Į Lietuvą atkeliavo „Cubot S1“ išmanioji apyrankė: moka sudaryti orų prognozes, turi specialius vaikščiojimo, bėgiojimo ir net važiavimo mašina režimus  ()

Kinijos gamintojas „Cubot“ Lietuvoje yra žinomas dėl savo gaminamų ir pakankamai pigių išmaniųjų telefonų. Tačiau ši kompanija gali Jums pasiūlyti ne tik telefonus, tačiau ir išmaniąsias apyrankes. Dar vasaros pradžioje „Cubot“ pristatė trečiąją savo apyrankę „Cubot S1“, kurią dabar galite įsigyti ir Lietuvoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Išmaniąją „Cubot“ apyrankę pigu.lt internetinėje parduotuvėje šiuo metu galima įsigyti už 36,99 eurus. Šio specialaus pasiūlymo proga – pažvelkime į „Cubot S1“ apyrankę detaliau. Pirmiausia reikėtų žinoti tai, jog joje integruotas 6 ašių akselerometru, kuris naudojamas vietoj gerokai silpnesnio 3 ašių akselerometro. Pažvelkime į pagrindines šios apyrankės funkcijas ir savybes.

Kaip ir dauguma išmaniųjų apyrankių – „Cubot S1“ sinchronizuojasi su Jūsų išmaniuoju telefonu ir praneša apie skambučius arba gautus naujus SMS pranešimus. Tiesa, apyrankė neskleidžia jokio garso, o tiesiog vibruoja, bet tai yra būdinga bene visoms apyrankėms. Taip pat ši išmanioji apyrankė 24 valandas per parą fiksuoja Jūsų širdies ritmą, o visus surinktus duomenis galima pasitikrinti mobilioje aplikacijoje. Žinoma, šią funkciją galima ir išjungti jeigu norėsite sutaupyti baterijos energijos.

„Cubot S1“ taip pat pasižymi tuo, jog turi integruotą temperatūros ir slėgio jutiklį, kuris pagal oro temperatūrą ir slėgio lygį sudaro orų prognozes. Verta paminėti ir tai, jog ši apyrankė geba identifikuoti Jūsų veiklą ir nustatyti tam tikrą rėžimą – pavyzdžiui, vaikščiojimo, bėgiojimo, važiavimo mašina ir pan. Tam puikiai gelbėja, jau minėtas, šešių ašių akselerometras. Įdomu ir tai, jog tuo pačiu metu apyrankė geba rinkti informaciją apie važiavimo greitį, Jūsų širdies ritmą ar sudegintas kalorijas.

Be jau minėtų sveikatingumą propaguojantiems žmonėms naudingų funkcijų – „Cubot S1“ turi funkciją, kuri gali pagelbėti tiems, kurie sporto metu mėgsta užfiksuoti tam tikras akimirkas. Apyrankė turi rėžimą, kuris suteikia galimybė ekrano paspaudimo metu užfiksuoti nuotrauką Jūsų telefonu. Taip pat su šia apyranke Jūs galite kontroliuoti ir savo muzikos grotuvą, kurį naudojate telefone.

Be visų šių funkcijų „Cubot S1“ išmanioji apyrankė pasižymi 0,96 colių įstrižainės OLED ekranu. Pigu.lt internetinėje parduotuvėje galima įsigyti šią apyrankę už 36,99 eurus, o visi perkantieji gali pasirinkti ir iš dviejų spalvų – juodos arba auksinės.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
Autoriai: Lukas Snarskis
(14)
(5)
(9)

Komentarai ()

Susijusios žymos: