Vėl „kiniškas“: skelbiamos naujausio „Moskvič 6“ nuotraukos – kas apie jį žinoma? (Foto)  (2)

Naujasis „Moskvič 6“ yra tiksli 2021 m. „JAC Sehol A5 Plus“ kopija. Hečbekas nuo kiniško modelio skiriasi tik logotipu ant gaubto.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Moskvič“ modelių linijoje pasirodys naujas modelis – D klasės hečbekas (tiksliau liftback). Pirmąją jo nuotrauką paskelbė Maskvos meras Sergejus Sobianinas.

Naujasis automobilis buvo pavadintas „Moskvič 6“. Jo surinkimas turėtų prasidėti antroje šių metų pusėje. Daugiau informacijos apie naują produktą neatskleidžiama.

Tačiau nuotraukoje matyti, kad naujasis „Moskvič 6“ yra kiniškas JAC, kaip ir „Moskvič 3“ krosoveris. Tiksliau tariant, tai yra „JAC Sehol A5 Plus“, kuris Kinijoje gaminamas nuo 2021 m. rusiška kopija – nuo originalo skiriasi tik logotipu ant gaubto. „JAC Sehol A5 Plus“ yra atnaujinta JAC J7 modelio versija.

 

Penkerių durų automobilio ilgis siekia 4,8 m, o ratų bazė – 2,76 m. Nuo JAC J7 atnaujinta versija skiriasi priekinės dalies dizainu, kėbulo komplektacija ir nauju vairu. Be to, jo 1,5 l turbininio variklio galia padidinta nuo 150 iki 184 AG (111 kW ir 137 kW).

 

„Moskvič 6“ kaina kol kas neskelbiama. JAC J7 Ukrainoje kainuoja nuo 617 000 grivinų (16 860 USD), tačiau vargu ar jo atitikmuo Rusijoje bus toks įperkamas. Faktas yra tas, kad krosoveris „Moskvič 3“ Rusijos Federacijoje yra daug brangesnis nei jo kiniškas dvynys JAC JS4.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(5)
(12)
(-7)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (2)