Labiausiai britų vairuotojus nervinančių keleivių dešimtukas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

uodas 2010-09-01 11:01
as isisodinu i masina marsurutu klaipeda-vilnius, ar atvirksciai - kai esu pavarges, mano salyga viena - keleivis turi sneketi, nes isisodinu ji, kad neuzsnusciau taigi labiausiai nekenciu keleiviu kurie tyli, antroje vietoje nekenciu, kai ilipa porele jauna ir gale pradeda buciuotis, laizytis. Kitus pakesti galiu
wdm 2010-09-01 11:02
karta pakliuvo gejai tai velnias kokia kancia buvo, jie ten hi hi haha visa kelione su savo gejiskais juokeliais
skacukas 2010-09-01 11:10
Man asmeniškai labiausiai nepatinka, kai bendrakeleivis imasi vadovauti - kur ir kaip važiuoti, kokią muziką ir kokiu garsu klausyti, kokią temperatūrą nustatyti. Įsimintiniausias atvejis, kai studijų metais viena pažystama paprašė, kad važiuojant namo į kitą miestą paimčiau ir ją kartu. Ir tik įsėdus į automobilį su džiaugsmu pranešė, kad ką tik gavo savo mėgstamiausios grupės naują CD ir reikia paklausyti. Nei prašom nei ačiū. Visus 60 km grojo kažkoks bliuzo/džiazo kratinys. Nutylėjau, bet ta mergina daugiau nebuvo mano bendrakeleivė.
Sarunas 2010-09-01 11:32
Jooo kai gale pradeda plėšt meiles porelė tai nėr baisiau.. blin pasijauti kaip šuniui penkta koja.. o jomajo gi darai -monėm paslaugą - veži juos. Tikrai pakankamai didelis žmogaus negerbimas...
srovenu 2010-09-01 12:32
Oj, aš save miegalių kategorijoje atpažinau. Tikiuosi, brangusis labai nesinervina dėl to... O mane asmeniškai nervina keleiviai, kurie yra didesni ekspertai vairavime nei pats vairuotojas. Jei kas pradeda nurodinėti kur ir kaip važiuoti, galiu iškart iš mašinos mesti.
MindaugasV85 2010-09-01 13:30
Nu tie besiglamžantys tai tikrai... Nors man pačiam nebuvo tokių pakliuvę įsisodinti į mašiną, bet yra ir kitų situacijų, kur jie turėtų susilaikyti. Čia sykį su kolega varom į Vilnių iš Kauno. Važiuojam per Neries tiltą ir ten už jo matom merga baltai apsirengusi stabdo. O mes dar taip toliau nuvažiavom, sustojom. Jau kolega džiaugiasi kad kokia gera... Aš taip žiūriu per veidrodėlį ir sakau gal jau judam kol į mašiną neįsėdo. Ateina "gražuolė". Negana to dar ir visa prakaitu smirda. Sako į Vilnių? Aha... Mes Vilniuj tik iki Savanorių važiuojam, tau tinka? Tinka tinka. Pavažiavom iki Lukoil degalinės, kolega sako: bet pirma mes Kaune į Savanorius varom, tai tave čia galim paleisti Įdomu bent susiprotėjo nueiti iki degalinės apsiprausti
Nerealiai 2010-09-01 13:50
Mane tai ir nervuoja, kai pradeda mokinti kaip geriau vaziuoti, kokias apsukas laikyti, kokiu begiu vaziuoti, kaip stabdyt ir pan. Esu gan tolerantiskas, bet ziauriai uzknisa tokie dalykai.
Riveter 2010-09-01 13:59
Mane labiausiai nervina tai tie visaziniai, kurie kaip ir daugumai aiskina kaip vairuoti (cia konkreciai butu netgi mano tevukas, vienas is tokiu:)), o dar nemegstu daug snekanciu. Nu negaliu pakesti kai pradeda sneketi vejus, tai ir nesustoja. O taip kiti netrugdo, daug maz:)
Donatas1 2010-09-01 18:46
Įdomu, kas labiausiai erzina Lietuvos vairuotojus? Mane tai labiausiai erzintų myžniai ir visažiniai, myžniai kas 10 min prašo sustoti , o visažiniai žiauriai erzina kai elgiasi lik pats nieko nežinotumir neišmanytum. O šeip mašinos nevairuoju kolkas (esu nepilnametis)
geduxk 2010-09-01 21:22
girti neuzsiciapiantis keliaiviai malantis ta pati suda
andriulis 2010-09-02 08:27
Jei jums aiskina bendrakeleivis kaip vairuoti, tai gal is tikruju reikia atkreipti demesi kaip jus tai darot Nes zinau zmoniu kategorija kurie tikrai vairuoja prasciau, bet jei pasakysi kokia pastaba, tai liksi mulkio vietoje, nors pries minute tas vairuotojas vos ne saligatviu praleke Siaip labiausiai erzina girti pakeleiviai.
Otto 2010-09-02 08:51
Girti keleiviai patenka iš karto į kelias kategorijas, todėl lieka sukąsti dantis ir kęsti. Dar labai veikia trukdantys vairuotojai. Juk visos KET turi potekstę "netrukdyk kitiems", tik nemažai to nesupranta.