17 „Google Play“ programėlių, kurios nužudo akumuliatorius

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Atk 2020-01-18 21:00
Galima su Afwall+ turint supernaudotojao teises užblokuot joms naudotis internetu ir tik leisti pavyzdžiui vienai naršyklėj Chromium ar opera. Bet google play servisai dar daug resursų ima ir gadina greitumą.
bahuriux 2020-01-19 09:01
Aš kiek susidūriau su andruid ir android atmainų OS visada galima apriboti kad apsas negautu išvis jokios prieigos kur nereikia ir netgi kad neveiktu backgrounde ir tam nereikia trečiūjų šalių softo ir net nereikia rootinti. Nerootinto tlf tik neina išmesti viso iki galo gamintojo bloatware ir neina googlo servisų užmigdyti visiškai.
Eič 2020-01-19 12:21
kad ištrintų visus duomenis. Problema, su kuria susiduriu išjungęs google servisus - tai notificationai. Dauguma programėlių (pvz. Swedbank, Smart-ID, Skype (bent jau Lite versija), FB messengeris (Lite versija, bent jau dalinai)) naudoja šituos servisus pranešimams (notificationams) pushint. Plius, servisai kažkiek palaiko telefoną nepilnai užmigusį, todėl gali atsiųst notificationus ir kai telefonas užmigęs 10 minučių. Dabar tenka naudoti VPN tam, kad telefonas neitų į gilų miegą, kitaip apie FB messengerio/emailo notificationus pamiršk (Skype Lite be google servisų miręs iš viso). O VPN jau drožia bateriją kaip reikalas, kas 15-20 sekundžių siųsdamas keep-alive paketus (kas greičiausiai ir neleidžia telefonui giliai užmigt). Viena didžiausių mano klaidų - tai kad prieš perkant telefoną nepažiūrėjau jo populiarumo XDA developeriuose Nėra dabar kaip rootint, microG projektas atrodo sutvarkytų tą problemą.
Atk 2020-01-19 18:30
kai man reikalingi googl servisai tada su myandroidtools galiu ijungti juos. bet turiu du telefonus ir vienam nereikia google servisu, o kitas nenurutintas ir ten jie yra. ten yra ir smart id. bet man nereikia, gauti visokiu zinuciu is skaip ar is facebuko. man kuo daugiau miegos telefonas giliu miegu, tuo geriau, tuo labiau tausos akuma. galima disablint su myandroidstools, tai yra isjunti programa, bet kad ji visai nenaudotu cpu ir butu paleista fone su mano 7 androidu padaryti neimanoma, nors ir su supernaudotojo teisemis.
poi 2020-01-19 20:57
O gal paprasčiausiai nesidėti visokio mėšlo, ir kaunas gerai laikys ?
poi 2020-01-19 20:57
O gal paprasčiausiai nesidėti visokio mėšlo, ir akumas gerai laikys?
poi 2020-01-19 20:57
O gal paprasčiausiai nesidėti visokio mėšlo, ir akumas gerai laikys?