Legendos pabaiga – netrukus nebeliks ikoninio „Chevrolet Camaro“: kas vyksta? (Video)  (1)

Artimiausiu metu naujasis „Chevrolet Camaro“ nepasirodys – automobilių gamintojas padarys pertrauką. Greičiausiai modelį pakeis elektromobilis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sportinio „Chevrolet Camaro“ gamyba bus nutraukta. Paskutiniai automobiliai nuo konvejerio nuriedės 2024 metų sausį. Apie tai pranešama oficialioje koncerno „General Motors“ svetainėje.

Šeštos kartos „Chevrolet Camaro“ gaminamas nuo 2015 m. lapkričio mėn. Pastaruoju metu modelio paklausa smarkiai sumažėjo: jei 2016 metais buvo parduoti 72 705 automobiliai, tai 2022 metais – tik 24 652.

Atsisveikinant bus išleista speciali ribota „Chevrolet Camaro Collector's Edition“ versija.

Kol kas „Chevrolet Camaro“ ateitis neaiški. „General Motors“ teigė, kad dar anksti dėti tašką modelio istorijoje, tačiau naujoji jo karta nebus pristatyta iškart pasibaigus dabartinio gamybai. Kūrėjai padarys pertrauką ir greičiausiai naujasis „Chevrolet Camaro“ bus elektromobilis, kaip ir būsimas „Dodge Charger“.

 

„Chevrolet Camaro“ yra vienas ikoniškiausių automobilių, gamintų JAV. Modelis buvo sukurtas 1966 m., siekiant mesti iššūkį „Ford Mustang“. Iš viso šešių kartų „Camaro“ pagaminta daugiau nei 5,5 mln. vienetų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(5)
(1)
(4)

Komentarai (1)