„Tesla Cybertruck“ prototipas pastebėtas su juokingai ilgu priekinio stiklo valytuvu: tai Frankenšteinas (Video)  (4)

Praėjusią savaitę buvo užfiksuotas naujas „Tesla Cybertruck“ prototipas. Ir viena jo detalė itin nustebino.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Tesla Cybertruck“ prototipas pastebėtas su milžinišku priekinio stiklo valytuvu. Taip, priekinis stiklas yra didžiulis, tad ir valytuvo reikia atitinkamo, ar ne? Iš pirmo žvilgsnio, jis galėtų būti apie 1,20 – 1,50 metrų ilgio. Beprotiška!

Nėra visiškai aišku, ar „Tesla Cybertruck“ valytuvas yra standartinis, ar elektromagnetinis, judantis iš vienos pusės į kitą. Originaliame „Tesla“ patente aprašyta, kad jis gali būti nulenkiamas ir paslepiamas po gaubtu, kai yra nenaudojamas, tačiau neatrodo, kad taip būtų šio prototipo atveju.

Elonas Muskas socialiniame tinkle „Twitter“ pareiškė, kad „nėra lengvo sprendimo“. Jis apibūdino valytuvą, kurį galima paslėpti po priekiniu automobilio gaubtu, kaip idealų, bet tikriausiai per „sudėtingą“.

 

Drono filmuotoje medžiagoje galite matyti kaip „Cybertruck“ važiuoja „Tesla“ bandymų trasoje Fremonte maždaug 15 minučių. Priekinis valytuvas matosi maždaug ties 8 min.

Planuojama, kad „Cybertruck“ bus pradėtas gaminti kitų metų pabaigoje, o pirmasis pristatymas turėtų būti 2023 m. pradžioje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(10)
(2)
(8)

Komentarai (4)