8 GB RAM telefonams jau mažai? Štai ką tyliai ruošia gamintojai 2019 metais  (7)

Dėl technologinio proveržio vartotojai neskuba atsinaujinti savo telefonų. Dėl šios priežasties industrija sulėtėjo. Vis dėlto, naujesnių technologijų dėka, šiemet situacija gali pagerėti. Kadangi naujos funkcijos pateisina didesnės atminties kiekio poreikį, dauguma telefonų gamintojų padidins RAM kiekį 2019 metų prietaisuose. Kai kurie gamintojai norės pasigirti savo didelio kiekio atminties prietaisais, kurie turės daugiau atminties negu vidutiniai planšetiniai kompiuteriai. Kadangi industrijoje atsiranda vis daugiau konkurencijos, sulauksime vis įvairesnių atminties variacijų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nors keli telefonai jau naudoja 10 GB RAM, tokį kiekį atminties išnaudoja tikrai ne kiekvienas. Vis dėlto, tokių technologijų kaip 5G, dirbtinio intelekto bei papildomos realybės dėka, atminties patobulinimas yra būtinas. Remiantis industrijos šaltiniais, dauguma 2019 metų „Android“ telefonų naudos 10 GB RAM.

„DigiTimes“ pranešime rašoma, kad ne visi telefonų gamintojai naudos tokį kiekį RAM. Tai yra geros naujienos taupesniems vartotojams, kadangi RAM patobulinimas padidintų telefono kainą. Tikėtina, kad „Xiaomi“, „OnePlus“, „ZTE“ ir „Vivo“ šiemet išleis telefonus su 10 GB RAM. „Lenovo“ jau vienu žingsniu priekyje, kadangi kompanija jau išleido telefoną net su 12 GB RAM. Verta paminėti, kad vieni geriausių 2018 metų telefonų, pavyzdžiui, „Samsung Galaxy S9+“ ar „Google Pixel 3 XL“ naudojo tik 4 GB RAM ir vis vien sugebėjo pasiekti didelį pajėgumą.

Didėjant telefonų pardavimams, šiemet bus labai svarbu pagaminti išsiskiriančius produktus. Stambiausios kompanijos, norėdamos padidinti pardavimų kiekį, turėtų išleisti flagmanus su keliais kameros objektyvais ir dirbtiniu intelektu. Nors nemažai gamintojų išleis telefonus, palaikančius 5G ryšį, pats ryšys turėtų paplisti iki 2020 metų. Dėl šios priežasties flagmanų, naudojančių 10 ar 12 GB RAM, paklausa toliau augs.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: EkranuTaisymas.lt
EkranuTaisymas.lt
(3)
(12)
(-9)

Komentarai (7)