[ŽT] Fantastiška naujiena: pirmasis pasaulyje skraidantis automobilis paruoštas gamybai (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Hmz 2023-05-22 19:47
Aha, pirmas pasaulyje. Tikrai tikrai. https://en.m.wikipedia.org/wiki/Flying_car
Treisonas 2023-05-22 21:04
Čia jaučiu turėjo omenyje, kad modernus, arba bent jau kažkas panašaus į modernų, turėtų neva būti, čia apskritai šiame portale žiūriu nėra labai svarbu, nei tekstas, nei pavadinimas, nei klaidos. Varo su transleiteriais vieną po kito. Na o kalbant apie futuristinis skraidančias mašinas, tai kas gali būti naudingą iš tokio ale skraidančio automobilio, kol kas tai tik dar vienas dviratis, tik kitokiu pavidalu, kol mašiną negalės nusileisti kelyje, keliuke, savo kieme, tol tai tebus tik dar vienas pilstymas iš tuščio į kiaurą. Aišku, smagu tai kad judame į priekį, tai sveikintina. Kiekvienas naujovė priartiną prie kitų gerų dalykų.
DariusWh 2023-05-23 10:43
Sutinku ir aš. Kol mašinos bus su sparnais, tuomet tai ne skraidanti mašina, o lėktuvas. Gali ir dviratį priklijuoti su lipnia juosta prie sklandituvo ir galėsi vadinti skraidančiu dviračiu.
kestutisz 2023-05-23 18:13
Kad šito deja niekada nebus, ir tai net ne techninė bėda. O visokios neskraidymo zonos - oro uostai, biurokratų baimė būti pamatytais pro stoglangius imančius natūra, t.t. ir pan. Pavažiuot nuo vieno kaimo iki kito ir tai su automobiliu paprasčiau. Dabar kur Vln gi ne vienas paprasparninkas mielai pakilęs iš namų priemiestyje į darbą atvarytu parasparniu, nusileisdamas kur nors baltojo tilto pievoje, bet ne - ten iškart šalia biurokratų šiltnamio zona. Neliko net parasparninkų aplink Zujūnus, buvo taip gražu, bet matyt superslapto VSD pastato gyventojai išgaudė...
Dannas3 2023-05-23 18:20
Gal nebus masiskas reiskinys, bet sraigtasparnius galetu pakeist savo funkcijomis mieste pvz ir turetu but kur kas pigesnis dalykas.
kestutisz 2023-05-23 18:35
šlykščiausia būtų jei tas gėris atitektų vėlgi tik valdžiažmogių maitai transportuoti. Arba visiems, arba niekam (net už pinigus ar "svarbumą") :)