Nutekėjo intriguojantys „Nokia 9“ vaizdai: panašu, kad tokių dalykų iki šiol nebuvo jokiuose kituose išmaniuose telefonuose (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

daynewss 2019-01-08 10:28
Kaip šiais laikais ką nors gali intriguoti išmaniojo telefono vaizdai? Nutekinti, ištekinti ar aptekėję. Suprantu, kad čia tik jaukas clickbait'ams rinkti, nes kaip bebūtų T.lt priklauso delfinams ir šitas pats straipsnelis atsidurs delfinariume. Bet rimtai, juk jie nesikeičia jau daug daug daug metų. Kartais, kai pagalvoju koks bevertis ir tuščias "žurnalisto" darbas. Rašai, kad rašyti, kad kuo daugiau durnelių paskaitytų, ką kažkoks beždžionžmogis nukopijavo nuo kito beždžionžmonio. Toks kiemsargio darbas, bet iš kiemsargio visuomenė turi daug daugiau naudos.
kestutisz 2019-01-08 11:40
Jei dar išdėstytų kaip nors random'u tai net pirštai ne vientoje būtų ne problema - uždengtus tiesiog interpliuotų ir tiek:)
devyniaragis 2019-01-08 12:33
Ar čia faktas, ar spekuliacija? Buvau įpratęs tikrinti žiniasklaidos priemonių tarpusavio priklausomybę stirna.info, bet tas projektas, regis, sustojo ar smarkiai vėluoja. Dėl telefono tai, gal aš labai atsilikęs, bet man toks objektyvų kiekis ir išdėstymas atrodo kažkas naujo ir pastarosios technologijos laukiau ne vienerius metus, nes vis labiau plonėjant telefonams fundamentaliai buvo apribojamos ir optikos galimybės. Reikalas tas, kad panašiai kaip astronomijoj apjungiant skirtingų teleskopų duomenis, taip ir su keliais objektyvais galima surinkti ne tik daugiau informacijos (šiuo atveju šviesos), bet ir sukurti virtualų objektyvą, kurio skersmuo lygus atstumui tarp kraštinių objektyvų. Kuo didesnis šis atstumas, tuo mažesnes detalias teoriškai leidžia įžiūrėti fizikos dėsniai. Šiuo atveju matome objektyvus išdėstytus 2 ašimis, kas man regis yra naujiena ir leistu pilnai panaudoti šią technologiją. Nukrypstant nuo temos, prieš kelis mėnesius man į rankas buvo patekęs senukas storas nokia telefonas, tačiau likau sužavėtas nuotraukų kokybės ir apart sensoriaus dydžio pirmiausia įtarčiau didesnes optikos galimybes. Asmeniškai norėčiau turėti galimybę rinktis storesnę ir sunkesnę plytą su geresne optika, didesne baterijos talpa, krūva objektyvų ir visokių žaislų, kurie tilptu padidėjus tūriui.
HardAxe 2019-01-08 13:23
Jis naudoja visų kamerų informaciją, ar čia tiesiog pasirenki kamerą pagal nustatytą zoom`ą? aka keiti fixus, tik su visa matrica kartu?