Kaip gerai fotografuoja telefonas, pigesnis nei 150€? Fotosesija su „Cubot Note Plus“ (Foto)  ()

Lietuvoje Kinijos kompanija „Cubot“ nėra itin populiari, tačiau kitų šalių rinkose ji tikrai yra žinoma. Tie kas seka išmaniųjų rinkos naujienas tikriausiai turėtų prisiminti „Cubot Note S“ išmanųjį telefoną, kurį gamintojas pardavinėjo itin sėkmingai – skelbiama, jog pardavė net 600 tūkst. kopijų. Dabar „Cubot“ pristato naują „Note“ serijos išmanųjį telefoną, kurį galima įsigyti ir Lietuvoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujasis 5,2 colių įstrižainės ekranu su Full HD raiška pasižymintis „Cubot Note Plus“ išsiskirs tuo, jog tiek priekinėje dalyje, tiek ir nugarėlėje turės įmontuotus 16 MPx raiškos vaizdo jutiklius. „Cubot“ vadovai yra įsitikinę, jog šis jų išmanusis telefonas yra bene geriausiai fotografuojantis įrenginys rinkoje, kuris dar ir kainuoja mažiau nei 150 eurų.

Gamintojas yra įsitikinęs, jog žmonių mąstymas, kad kuo įrenginys brangesnis – tuo jis geriau fotografuoja jau nėra teisingas. „Cubot“ teigimu, išmanieji telefonai, kurie kainuoja net ir mažiau nei 150 eurų, gali fotografuoti net labai gerai. Žinoma, profesionalūs fotografai turėtų savo nuomonę šiuo klausimu, tačiau paprastiems piliečiams turbūt tikrai pakanka ir biudžetinių telefonų galimybių. Su viena sąlyga - fotografuojama gero apšvietimo sąlygomis. Prieblandoje jau visa kita istorija ir be brangiausių flagmanų čia nieko daug nenuveiksite.

Kiek žemiau pateikiamos nuotraukos, kurios užfiksuotos naujuoju „Cubot Note Plus“.

Gamintojas yra įsitikinęs, jog žmonių mąstymas, kad kuo įrenginys brangesnis – tuo jis geriau fotografuoja. Tačiau „Cubot“ teigimu, išmanieji telefonai, kurie kainuoja net ir mažiau nei 150 eurų, gali fotografuoti. Kiek žemiau pateikiamos nuotraukos, kurios užfiksuotos naujuoju „Cubot Note Plus“.

„Cubot Note Plus“ išmaniajame telefone naudojami „Sony“ kompanijos jutikliai, o didelį darbą prie gaunamo rezultato atliko ir „Cubot“ inžinieriai, kurie optimizavo programinę įrangą taip, jog būtų pasiekiamas geriausias įmanomas rezultatas. Naujasis „Cubot“ išmanusis telefonas taip pat buvo palyginas ir su beveik tiek pat šiuo metu kainuojančiu „Xiaomi Redmi 4A“.

Pažvelkime į kitas „Note Plus“ modelio specifikacijas. Įrenginys veikia su „Mediatek MT6737T“ procesoriumi bei turi 3 GB operatyviosios bei 32 GB vidinės atminties. Išmaniojo veikimą palaiko 2850 mAh talpos baterija, o pačiame telefone įdiegta „Android 7.0“ operacinės sistemos versija. Na, ir žinoma, reikėtų nepamiršti telefone įmontuotų kamerų, kurios abi pasižymi 16 MPx raiškos jutikliais.

Apie naująjį „Cubot Note Plus“ gerai atsiliepia ne tik jo gamintojai, tačiau ir technikos kritikai. Internetinio puslapio „Chinahandys.net“ apžvalgininkas Jonas Andre šį išmanųjį telefoną įvertino skirdamas jam 87 balus iš 100.

Kaip didžiausius šio pigaus išmaniojo telefono privalumus įvardino puikų atminties kiekį, dviejų SIM kortelių ir SD kortelių palaikymą bei tai, jog yra galimybė pakeisti bateriją. Ekspertas prie privalumo priskyrė ir pagrindinę šio telefono kamera bei kamerą, kuri skirta asmenukėms.

Tačiau „Chinahandys.net“ apžvalgininkas atkreipė dėmesį į tai, jog „Cubot Note Plus“ baterija yra ganėtinai vidutiniška, o pats išmaniojo korpusas pagamintas iš plastmasės nors dabar kone visi nauji įrenginiai pasižymi metaliniais korpusais.

„Cubot Note Plus“ galite įsigyti pigu.lt internetinėje parduotuvėje, o šiuo metu įrenginio kaina siekia vos 135 eurus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
Autoriai: Lukas Snarskis
(7)
(6)
(1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: