Daugiau jokių atidėjimų? Elonas Muskas: „Tesla Cybertruck“ pasirodys jau labai greitai - galime sulaukti dizaino pokyčių (Video)  ()

„Tesla“ dar 2019 m. lapkritį pristatė elektrinį „Cybertruck“ pikapą, tačiau manoma, kad transporto priemonė bus pradėta gaminti tik 2021 metų pabaigoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Skirtingai nuo daugumos automobilių gamintojų, kurie pristato koncepcines transporto priemones ir vėlesnes serijines versijas, kurios būna itin sušvelnintos, „Tesla“ yra linkusi į rinką pateikti serijines transporto priemones, kurios labai panašios į jų originalias koncepcijas.

Tačiau kelyje į gamybą „Tesla“ vis dar tobulina ir kai kurias modifikacijas, o „Cybertruck“ nėra išimtis.

Generalinis direktorius Elonas Muskas anksčiau kalbėjo apie atnaujinamą pneumatinę „Cybertruck“ pakabą. Jis taip pat kalbėjo apie pikapo pamažinimą, tačiau Muskas atsisakė šio plano po projekto peržiūros 2020 m. gegužės mėn.

Taigi, kol kas automobilių gamintojas atsisakė mažesnio „Cybertruck“ planų, tačiau tikimasi, kad šiek tiek modifikuos dizainą ir matmenis.

 

Tikėtasi, kad atnaujinta „Cybertruck“ versija bus pristatyta praėjusių metų pabaigoje, tačiau pristatymas buvo atidėtas. Dabar Muskas sako, kad „tikriausiai“ atnaujintas „Cybertruck“ atvyks jau kitą šių metų ketvirtį.

Muskas taip pat pridūrė, kad dabar dėmesys sutelktas į elektrinio pikapo gamybą Teksaso „Gigafactory“ gamykloje.

Šių metų pradžioje Muskas perspėjo, kad „Tesla“ reikia „sėkmės“, kad elektrinis pikapas nebūtų atidėtas ir vėl.

 

Atnaujinta versija taip pat galėtų pristatyti kai kurias anksčiau paskelbtas „Cybertruck“ funkcijas, kurios dar nebuvo pademonstruotos, pavyzdžiui saulės stogą.

„Tesla“ teigė, kad dvi aukštesnės klasės „Cybertruck“ versijas ketina paleisti 2021 m. pabaigoje. Modeliai gebės vienu įkrovimu nuvažiuoti 500-800 km ir kainuos nuo 49 000 JAV dolerių. Pigesnę „Tesla Cybertruck“ versiją bus galima įsigyti vėliau.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(19)
(1)
(18)

Komentarai ()

Susijusios žymos: