Keistenybės, kas darosi Lietuvoje su „iPhone X“ telefonu: sako, kad žmonės neturi pinigų?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

zaliaakis 2017-11-28 09:33
Užtat skelbimuose deficito nėra. Pirk kiek nori ir kokiu nori. Ar čia nusipirkus nusprendė suklydę. Ar bando perparduoti...
FtBall 2017-11-28 12:56
Joo.. pirmas skelbimas - 1230€. Perkant per įmonę, susigražinant pvm'ą, jau daugiau nei 100€ lieka.
RealDeal 2017-11-28 19:28
"sako, kad žmonės neturi pinigų?" absoliučiai kvailas teiginys, akivaizdu, kad tie kas neturi tas ir neperka ir tikrai yra tokių kurie turi, arba nenori būti išnaudojami ar kitokių psichologinių problemų apimti, tad meluoja, kad neturi. Jeigu keli tūkstančiai iš 3mln. nusipirko brangiuosius iPhonus tai jau keistenybė, persišviesk galvą.
apvalus 2017-11-28 19:38
Zmones turi pinigu. Daug. Tik didele dalis tu pinigu - seselyje. Istrauktumem viska is seselio, pamatytumem, kad gyvenam visai gerai.
Xdmin 2017-11-28 20:03
Durnas nes biednas, biednas nes durnas. Savo akim maciau, atejo jaunas vaikinukas su mergina, apsirenges gana vargingai atrode, bet uzsimane nusipirkti iPhone, sako gal si menesi jau iseis lizingu pasiimti? Leido. Naujausias iPhone, tuo metu lyg buvo 8, maziausios talpos. Kokio plano noresite? Pigiausio. Mergina issitraukia Samsunga, matosi kad irgi ne pigu, ekranas lenktais sonais. Ar jie turtingi? Labai abejoju. Bet ir iPhone ir Samsung turi naujausius, ir lizinga 50euru 2 metams. Ir BMW greiciausiai. Kitas pavyzdys, gyvena bendrabutyje, vairuoja lizingini Mustanga. Ir tokiu zmoniu norinciu pasirodyti yra daug ir jie aukoja viska, kad akimirka pasijaustu pilnaverciai ar lygiaverciai, o po to turbut emigruoja, nes kaip galima pragyventi is tokios algos, kai ir parukyti reikia ir telefas vien 50 euru kainuoja o ir BMW islaikyt nepigu.
apvalus 2017-11-28 20:10
Reikia suprast, kad tu zmoniu vertybes yra butent tokios. Jiems tai yra svarbiausia. Veiklos, kur galetu save realizuot, jie matyt neturi. Ir turbut, nenori turet.
sub 2017-11-29 11:28
Xadmin - manau tie vaikai ankščiau ar vėliau išaugs, bet greičiausiai po 2 metų vėl nusipirks lizingu naujausią telefoną. Gailiuosi, kad aš per vėlai išaugau iš šitų nesmonių. Apvalus, nereikia nuteist žmonių, gal jie save realizuoja kažkur, bet neturint pinigų pirkti brangiausią telefoną rinkoje nu ne cool. Net nematau prąsmės kam? Tuo labiau, kad X tikrai nėra kažkoks super duper telefonas, man asmeniškai (kaip technologijų fanui) jis net nėra kažkoks išskirtinis. Manau 2018 bus fullscreen tiesiogine to žodžio prasme, be jokių iškarpų sensoriams ir manau, kad kažkuris Kinietis tai padarys greičiau nei Apple, Samsung ar LG, o kažkuris iš Huawei, Xiaomi, Meizu, ZTE, Oneplus ar Oppo. Mark my words.