Elonas Muskas prisipažino – „aš labai bijojau, kad iš Cybertruck nebūtų šnipšto“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Berserkas 2020-02-10 21:55
Iš pradžių buvau šokiruotas dėl dizaino. Buvo keistas, bet po to labai patiko. O dabar po kurio laiko dar labiau patinka. Realiai labai norėčiau gyvai pamatyti, iš arti, tiesa sakant net labiau nei kokį Bugatti Chiron ar kokį kitą superautomobilį. Taip pat labai laukiu GMC Hummer EV, taip pat įdomu koks dizainas bus. Tikiuosi, kad bus kampuotas, o ne koks Silverado galas. Dabartinis Land Rover Defender kėbulas taip pat įspūdingas, tačiau š**ini viduriai. 8 greičiu automatas, ten VDV irgi modernus su daugybe elektronikos, taip pat su oro pagalvėm (išskyrus trumpiausia versija) tai patikimumas bus kaip visų kitų naujų Land Rover. Nu praktiškai nužudė Defender serija. Apsiprekinimo automobilis. Tai beliko tik elektriniai automobiliai, nes visi nauji VDV prikimšti nepatikimų technologijų, o jeigu nėra tai galiausiai reikės kai norės atnaujinti modelį. Nu aišku yra dar visokie Jeep Wrangler ir pnš, bet vis tiek dabar liko viltis dėti tik į EV.
Gastonio 2020-02-10 23:42
Ko gero toks jausmas aplankė daugelį. Neįprasta forma iš dalies šokiravo, bet kai ateina supratimas, kam viskas buvo daroma - požiūris pasikeičia. Gana storo nerūdijančio plieno kėbulas - praktiškas, nebaisu, kad įbrėš, įlenks, sąlygnai greit pagaminama, o ir aerodinamika nėra bloga. Savajonių mašina, tik gal per didelis, jei norėtųsi naudoti pas mus. Aišku, skonio reikalas, bet tai nėra baisiai atrodanti mašina.
Berserkas 2020-02-11 00:25
F-150 iš pločio yra berods vos ne Hummer H1 pločio, realiai tai labai didelis automobilis, tačiau pagal video ką matėm tai F-150 atrodo mažylis prieš Cybertruck. Realiai Cybertruckas yra milžiniškas automobilis ir man įdomu kiek svers. Ar tikrai įsiterps į 3.5t? Nes didelės baterijos, daug plieno ir tuo pačiu didelis automobilis.
kukulis4 2020-02-11 09:11
Matai, pas amerikonus biski kita tvarka - standartines Class D teises (nu panasiai kaip pas mus B kategorija) leidzia vairuoti praktiskai viska, kas nevirsija 11.5t bendros mases, ir veza maziau nei 15 zmoniu. Plius leidzia vilkti kita automobili, ar priekaba, plius dar viskokio brudo kaip recreational vehicles ar zu techika. Zodziu standartiniam amerikonui su standartinem teisem 5.5t sveriantis truck'as yra allright.
Berserkas 2020-02-11 10:39
Blemb, su kibiriukiu išsimoki vairuoti ir po to iš karto vairuoti tanką kur aikštelėj per kelias vietas statytis reikia Apskritai ten su automobiliais labai didelė laisvė dėl to nenuostabu, kad daug avarijų įvyksta.
kukulis4 2020-02-11 11:56
Su viskuo ten labai daug laisves. Savi pliusai, savi ir minusai
siqis 2020-02-11 13:09
Berserkas 2020-02-11 14:32
Panašiai? Tai, kad virš 50% daugiau avarijų tenka 100 000 žmonių nei Lietuvoje. Tu ne į spalvas žiūrėk, o į skaičius. 4 kartus daugiau nei UK. Kanada 2.5 kartų mažiau. Daugiau avarijų nei bet kurį vakarų valstybė (2-5 kartų daugiau) išskyrus Rusija ir Ukraina. O kokios ten valstybės tai mes žinome. Dar reikia paminėti, kad imi visą JAV, jeigu pažiūrėtum į kokias valstijas kurios kaip Europos valstybių dydžio tai ten dar blogesne statistika galima pamatyti. Ir dar galima paminėti jog JAV keliai tiesus, lygus, platus. Kuomet Europoje visi daugiau susigrūde. Apskritai jau vien kelių kokybė kokia ir vis tiek blogiau su avarijomis nei kokioje Rumunijoje. Spėju tai stipriai įtakojo ir Rusija, Ukraina. Prie to pačio pridėkim automobilių amžių. Nes naujesnis tai saugesnis. Realiai liūdna statistika. Taip pat čia yra bendrai mirčių statistika. Kiek žuvo pėsčiųjų ir kiek dėl automobilių avarijos? Spėju Europoje daugiau sudaro pėstieji dėl tankumo, o JAV automobilių avarijos. Kažkur virš 90% mirčių kelyje tame JAV buvo dėl vairuotojo kaltės. Montanoj miršta daugiau žmonių avarijoje per 100, 000 nei Indijoje, labai netoli Brazilijos, daugiau nei Irane, Irake, Afganistane, Indonezijoje, Kazakstane, vos ne 2 kartus nei Meksikoj, netoli Malaizijos, labai netoli Vietnamo. Tikrai lygis su tokiomis valstybėmis lygiuotis.
agentxio 2020-02-12 08:39
nu nzn jeigu paleis i rinka situsk kibirus tai bus neabejotini multiplos konkurentai, kap slyksciausia automasina
Gediminas Jurgaitis 2020-02-12 08:45
Tai kad ten vaikai vairuoja, kaip tu avariju nebus? Kai kuriose valstijose nuo 14m amziaus gali vairuoti!!! nuo sesiolikos jau gali vairuoti visose valstijose.
Pumper 2020-02-12 08:51
Ne tik amžius, bet pas juos ir jokios tech apžiūros nėra, tai važinėja su plikom padangom, be stabdžių kaladėlių + visom kitom problemom, pvz.: https://www.reddit.com/r/Justrolledinto ... ear_tyres/ https://www.reddit.com/r/Justrolledinto ... s_picture/ https://www.reddit.com/r/Justrolledinto ... ce_of_his/ https://www.reddit.com/r/Justrolledinto ... to_get_to/
Bagai 2020-02-12 11:36
Stipriai nesigilinau bet bent pirmam UK, ne US