Tokio „Cybertruck“ nesate matę! Ekstremaliausia „Tesla“ modifikacija (Video)  ()

„Cybertruck“ galios rezervas neatskleidžiamas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

JAV buvo atlikta neįprasta „Tesla“ modifikacija. Vietoj ratų ant elektrinio pikapo buvo sumontuoti platūs vikšrai.

Naujasis „Cybertruck“ buvo paruoštas snieguotoms žiemoms, pavyzdžiui, važiuoti Ukrainoje. Automobilio nuotrauką „Instagram“ tinkle paskelbė tinklaraštininkas „supercar_ron“.

 

 

 

 

Jis buvo tas, kuris atliko „Cybertruck“  pakeitimus, be to, visas darbas užtruko vieną dieną. Vietoj ratų pikapas dabar turi vikšrus. Jie yra masyvūs ir platūs, todėl taip galima sumažinti spaudimą į kelio paviršių. Tai leidžia judėti per gilų sniegą ar purvą.

Vikšrai buvo padaryti nuimami, tai yra, jei pageidaujama, „Cybertruck“ pikapas gali būti vėl uždėtas ant ratų. Jie leido gerokai padidinti elektromobilio prošvaisą, tačiau gerokai padidėjo ir automobilio plotis.

Dinaminės „Cybertruck“ su vikšrais charakteristikos neatskleidžiamos, tačiau akivaizdu, kad pakeitimams tinka tik visais ratais varomos pikapo versijos. Priminsime, kad tokios modifikacijos yra dvi – kurių galia 600 ir 845 AG.

„Cybertruck“ galios rezervas taip pat neatskleidžiamas, nors dėl vikšrinės pavaros jis tikriausiai gerokai sumažėjo. Beje, net ir standartiniame pikape realiomis sąlygomis jis yra daug mažesnis nei rodo paso duomenys.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
Autoriai: Vigmantas Balevičius
(2)
(11)
(-9)

Komentarai ()

Susijusios žymos: