Sprogdina internetą. Važiuojant per kukurūzų lauką sudegė 400 000 USD kainuojantis „Ferrari“ (Video)  ()

Tinklaraštininkas teigė, kad gaisras nebuvo planuotas ir kilo atsitiktinai. Dėl to brangus superautomobilis buvo sunaikintas per kelias minutes.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tinklaraštininkas išbandė superautomobilio „Ferrari F8 Tributo“ stiprumą. Automobilis užsidegė dideliu greičiu pravažiavus kukurūzų lauką. Vaizdo įrašas buvo paskelbtas „WhistlinDiesel“ „YouTube“ kanale.

Tinklaraštininkas Cody Detweiler dažnai naikina įvairius automobilius. Šis 400 000 USD vertės superautomobilis buvo nupirktas tik norint išbandyti jo stiprumą.

Norėdami nufilmuoti dar vieną vaizdo įrašą, komanda nuvyko į kukurūzų lauką. Oro temperatūra tą dieną siekė 47 °C.

Vienu metu „Ferrari F8 Tributo“ užsiliepsnojo. Tinklaraštininkas ir jo operatorius greitai išlipo iš automobilio, kol liepsnos apėmė visą automobilį. Netoliese buvo ekipažo mikroautobusas „Chrysler Pacifica“, kuris taip pat sudegė.

Po kurio laiko į įvykio vietą atvyko ugniagesiai gelbėtojai. Liepsnas jiems pavyko užgesinti, tačiau brangus superautomobilis nepataisomas.

Gaisras beveik visiškai sudegino visą „Ferrari F8 Tributo“, įskaitant jo variklį ir kėbulą. Iš dalies išliko tik kai kurios superautomobilio dalys, kurių bendra kaina siekia apie 8000 USD.

 

„Ferrari F8 Tributo“ komplektuojamas su 3,9 litro V8 varikliu su turbokompresoriumi, kurio galia siekia 537 kW. Įsibėgėjimas nuo 0 iki 100 km/val. trunka 2,9 sekundės, o didžiausias greitis siekia 340 km/val.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(8)
(8)
(0)

Komentarai ()