Asmeninė interneto svetainė – mobiliajame telefone  (0)

Nuo šiol visi „Omnitel“ mobiliojo interneto telefone vartotojai galės susikurti savo asmeninę WAP svetainę. Dar vieną galimybę bendrauti ir dalytis įspūdžiais jiems suteikia naujas nemokamas ir paprastas naudoti WAP kūrimo įrankis „Zomzu“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasak „Omnitel“ viceprezidento komercijai Remigijaus Štaro, pasiūlyti vartotojams tokį įrankį paskatino išaugęs asmeninių svetainių populiarumas. „Asmeninė svetainė mobiliojo telefono internete – tai dar vienas saviraiškos būdas, leidžiantis su būriu bendraminčių dalytis savo įspūdžiais ar idėjomis, kur bebūtume“, - sakė R.Štaras.

„Omnitel“ mobiliojo interneto vartotojai savo asmeninėje mobiliojo interneto svetainėje, susikurtoje naudojantis „Zomzu“, galės dėti nuotraukas, mėgstamą muziką, vaizdo klipus, rašyti naujienas ar kurti asmeninį tinklaraštį. Be to, svetainėje galima susikurti forumą ar pokalbių kambarį ir pakviesti ten diskutuoti draugus.

Su „Zomzu“ vartotojai galės rinktis iš keturių siūlomų svetainių formatų – dokumentų saugyklos, nuotraukų galerijos, tinklaraščio ar diskusijų portalo.

Maža to, mobiliųjų asmeninių svetainių savininkai galės iš to ir uždirbti. Į savo svetainę įsidėję pasaulinės mobilios reklamos tinklo „Admob“ administruojamą reklaminę nuorodą, už kiekvieną svetainės lankytojų paspaudimą ant nuorodos svetainės gaus nuo 2 ct iki 1,9 Lt.

Mobiliųjų svetainių kūrimo priemonę „Zomzu“ galima rasti mobiliojo interneto portale telefone, adresu wap.sp.lt.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: