Seimas pritarė. Nuo šiol automobilius stabdys ir tikrins ne tik policija

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

immortallt 2023-10-31 15:43
Tikiuosi realiai bus stabdomi ir naikinamos technikinės, kur po to negalėsi automobilio eksploatuoti tam kartui pachimičinęs ar pravalęs kažką, kad po dienos vėl taip pat dūmisi.
mixed 2023-10-31 16:35
na va tik pdf ismeciau..
Kyborg 2023-10-31 17:06
Kaip dabar epolicijai nusiuntus video su KET pažeidimu vairuotojai baudžiami, taip galėtų ir nusiuntus "garvėžių" video panaikint TA, arba bent nurodyt per mėnesį ją pakartotinai praeit, to nepadarius TA naikint.
bahuriux 2023-10-31 17:08
Ta prasme ateis kažkoks žaliasis ir iš lempos be policijos palydos stabdys. WTF? Nėra eismo taisyklėse numatyta, kad gali stabdyti bet kas, nes tuo sukčiai ir nusikaltėliai gali pasinaudoti. Aš ne prieš dūmijančių TP eliminavimą iš eismo, bet tą turi daryti policija, nu blogiausiu atveju ekonaciai su policijos palyda. Visada maniau kad gyventi reikia kuo mažiau teršiant, bet šito jau perdaug, perdaug priviso tų žaliūjų garsiai rėkiančių, bet kurie patys taršiai gyvena. Balsuosiu per ateinančius rinkimus už tą partiją kuri pažadės išnaikinti visokius tokius ir panašius bespredielus įskaitant NT mokesčius vieninteliam šeimos būstui, alkoholio įsigijimo laiko ribojimus ir kt. ribojimus.
HardAxe 2023-10-31 19:21
tai jis turėjo įgaliojimus tave tikrinti ir bausti jeigu tu tešdavai prie ežero, neturėjo tik teisės TP stabdyti. Nėra čia kažkoks žaliasis iš žaliujųŽirnelių sąjungos, kalba eina apie normalų statutinį pareigūną.