Helovyno išpardavimai “Lightinthebox” parduotuvėje ir galimybė itin pigiai įsigyti “Xiaomi” produkcijos  ()

Kinijoje įsikūrusios ir vietinę produkciją siūlančios internetinės parduotuvės nuolatos stengiasi nudžiuginti savo pirkėjus. Dažniausiai tokios elektronikos parduotuvės kone kiekvienos šventės, kuri švenčiama Europoje ar už Atlanto, proga siūlo vis didesnį išpardavimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Artėjančio Helovyno proga internetinėje parduotuvėje „Lightinthebox“ prasidėjo „Halloween Sale“, kurio metu siūloma sutaupyti net iki 70%. Tarp akcijose dalyvaujančių prekių rasime ir ne vieną „Xiaomi“ produktą, tad jei 5domi 6io gamintojo produkcija, siūlome susipažinti, ką gero pasiūlys ši parduotuvė.

Ieškantiems nešiojamo kompiuterio – 13,3 colių gražuolis

Ieškote pakankamai galingo ir nedidelio nešiojamo kompiuterio? „Xiaomi Air“ nešiojamas kompiuteris pasižymi 13,3 colių įstrižainės ekranu bei sveria vos 1,28 kg, o jo storis tesiekia 14,8 mm. 678,97 JAV dolerius šiuo metu kainuojantis nešiojamas kompiuteris veikia su „Intel I5-6200U“ bei turi 8 GB operatyviosios (RAM) atminties. Vietoje jau atgyvenusio kietojo disko „Xiaomi Air“ naudoja 258 GB SSD kaupiklį.

Nors šis nešiojamas kompiuteris ir pagamintas Kinijoje, tačiau yra pakankamai galingas, o taip pat ir veikia su „Windows 10“ operacine sistema, todėl jokių problemų juo naudojantis nekils ne tik Kinijoje, tačiau ir, pavyzdžiui, Lietuvoje.

Kaip ir įprasta – daugybė telefonų pigiau

„Xiaomi“ geriausiai yra žinomas dėl savo išmaniųjų telefonų, kurių išleidžia tikrai ganėtinai daug ir pakankamai dažnai. Akcijos metu „Lightinthebox“ internetinėje parduotuvėje šiuo metu galima įsigyti ne vieną šios kompanijos telefoną gerokai pigiau. Vienas pigiausių variantų – „Xiaomi Redmi 4A“, kurį šiuo metu galima įsigyti vos už 94,99 JAV dolerių.

Kompaktišku 5,0 colių įstrižainės ekranu pasižymintis „Redmi 4A“ modelis veikia su „Qualcomm Snapdragon 425“ procesoriumi bei turi 2 GB operatyviosios bei 16 GB vidinės atminties. Verta paminėti, jog šis itin pigus išmanusis taip pat turi 13 MPx raiškos pagrindinę kamerą, o įrenginio veikimą palaiko 3120 mAh talpos baterija.

Jeigu visgi šis telefonas turi kiek per mažai galios, tuomet galima įsigyti kiek galingesnį „Redmi 4X“ modelį, kuris veikia su „Qualcomm Snapdragon 435“ procesoriumi. 122,07 JAV dolerių kainuojantis įrenginys taip pat turi 3 GB operatyviosios bei 32 GB vidinės atminties. Verta paminėti ir tai, jog šis išmanusis ne tik yra galingesnis, bet turi ir gerokai talpesnę bateriją, kurios talpia siekia 4100 mAh.

Reikalingas kiek didesnis telefonas nei du, kurie jau paminėti aukščiau? „Lightinthebox“ internetinėje parduotuvėje galima įsigyti ir 5,5 colių įstrižainės ekranu pasižymintį „Xiaomi Redmi Note 4X“, kuris šiuo metu kainuoja vos 144,39 JAV dolerius.

„Redmi Note 4X“ veikia su „Qualcomm Snapdragon 625“ procesoriumi, o jo sklandų veikimą užtikrina 3 GB operatyviosios bei 32 GB vidinės atminties.  Telefono viduje taip pat pat integruota ir 4100 mAh talpos baterija, kurios pilno pakrovimo turėtų pakakti ilgiau nei parai.

Nepraleiskite progos įsigyti ir „Xiaomi Mi A1“

Tikriausiai dauguma žinote, jog „Xiaomi“ visai neseniai pristatė savo išmanųjį telefoną, kuris skirtas „Android One“ projektui. „Lightinthebox“ parduotuvėje vykstančių išpardavimų metu galima įsigyti ir šį išmanųjį, kuris veikia su visiškai švaria „Android“ versija. Šį įrenginį šiuo metu galima užsisakyti už 213,72 JAV dolerių.

Priminsime, jog 5,5 colių įstrižainės ekranu pasižymintis „Xiaomi Mi A1“ veiks su „Qualcomm Snapdragon 625“ procesoriumi, o jo sklandų veikimą užtikrins 4 GB operatyviosios bei 64 GB vidinės atminties. Taip pat šis įrenginys pasižymi USB Type-C jungtimi, 3080 mAh baterija, microSD kortelių lizdu, infraraudonųjų spindulių prievadu bei priekiniu, 5 MPx raiškos vaizdo jutikliu. Dėmesio verta ir pagrindinė šios telefono kamera, kuri pasižymi 12MPx raiškos jutikliu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
Autoriai: Lukas Snarskis
(1)
(13)
(-12)

Komentarai ()

Susijusios žymos: