Nesijuokite, tai rimta! Rusai kurs konkurentą „Android“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Dont_Stop 2016-05-17 19:19
Tai, kad nieko juokingo, rusai geri programuotojai.
Eič 2016-05-17 20:41
Ir tikrai nenustebsiu, jei ši OS bus geresnė už Android. Rusams tiesiog reikia sukurti Android/iOS viduriuką. Kad būtų tiek pat galimybių kiek Androide, tuo pačiu su iOS optimizacija. To iš rusų galima būtų tikėtis ir visai neblogai gali gautis. Kaina liks klausimas tik. Kiek programuotojai norės už kiekvieną įrenginį uždirbt..
kestutisz 2016-05-17 21:25
Programuotojai išvis nė prie ko, nusisamdyti jų gali kuriam tik nori pasaulio pakrašty. Visa esmė koks projekto tikslas - jei normaliam konkuravimui (na, išanalizavo esamas alternatyvas ir mato ką gali padaryti geriau) tai gyvuos, jei tik kaip "net analagov v mire" tai net nėra apie ką kalbėt.
X-log 2016-05-17 21:28
Uz android kazka geresnio sukurti yra lengva ir tas jau buvo padaryta anksciau. Android privalumas yra jo paplitimas. Jeigu OS'a palaikys tik koks vienas irenginys, tai nieko gero nebus. Siaip kyla vienas klausimas - kokio tolko kurti dar viena OS, o ne pletoti jau esama? Greiciausiai vien del to, kad rusai nori savo backdoor'u prikisti.
Niemand 2016-05-17 22:25
Programeriai tokiam projekte už dyką nedirbs, o pilnaverčiam OS'ui sukurti reikia milijonų žmogvalandžių, kas ūšsiverčia į milijardines sumas. Privatininkai į tai neinvestuos, nes neperspektyvu, į rinką įlįsti nerealu, o kuo baigiasi valstybiniai Rusijoje visi žino.