, susijusią su „Galaxy S7“, praneša „ETNews“ šaltinis. Yra žinoma, kad „Samsung“ kompanija savo įrenginiuose panaudojo daug savo pačios gamybos komponentų: procesorius, kameras, atmintį, ekranus ir kt. Pranešama, kad „Galaxy S7“ įrenginyje gamintojas ketina panaudoti firminį skaitmeninį keitiklį, kuris buvo vystomas pastaruosius tris metus. 

Anksčiau savo įrenginiuose „Samsung“ kompanija naudojo „Synaptics“ ir „ST Microelectronics“ skaitmeninius keitiklius. Varlė.lt mobiliųjų įrenginių specialistai mano, kad galimai tokiu būdu kompanija nori sumažinti išmaniųjų telefonų ir planšetinių kompiuterių gamybos išlaidas, tačiau ar pajus tai galutiniai įrenginių naudotojai, kol kas neaišku.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Varlė.lt
Varlė.lt
(9)
(14)
(-5)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: